vijf medewerkers inhuren.com

Welkom op het nieuwe platform van Inhuren.com!

Op vrijdag 1 november 2019 is het nieuwe platform van Inhuren.com online gegaan. De lancering van het platform betekent het begin van een nieuwe fase voor Inhuren.com. De laatste twee jaar heeft het team van Inhuren.com veel tijd, geld en energie gestoken in het vinden van een nieuwe en betere manier van uitzenden.

Het platform

De eerste versie van het platform richt zich voornamelijk op bedrijven in de logistiek, transport en industrie die te maken hebben met de ad hoc inhuur van uitzendkrachten.

Met het nieuwe platform wordt de informatievoorziening naar zowel opdrachtgevers én uitzendkrachten transparanter, overzichtelijker en eerlijker.

Het complete overzicht van de dagelijkse opdrachten komt openbaar op Inhuren.com te staan. In de komende periode gaan langzamerhand alle opdrachtgevers van Inhuren.com via dit platform werken.

Wat gaat er veranderen?

Het doel van Inhuren.com blijft het op flexibele basis uitzenden van personeel in de logistiek en transport. We streven ernaar om dit zo snel en efficiënt mogelijk te doen voor onze opdrachtgevers. Dit zal dan ook met het nieuwe platform niet veranderen.

Wat er wel anders gaat worden is dat opdrachtgevers dagelijks via het platform opdrachten, diensten en planningen gaan doorgeven. Deze opdrachten, diensten en planningen zijn direct inzichtelijk voor de werknemers die toegang hebben tot het platform.

Benieuwd naar hoe het precies voor u zou werken? Bel dan direct naar 0854881112.

Wie krijgen er toegang?

In beginsel krijgen alle bestaande opdrachtgevers de mogelijkheid om gebruik te gaan maken van het platform. Ben je een nieuwe opdrachtgever en wil je via het platform gaan inhuren? Doe dan hier je informatie aanvraag.

Uitzendkrachten moeten voordat ze tot het platform worden toegelaten door een streng werving- en selectieproces. Dat betekent dat je als uitzendkracht niet zomaar toegang krijgt tot het platform.

Opdrachtgevers én uitzendkrachten krijgen de mogelijkheid om elkaar direct na opdrachten te beoordelen. Opdrachtgevers en uitzendkrachten met structureel slechte beoordelingen zullen de toegang tot het platform verliezen.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar personeel in de logistiek en/of transport en wilt u meer te weten komen over inhuren via het platform van Inhuren.com? Neem dan direct contact met ons op via het vaste telefoonnummer: 0854881100.

Laatste blog posts

Wat zijn de beste vacaturebanken?

Wat zijn de beste vacaturebanken?

Welke vacaturebank gebruikt u, wanneer u op zoek gaat naar kandidaten voor een vacature? Het is waarschijnlijk voor iedere branche …

Lees meer
2 medewerkers inhuren.com lopen

Effectief uw flexibele schil inrichten

Het zijn onzekere tijden voor bedrijven en ondernemers. Gelukkig zit u in de omstandigheid, dat u nu heel veel werk …

Lees meer
Tips voor het schrijven van een vacaturetekst

Hoe schrijf ik een professionele vacaturetekst (in niet al teveel tijd)?

  Bij Inhuren.com steken wij veel tijd in het schrijven én optimaliseren van vacatureteksten. Dit vinden wij belangrijk. Goed geschreven …

Lees meer
Bekijk alle blogs