grote pool logistieke medewerkers

Personeel nodig?

Wij helpen bij het invullen van vacatures, de inzet van tijdelijk personeel en poolmanagement.

Offerte aanvragen
vijf medewerkers inhuren.com

Waar kunnen wij u mee ondersteunen?

Ad-hoc personeel inhuren

Op zoek naar tijdelijk personeel? Wij leveren tijdelijk personeel aan bedrijven door heel Nederland. U kunt bij ons uitzendkrachten inhuren voor extra ondersteuning.

Meer informatie

Tijdelijk personeel

Op zoek naar tijdelijk personeel? Wij leveren tijdelijk personeel aan bedrijven door heel Nederland. U kunt bij ons uitzendkrachten inhuren voor extra ondersteuning.

Meer informatie

Invullen van vacatures

Wij ondersteunen graag bij het invullen van openstaande vacatures. Laat ons weten naar wat voor medewerker u opzoek bent en wij regelen de rest.

Meer informatie

Deze bedrijven gingen u voor:

Gemeente Amsterdam logoMitsubishi logoman diesel tekenrijkswaterstraat tekenLogo UTS AbbinkJumbo logo

Veel gestelde vragen over het inhuur platform

Kan zomaar iedereen op mijn opdrachten reageren?

Niet iedereen kan zomaar op uw opdrachten reageren. Voordat sollicitanten tot de flexpool van Inhuren.com worden toegelaten gaan ze door een streng selectieproces. Dit selectieproces bestaat uit een sollicitatiegesprek, referentie check en één of meerdere proefopdrachten. Mocht u een nieuwe flexmedewerker inhuren dan zal de planner van Inhuren.com u daarvan op de hoogte brengen.

Wat als ik geen flexmedewerkers op mijn opdrachten krijg?

Voordat u de samenwerking met Inhuren.com aan gaat krijgt u een eigen planner vanuit onze organisatie toegewezen. De taak van de planner is ervoor te zorgen dat u altijd flexmedewerkers kunt inzetten voor uw opdrachten. Wanneer u geen (geschikte) reacties krijgt op uw opdrachten zal onze planner zelf de opdrachten aanvullen met de juiste flexmedewerkers.

Wat als een flexmedewerker zich ziek meldt?

Vroeg in de ochtend voor aanvang van uw opdracht een ziekmelding krijgen is nooit leuk en komt altijd ongelegen. Helaas is dit niet volledig uit te sluiten. De flexmedewerkers van Inhuren.com moeten zich in de ochtend ziek melden bij één van hun planners. De planner zal vervolgens er alles aan doen om zo snel mogelijk een reserve of vervanger te regelen.

Wat als ik geen flexmedewerkers in mijn regio kan krijgen?

In de grote steden in de Randstad heeft Inhuren.com altijd flexmedewerkers beschikbaar. Echter, buiten de Randstad kan het voorkomen dat er niet voldoende flexmedewerkers op uw opdrachten reageren. In dat geval zal de planner de juiste flexmedewerkers voor u inplannen. Deze flexmedewerkers krijgen dan bijvoorbeeld vanuit Inhuren.com een auto waarmee ze naar uw opdracht kunnen rijden. Voor de reiskosten die daarbij komen kijken hanteert Inhuren.com een staffel. Deze staffel kunt u opvragen bij uw aangewezen planner.

Hoe maak ik een account aan?

Voordat u een account kunt aanmaken moet u eerst een informatie aanvraag doen. Samen met de planner van Inhuren.com wordt er gekeken naar het type personeel dat u nodig heeft en de aard van uw opdrachten. Op basis daarvan krijgt u geheel vrijblijvend dezelfde dag nog een voorstel per mail. Wanneer u akkoord bent met het voorstel kunt u de account gaan aanmaken en uw opdrachten doorgeven.

Waar moet ik aan voldoen om aan van het platform gebruik te maken?

Het inhuur platform is niet voor alle bedrijven toegankelijk. De planners van Inhuren.com kijken onder andere naar de kwaliteit van uw opdrachten, de professionaliteit van uw organisatie en het type medewerkers dat u nodig heeft. Wanneer uw opdrachten niet aansluiten bij onze flexmedewerkers kunt u geen toegang krijgen tot het inhuur platform.

 

Laatste nieuws

Lees hieronder interessante artikelen omtrent de logistiek & transport en de uitzendbranche.

Logistiek en transport: Tips werkgevers & werknemers tijdens corona

Transport en logistiek valt met sommige deelmarkten, beroepen en goederenstromen onder vitale beroepen of een vitaal proces. Hierdoor dienen zij …

Anderhalve meter implementeren in jouw bedrijf

Met de volgende tips zorg je ervoor dat je voorbereid bent op de 1,5 meter economie, zodat je zo snel …

Dé tips voor een succesvol video-sollicitatiegesprek

Gezien de impact van corona en de maatregel om sociale afstand te houden en zo veel mogelijk thuis te blijven, ...