Doorbetaling loon flexwerkers en uitzendkrachten

Wat is een juridisch beleidsmedewerker?

Op zoek naar informatie over een juridisch beleidsmedewerker? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de juridisch beleidsmedewerker en de mogelijkheden van Inhuren.com.

Bekijk vacatures
medewerker inhuren.com

Wat is een ”juridisch beleidsmedewerker”?

Een juridisch beleidsmedewerker heeft een ondersteunende functie bij de juridische werkzaamheden van een bedrijf. Hij of zij helpt bij juridische problemen of vraagstukken. Een juridisch beleidsmedewerker wordt ook wel een juridische medewerker openbaar bestuur genoemd. Meer weten? Neem direct contact met ons op via 085-4881100.  

De taken en verantwoordelijkheden van een juridisch beleidsmedewerker

  • Het opstellen van overeenkomsten en akten
  • Het vergaderen van informatie over klanten of procedures
  • Het geven van juridisch advies aan klanten of de organisatie
  • Zich ontfermen over procedures( Controleren op de naleving van de wet en regelgeving, relevantie en juistheid)
  • Het verwerken van gegevens doormiddel van een grafieken of presentatie.

Bij welke bedrijven werken deze medewerkers?

De medewerkers kunnen werkzaam zijn bij ministeries, gemeenten, provincies, en de Belastingdienst. De medewerkers hebben tijdens hun werkzaamheden vaak te maken met andere juridische werknemers, zoals: advocaten, bedrijfsjuristen en notarissen. 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden? 

Het exacte salaris is sterk afhankelijk van het opleidingsniveauervaring van de werknemer en het soort bedrijf waar de werknemer werkt.  Het salaris kan variëren van ongeveer 1.700 tot €3.000 per maand. 

Hoe kunt u een juridisch beleidsmedewerker inhuren? 

Opzoek naar een ervaren juridische beleidsmedewerker? Via inhuren.com kunt u aan de geschikte medewerker komen. Wanneer u een offerte hebt aangevraagd neemt een van onze specialisten contact met u op. Een offerte kunt u via de website of telefonisch aanvragen. Tijdens het gesprek met een van de medewerkers van Inhuren.com kunt u uw wensen en behoeften aangeven. Hierna gaan de medewerkers opzoek naar geschikte kandidaten. Binnen een aantal dagen krijgt u een overzicht van kandidaten met hun profielen en cv’s toegestuurd. U kunt zelf kiezen wie u uitnodigt voor een gesprek en wie u uiteindelijk inhuurt. Voordat u de specialisten van Inhuren.com inschakelt kunt u een vacature plaatsen op een externa vacaturebank of rondvragen in uw eigen netwerk. Meer weten over de werkwijze van Inhuren.com? Neem vrijblijvend contact met ons op via: 085-4881100. 

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.
werknemer

Direct een voorstel ontvangen?

Bruce van Maanen Accountmanager