medewerker in magazijn

Werving en selectie logistiek

Op zoek naar een tijdelijke of vaste medewerker binnen de logistiek? Bekijk hieronder dan de mogelijkheden en werkwijze van Inhuren.com.

  • Op basis van ‘no cure no pay’.
  • Vast contactpersoon
  • Landelijk medewerkers beschikbaar
Offerte aanvragen
medewerker in magazijn

Werving en selectie van logistiek personeel

Inhuren.com biedt een aantal verschillende opties om op basis van werving- en selectie personeel te vinden. Wij werken voor verschillende bedrijven in de logistiek en transport die moeite hebben bij het vinden van (de juiste) werknemers. Samen met één van onze recruiters gaat u aan de slag om voor uw organisatie kandidaten te vinden, sollicitatiegesprekken in te plannen en misschien wel iemand aan te nemen. Dit doen wij tegen vaste tarieven die alleen in rekening worden gebracht zodra wij iemand vinden, die bij uw organisatie een arbeidscontract tekent.

Vacature plaatsen

Naast het complete werving- en selectieproces uit te besteden heeft u ook andere opties en mogelijkheden. Zo is het mogelijk via Inhuren.com een vacature te plaatsen. Bij deze vacature krijgt u een eigen logo, eigen bedrijfsinformatie en ontvangt u direct de sollicitanten in uw bedrijfsaccount. Loopt de vacature niet zoals gehoopt? Dan helpen onze recruiters mee.

Minimaal één referentie

Per sollicitant of kandidaat wordt er door de recruiter van Inhuren.com altijd minimaal één referentie gecheckt. Wij vinden dat referentie checks één van de belangrijkste tools zijn om een kandidaat te screenen. Wel moet een kandidaat meerdere referenten opgeven. Op deze manier proberen wij de minst interessante kandidaten die wel door een standaardscreening komen, te weren van uw organisatie.

Betaling en voorwaarden van werving en selectie >>

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified