grote pool logistieke medewerkers

Personeel nodig?

Inhuren.com is een gespecialiseerde uitzender en werkt voor bedrijven in de logistiek, transport en zakelijke dienstverlening. Wij helpen bij het invullen van vacatures, de inzet van tijdelijk personeel en poolmanagement.

Offerte aanvragen
vijf medewerkers inhuren.com

Getalenteerd personeel inhuren:

inhuren.com medewerker met klant

Maak een account aan

U kunt samen met een specialist van Inhuren.com een account aanmaken en deze optimaliseren. Geoptimaliseerde werkgevers accounts zorgen voor de beste flexmedewerkers. 

2 medewerkers inhuren.com overleg

Plaats uw eerste opdracht

Plaats de eerste opdracht en geef de planning door. Flexmedewerkers van Inhuren.com kunnen zich inschrijven op de opdrachten. Na uw goedkeuring kan de inhuur beginnen.

vijf medewerkers inhuren.com

Start de inhuur

Zodra u de flexmedewerkers heeft goedgekeurd kan de inhuur beginnen. Na afloop van de werkzaamheden kunt u de uren goedkeuren en de flexmedewerkers beoordelen.

Deze bedrijven gingen u voor:

Gemeente Amsterdam logoMitsubishi logoman diesel tekenrijkswaterstraat tekenLogo UTS AbbinkJumbo logo

Veel gestelde vragen over het inhuur platform

Kan zomaar iedereen op mijn opdrachten reageren?

Niet iedereen kan zomaar op uw opdrachten reageren. Voordat sollicitanten tot de flexpool van Inhuren.com worden toegelaten gaan ze door een streng selectieproces. Dit selectieproces bestaat uit een sollicitatiegesprek, referentie check en één of meerdere proefopdrachten. Mocht u een nieuwe flexmedewerker inhuren dan zal de planner van Inhuren.com u daarvan op de hoogte brengen.

Wat als ik geen flexmedewerkers op mijn opdrachten krijg?

Voordat u de samenwerking met Inhuren.com aan gaat krijgt u een eigen planner vanuit onze organisatie toegewezen. De taak van de planner is ervoor te zorgen dat u altijd flexmedewerkers kunt inzetten voor uw opdrachten. Wanneer u geen (geschikte) reacties krijgt op uw opdrachten zal onze planner zelf de opdrachten aanvullen met de juiste flexmedewerkers.

Wat als een flexmedewerker zich ziek meldt?

Vroeg in de ochtend voor aanvang van uw opdracht een ziekmelding krijgen is nooit leuk en komt altijd ongelegen. Helaas is dit niet volledig uit te sluiten. De flexmedewerkers van Inhuren.com moeten zich in de ochtend ziek melden bij één van hun planners. De planner zal vervolgens er alles aan doen om zo snel mogelijk een reserve of vervanger te regelen.

Wat als ik geen flexmedewerkers in mijn regio kan krijgen?

In de grote steden in de Randstad heeft Inhuren.com altijd flexmedewerkers beschikbaar. Echter, buiten de Randstad kan het voorkomen dat er niet voldoende flexmedewerkers op uw opdrachten reageren. In dat geval zal de planner de juiste flexmedewerkers voor u inplannen. Deze flexmedewerkers krijgen dan bijvoorbeeld vanuit Inhuren.com een auto waarmee ze naar uw opdracht kunnen rijden. Voor de reiskosten die daarbij komen kijken hanteert Inhuren.com een staffel. Deze staffel kunt u opvragen bij uw aangewezen planner.

Hoe maak ik een account aan?

Voordat u een account kunt aanmaken moet u eerst een informatie aanvraag doen. Samen met de planner van Inhuren.com wordt er gekeken naar het type personeel dat u nodig heeft en de aard van uw opdrachten. Op basis daarvan krijgt u geheel vrijblijvend dezelfde dag nog een voorstel per mail. Wanneer u akkoord bent met het voorstel kunt u de account gaan aanmaken en uw opdrachten doorgeven.

Waar moet ik aan voldoen om aan van het platform gebruik te maken?

Het inhuur platform is niet voor alle bedrijven toegankelijk. De planners van Inhuren.com kijken onder andere naar de kwaliteit van uw opdrachten, de professionaliteit van uw organisatie en het type medewerkers dat u nodig heeft. Wanneer uw opdrachten niet aansluiten bij onze flexmedewerkers kunt u geen toegang krijgen tot het inhuur platform.

 

Laatste nieuws

Lees hieronder interessante artikelen omtrent de logistiek & transport en de uitzendbranche.

Hoe vraag ik WW-uitkering aan met een 0 uren contract?

Het coronavirus treft veel bedrijven. Sommige werkgevers hebben minder of geen werk voor hun werknemers. Veel werknemers verliezen (een deel …

De impact van corona op de techniek en bouw

Is corona een geval van overmacht in de techniek en bouwsector? We opereren op een wereldwijde markt met veel apparatuur, …

Corona: Wanneer moet ik loon doorbetalen aan werknemers?

Veel werkgevers kampen met de vraag wanneer zij loon moeten doorbetalen wanneer een werknemer niet kan werken als gevolg van …