inhuren.com medewerker lacht

Ziekenhuispersoneel inhuren

Bent u op zoek naar personeel voor in het ziekenhuis? Inhuren.com kan u ondersteunen in de zoektocht naar gespecialiseerd ziekenhuispersoneel.

Offerte aanvragen
Administratief medewerker inhuren.com

Ziekenhuispersoneel nodig?

Heeft u gespecialiseerd personeel nodig op de verschillende afdelingen binnen uw ziekenhuis? Iemand met voldoende ervaring en de juiste diploma’s? Inhuren.com helpt u graag bij het vinden van zowel vast als tijdelijk personeel.

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u ziekenhuispersoneel nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van personeel precies inhoudt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt contact met u op alle mogelijkheden te bespreken.

Gediplomeerd ziekenhuispersoneel 

Zoekt u een verpleegkundige met een mbo-diploma? Of een medische hulpverlener met een hbo-bachelor? Bij Inhuren.com hebben wij ervaring met verschillende opdrachtgevers gerelateerd aan werkzaamheden in de zorg en welzijn.

Onze werkwijze

Wij gaan op een effectieve wijze te werk zodat de meest geschikte kandidaten bij u terecht komen.

Onze werkwijze gaat daarbij als volgt:

  • U doet per mail of telefonisch een aanvraag bij onze specialist
  • Onze specialist neemt contact met u op om uw wensen te bespreken
  • Nadat uw wensen kenbaar zijn gemaakt, gaat de specialist op zoek naar een geschikte kandidaat
  • Binnen 7 dagen stellen wij de meest geschikte kandidaten aan u voor
  • U besluit zelf met wie u een kennismaking inplant en wie u inhuurt

Het selecteren van kandidaten

Wij zorgen ervoor dat u, op basis van uw wensen, de meest geschikte kandidaten voorgesteld krijgt. Hoe doen wij dit? Wij maken gebruik van een uitgebreide selectieprocedure zodat enkel de beste kandidaten bij ons terecht komen. Wij beschikken daarnaast over een pool aan kandidaten zodat het in de meeste gevallen (niet alle) zelfs mogelijk is om binnen 24 uur personeel aan u uit te zenden.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified
vijf medewerkers inhuren.com

Gespecialiseerd ziekenhuispersoneel 

Wij zetten gespecialiseerd en ervaren ziekenhuispersoneel bij u in. Het personeel heeft altijd ervaring opgedaan bij verschillende ziekenhuizen door heel Nederland.

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven 

U dient rekening te houden met vaste tarieven wanneer u ziekenhuispersoneel inhuurt. Dit betekent dat u vanaf het eerste moment precies weet waar u aan toe bent.

medewerker laptop

Digitale urenverwerking en facturatie

Zodra de opdracht of dienst is afgerond, komen de gewerkte uren en bijbehorende facturen online te staan in het platform. Hier kunt u alles op een overzichtelijke wijze terugzien.

Veelgestelde vragen bij het inhuren van ziekenhuispersoneel

Wat voor ziekenhuispersoneel kan ik via Inhuren.com inhuren?

Inhuren.com biedt ziekenhuispersoneel aan voor verschillende functies. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het inhuren van kantinepersoneel, schoonmakers, receptionistes en administratief medewerkers. Bent u op zoek naar een medewerker voor een andere functie binnen het ziekenhuis? Laat dit dan aan ons weten zodat we samen de mogelijkheden na kunnen gaan.

Wat zijn de tarieven per functie?

Vanzelfsprekend zijn de tarieven per functie erg uiteenlopend. Wij kunnen u daarom ook het beste informeren wanneer u uw personeelsbehoefte aan ons kenbaar hebt gemaakt. Dit kunt u doen door een aanvraag in te dienen bij onze specialist. U ontvangt vervolgens geheel vrijblijvend een tariefvoorstel.

Welke cao is van toepassing wanneer ik ziekenhuispersoneel inhuur?

Voor het inhuren van ziekenhuispersoneel, zijn de voorwaarden van de cao van uw bedrijf van toepassing. Het kan natuurlijk zo zijn dat uw bedrijf geen eigen cao volgt. In dat geval kunt u uitgaan van de regels van de NBBU-cao.

Op welke termijn kan ik ziekenhuispersoneel inhuren?

De precieze termijn waarop wij ziekenhuispersoneel kunnen inzetten, verschilt per situatie. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een gespecialiseerde receptioniste die meerdere vreemde talen spreekt, kan het zijn dat we eerst actief op zoek moeten naar een juiste kandidaat. Voor de algemene functies, streven we echter naar een termijn van 1 week waarbinnen wij personeel aan u voorstellen.