medewerker inhuren.com klust

Personeel nodig?

Wij helpen bij het invullen van vaste vacatures, de inzet van
Ad-hoc en tijdelijk personeel. 

  • Medewerkers direct beschikbaar
  • Geen administratieve rompslomp 
  • Alles online in te zien
Offerte aanvragen
medewerker inhuren.com klust

Waar kunnen wij u als werkgever mee ondersteunen?

Personeel inhuren

Bent u opzoek naar medewerkers die op flexibele basis kunnen werken? Bij Inhuren.com kunt u gemakkelijk doorgeven waar en wanneer u medewerkers nodig heeft. Wij kunnen u op een zeer korte termijn voorzien.

Offerte aanvragen

Vacature plaatsen

Heeft u voor uw project of tijdelijke opdracht extra medewerkers nodig? Wij leveren door heel Nederland ervaren medewerkers voor verschillende werkzaamheden. Wij kunnen u op een zeer korte termijn voorzien van geschikte medewerkers.

Vacature plaatsen

Kandidaten zoeken

Heeft u een openstaande vacature? Wij ondersteunen bedrijven door heel Nederland bij het vinden van geschikte medewerkers die bij u in dienst kunnen treden.
Meld u vacature aan en ontvang spoedig geschikte profielen.

CV's ontvangen

Deze bedrijven gingen u voor:

Inhuren.com is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is. Walter Ketting UTS Abbink

Wij we zijn en wat we voor u kunnen betekenen

Inhuren in het kort

Wij zijn een gespecialiseerd bemiddelaar van personeel in de logistiek, techniek en zakelijke dienstverlening en transport. Opdrachtgevers kunnen via Inhuren.com tijdelijke flexwerkers aanvragen en inhuren. Vervolgens kunnen de beste flexwerkers worden ingehuurd.

Wij steken veel tijd in het vinden, begeleiden en opleiden van de beste flexwerkers in
de logistiek, techniek en zakelijke dienstverlening. Dagelijks melden tientallen flexwerkers zich aan bij inhuren.com

Onze medewerkers

Wij hebben een direct inzetbare pool van flexmedewerkers. Na uw aanvraag en
akkoord met onze voorwaarden hoeft u niet
te wachten op de werving en selectie van
geschikte medewerkers. Dit is namelijk al gedaan voordat u uw aanvraag doet.

Onze database van flexwerkers is zeer divers. Tot onze flexwerkers
behoren studenten, starters, young professionals, freelancers en ervaren
vakmensen

Persoonlijke kennismaking

Ondanks de digitale werkwijze van Inhuren.com is het uitgangspunt dat wij voor er een samenwerking wordt aangegaan de opdrachtgever beter leren kennen. Daarom komt één van onze accountmanager graag langs om kennis te maken met uw organisatie.
De medewerkers van Inhuren.com komen overal in het land. Op verschillende locaties door heel Nederland werken wij voor bedrijven in de transport, logistiek, industrie, techniek en e-commerce. Hierdoor hebben de medewerkers van Inhuren.com een enorm netwerk van bedrijven en contacten.

Veelgestelde vragen

Kan zomaar iedereen op mijn opdrachten reageren?

Niet iedereen kan zomaar op uw opdrachten reageren. Voordat sollicitanten tot de flexpool van Inhuren.com worden toegelaten gaan ze door een streng selectieproces. Dit selectieproces bestaat uit een sollicitatiegesprek, referentie check en één of meerdere proefopdrachten. Mocht u een nieuwe flexmedewerker inhuren dan zal de planner van Inhuren.com u daarvan op de hoogte brengen.

Wat als ik geen flexmedewerkers op mijn opdrachten krijg?

Voordat u de samenwerking met Inhuren.com aan gaat krijgt u een eigen planner vanuit onze organisatie toegewezen. De taak van de planner is ervoor te zorgen dat u altijd flexmedewerkers kunt inzetten voor uw opdrachten. Wanneer u geen (geschikte) reacties krijgt op uw opdrachten zal onze planner zelf de opdrachten aanvullen met de juiste flexmedewerkers.

Wat als een flexmedewerker zich ziek meldt?

Vroeg in de ochtend voor aanvang van uw opdracht een ziekmelding krijgen is nooit leuk en komt altijd ongelegen. Helaas is dit niet volledig uit te sluiten. De flexmedewerkers van Inhuren.com moeten zich in de ochtend ziek melden bij één van hun planners. De planner zal vervolgens er alles aan doen om zo snel mogelijk een reserve of vervanger te regelen.

Wat als ik geen flexmedewerkers in mijn regio kan krijgen?

In de grote steden in de Randstad heeft Inhuren.com altijd flexmedewerkers beschikbaar. Echter, buiten de Randstad kan het voorkomen dat er niet voldoende flexmedewerkers op uw opdrachten reageren. In dat geval zal de planner de juiste flexmedewerkers voor u inplannen. Deze flexmedewerkers krijgen dan bijvoorbeeld vanuit Inhuren.com een auto waarmee ze naar uw opdracht kunnen rijden. Voor de reiskosten die daarbij komen kijken hanteert Inhuren.com een staffel. Deze staffel kunt u opvragen bij uw aangewezen planner.

Hoe gaat Inhuren.com te werk?

Heeft u een spoedopdracht waarvoor extra personeel nodig is? In veel gevallen (helaas niet alle) kan Inhuren.com binnen 24 uur personeel aan u uitzenden. Voor meer informatie bel naar 0854881100 of doe een aanvraag via één van onze beroepen pagina’s:

Waar moet ik aan voldoen om aan van het platform gebruik te maken?

Het inhuur platform is niet voor alle bedrijven toegankelijk. De planners van Inhuren.com kijken onder andere naar de kwaliteit van uw opdrachten, de professionaliteit van uw organisatie en het type medewerkers dat u nodig heeft. Wanneer uw opdrachten niet aansluiten bij onze flexmedewerkers kunt u geen toegang krijgen tot het inhuur platform.