Medewerker inhuren.com

Logistiek engineer

Op zoek naar informatie over een logistiek engineer? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de logistiek engineer en de mogelijkheden van Inhuren.com.

Bekijk vacatures
Medewerker inhuren.com

Wat is een ‘logistiek engineer’?

Een logistiek engineer is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het verbeteren en optimaliseren van logistieke processen. Hij zorg voor het implementeren van deze processen en systemen. Daarnaast realiseert hij verbeteringen in de kwaliteit, kostenverlaging en efficiëntie. Het is belangrijk om binnen deze functie een analytisch inzicht te hebben en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Een logistiek engineer inhuren? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Verzamelen van data
  • Analyseren van knelpunten
  • Opzetten en leiden van projecten
  • Opstellen van verbetervoorstellen
  • Analyseren en oplossen van problemen
  • Opstellen van logistieke realisatieplannen
  • Plannen en coördineren van de goederenstroom

Welke bedrijven huren een logistiek engineer in?

De werknemer kan werkzaam zijn bij bijvoorbeeld productiebedrijven, rederijen, overheidsinstellingen, softwarebedrijven en supermarkten.

Wat is het salaris?

De werknemer begint met een salaris van gemiddeld €2.500 per maand. Naarmate de medewerker meer ervaring heeft opgedaan, kan het salaris oplopen tot ongeveer €5.500 per maand.

Hoe kunt u een logistiek engineer vinden?

Via Inhuren.com kunt u snel en gemakkelijk een medewerker inhuren. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende aanvraag. Eén van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen om persoonlijk te bespreken waar u precies naar op zoek bent. Aan de hand van uw personeelsbehoefte kunnen vervolgens de beste kandidaten voor de functie worden uitgekozen. U ontvangt een voorstel met daarin de kandidatenprofielen. Uiteraard kunt u zelf besluiten wie van de kandidaten u wenst in te huren. Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

werknemer
Bruce van Maanen 085-4881114

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified