inhuren.com medewerker verhuist doos

Medewerker groenvoorziening

Op zoek naar een medewerker groenvoorziening? Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Bekijk vacatures
2 medewerkers inhuren.com

Wat is een medewerker groenvoorziening?

De naam zegt het al een beetje. Een medewerker groenvoorziening is verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van groen in openbare ruimtes. Deze medewerker zorgt ervoor dat alle taken die komen kijken bij de aanleg en het onderhoud van groen in openbare ruimtes professioneel worden uitgevoerd. Tegenwoordig worden planten en bloemen niet alleen als decoratie gebruikt, maar vaak ook als extra zuurstofbron op een kantoor of evenementenlocatie.

De taken en verantwoordelijkheden van een medewerker groenvoorziening

Een medewerker groenvoorziening is verantwoordelijk voor de uitvoer van verschillende taken. Daarnaast werkt en onderhoudt de medewerker groenvoorziening verschillende soorten openbaar groen. De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

  • Het plaatsen van groenvoorziening zoals bomen, struiken, planten, bloemen en grasvelden;
  • Het plaatsen van heggen en ondersteuningsmaterialen van de groenvoorziening;
  • Het klaarmaken van het terrein voor aanlegwerkzaamheden;
  • Het onderhouden van groen doormiddel van snoeien, zagen, harken en maaien;
  • Het uitvoeren van andere bijhorende taken zoals bijvoorbeeld de aanleg van tegelwerk;
  • Het plaatsen van geschikte groenvoorziening.

Welke bedrijven huren een medewerker groenvoorziening in?

Een medewerker groenvoorziening is vaak in dienst van een hovenier- of groenvoorzieningsbedrijf, een gemeentelijke plantsoenendienst of andere overheidsinstelling. Tegenwoordig komt het ook vaak voor dat een medewerker groenvoorziening door een ander zakelijk bedrijf wordt ingehuurd voor kortdurende projecten. Meestal werkt een medewerker groenvoorziening samen met andere medewerkers en zorgen ze samen dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan: Hoveniers, voormannen groenvoorziening, maaimachinisten of tractorchauffeurs.

Tarieven van een medewerker groenvoorziening

De tarieven van een medewerker groenvoorziening is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hier bijvoorbeeld aan factoren zoals: leeftijd, werkervaring en opleidingsachtergrond. Maar het tarief hangt ook af van de duur van inhuur, het aantal uur werk per dag en het type werkzaamheden. Daarnaast is het bij Inhuren.com pas mogelijk om een hovenier in te huren vanaf 4 uur per dag. Voor meer informatie over de tarieven of werkwijze van Inhuren.com kunt u het beste een offerte aanvragen of telefonisch contact opnemen via: 085 488 11 00.

Werkwijze van Inhuren.com 

Inhuren.com werkt via een online platform. Via het online platform kunnen opdrachtgevers zelf opdrachten plaatsen en flexmedewerkers zich aanmelden voor een klus. Wanneer u een account heeft aangemaakt, zal één van onze contactpersonen zo snel mogelijk contact uw bedrijf opnemen. Wij zullen met u bespreken wat uw wensen en behoefte zijn betreft de medewerker groenvoorziening en een werknemersprofiel voor u aanmaken. Zodra het werknemersprofiel in orde is, kunt u direct opdrachten plaatsen.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

werknemer
Kevin van Wijk 0854881115

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

Wat kan Inhuren.com voor u betekenen?

Bekijk hieronder een drietal van onze voordelen!

vijf medewerkers inhuren.com loods

Grote pool van getalenteerde medewerkers

Inhuren.com beschikt over een grote pool van getalenteerde medewerkers in Amsterdam en Den Haag. Zo beschikken wij ook over getalenteerde medewerkers groenvoorziening. Geïnteresseerd? Bel direct naar 085 488 11 00.

2 inhuren.com medewerkers in auto

Beschikbaar in heel Nederland

Op dit moment werkt ons team vanuit twee kantoren. Een kantoor in het centrum van Den Haag en een kantoor in Amsterdam. Vanuit beide steden bedienen onze specialisten dagelijks klanten door heel het land.

inhuren.com medewerker met klant

Geen werkgeversrisico’s 

Heeft u een offerte aangevraagd? of werkt een flexmedewerker van Inhuren.com voor uw bedrijf? Tijdens de gehele periode van inhuur loopt u geen enkele werkgeversrisico’s. Meer informatie? Vraag een offerte aan.

Veel gestelde vragen

We helpen u graag op weg

Hoe gaat Inhuren.com te werk?

Nadat u een informatieaanvraag heeft ingediend, neemt één van onze medewerkers direct contact met op. Indien wij u verder kunnen helpen ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Gaat u akkoord? Dan ontvangt u binnen 7 dagen een of meerdere voorstellen (zonder kosten). Vervolgens gaat de door u gekozen kandidaat bij u op gesprek na onze eigen intake. Bent u tevreden? Dan kunt u – indien wederzijdse klik – de kandidaat per direct inhuren.

Werkt Inhuren.com door heel Nederland?

Ja, Inhuren.com werkt door heel Nederland. Inhuren.com heeft op dit moment een hoofdkantoor in Den Haag en ook een kantoor in Amsterdam. Op beide locaties worden sollicitatiegesprekken met potentiële uitzendkrachten gevoerd, maar zijn ook dagelijks medewerkers van Inhuren.com aan het werk. Inhuren.com is niet alleen actief in Den Haag en levert vakbekwaam personeel door heel Nederland, en kan dus ook klanten op alle gewenste locaties in het land bedienen.

Kan ik binnen 24 uur personeel inhuren?

Heeft u een spoedopdracht waarvoor extra personeel nodig is? In veel gevallen (helaas niet alle) kan Inhuren.com binnen 24 uur personeel aan u uitzenden. Voor meer informatie bel naar 085 488 11 00 of doe een aanvraag via één van onze beroepen pagina’s.

Levert Inhuren.com personeel aan particulieren?

Nee, Inhuren.com levert alleen personeel aan bedrijven en organisaties, niet aan particulieren.

Wat is het termijn voor een geschikte kandidaat voor een vaste vacature?

Een vaste vacature vergt vaak extra tijd om de juiste kandidaat voor te vinden. Inhuren.com streeft er hierbij naar om binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen. Heeft u vragen over vaste vacatures? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 488 11 00.