inhuren.com auto deur

Zzp’er inhuren

Wilt u graag een flexmedewerker op basis van een zzp-overeenkomst inhuren? Bekijk op deze pagina wat u kunt verwachten van onze zzp’ers en waarvoor u een zpp’er kunt inhuren.

Offerte aanvragen
inhuren.com auto deur

Wat is een zzp’er?

Een zzp’er, ook wel freelancer, is een zelfstandige zonder personeel en is vaak gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Kenmerkend voor een freelancer is dat zij zelfstandig projecten of werkzaamheden uitvoeren in opdracht van een bedrijf. Het voordeel voor bedrijven is dat zij specifieke kennis inhuren zonder extra risico’s of extra administratieve rompslomp. Is het project afgerond? Dan kun je als bedrijf de samenwerking per direct stopzetten.

Wat u van onze zzp’er kunt verwachten

Voordat een zzp’er aan de slag mag moet hij in bezit zijn van een VAR verklaring. Deze verklaring wordt door de belastingdienst uitgegeven waarin staat dat het gaat om een zelfstandige onderneming. Als de zzp’er geen VAR verklaring heeft of alleen een VAR WUO loopt u bepaalde risico’s. Huurt u een freelancer via ons in, dan zorgen wij dat de opdrachtomschrijving duidelijk op papier staat. Ook regels en afspraken, het bedrag en overige zaken moeten goed geregeld zijn voordat de opdracht van start gaat.

Op flexibele of vaste basis

Dankzij de flexibele inzet en vakkundigheid kan een freelancer een enorme aanwinst zijn voor uw opdracht. U kunt een zzp’er inhuren voor een tijdelijk project gevarieerd van een paar dagen tot een langere periode. Heeft u zelf al een geschikte kandidaat gevonden? Dan is er de mogelijkheid uw kandidaat bij ons uitzendbureau op de payroll te plaatsen. Op deze manier nemen wij de administratieve werkzaamheden uit uw handen. Ook als de uitzendkracht ziek wordt of een ongeval krijgt nemen wij de gevolgen voor onze rekening. Inhuren.com kijkt graag met u naar de mogelijkheden.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

  • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
  • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
  • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
  • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
  • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Wist u dat u:

✓ Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
✓ Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de zzp’er? Dit doen wij.
✓ Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
✓ Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
✓ De zzp’er niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

werknemer

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified