medewerker inhuren.com

Podiumbouwers

Bent u op zoek naar podiumbouwers? Bekijk op deze pagina de taken, tarieven, en de salarissen van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
medewerker inhuren.com

Wat zijn ‘podiumbouwers’?

Podiumbouwers zijn verantwoordelijk voor het volgens strikte richtlijnen op- en afbouwen van podiums om de veiligheid te kunnen garanderen. Vaak zijn zij werkzaam op evenementen en festivals, maar het kan ook voorkomen dat er podiums opgebouwd moeten worden in een theater. Een podiumbouwer wordt ook wel evenemententechnicus genoemd aangezien hij vaak ook verantwoordelijk is voor onder andere de geluid- en verlichtingsinstallatie. Het is belangrijk dat hij een goede fysieke gesteldheid heeft en in staat is om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken. Podiumbouwer(s) inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Aanleggen van bekabeling
  • Besturen van een heftruck
  • Lezen van bouwtekeningen
  • Laden en lossen van materialen
  • Evalueren van afgeronde projecten
  • Uitvoeren van herstelwerkzaamheden
  • Opbouwen en afbreken van podiums en steigers

Welke bedrijven huren podiumbouwers in?

De werknemers zijn werkzaam bij bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in de evenementenbranche. Zij hoeven niet perse actief te zijn bij festivals of beurzen, maar kunnen ook werkzaam zijn bij theaters of stadions. Vaak worden de werknemers ingehuurd door evenementenbureaus, theatergezelschappen, productiebedrijven of beursorganisaties.

Wat is het salaris?

Een podiumbouwer verdient gemiddeld €2000 tot €2500 per maand. Het exacte salaris van een podiumbouwer is onder andere afhankelijk van de leeftijd en ervaring van de podiumbouwer en het precieze bedrijf waar hij werkzaam is.

Hoe kunt u podiumbouwers vinden?

Via Inhuren.com komt u snel en gemakkelijk aan ervaren podiumbouwers. Door het indienen van een vrijblijvende aanvraag komen wij meer te weten over u en uw personeelsbehoefte. Aan de hand van deze informatie gaan wij direct op zoek naar een aantal geschikte kandidaten. Wij sturen u de profielen van deze kandidaten toe om u te informeren over onder andere hun naam, leeftijd en ervaring. U maakt vervolgens zelf de keuze wie u wenst uit te nodigen voor een kennismaking en wie u inhuurt als podiumbouwer. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified