Servicemonteur

Vrachtwagenchauffeur inhuren

Op zoek naar een vrachtwagenchauffeur? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

  • Per direct chauffeurs beschikbaar
  • Ervaren vrachtwagenchauffeurs 
  • Flexibel in te huren
Offerte aanvragen
Servicemonteur

Vrachtwagen chauffeur inhuren

Heeft u nationale of internationale ritten die gereden moeten worden? Gaat het om goederenvervoer, meubels of schadelijke stoffen? Via het platform van Inhuren.com komt u eenvoudig in contact met ervaren vrachtwagenchauffeurs. Onze vrachtwagenchauffeurs zijn voor zowel een korte als lange periode inzetbaar.

Offerte aanvragen

Deze bedrijven gingen  u voor

Wat kunnen we voor u betekenen?

De vrachtwagenchauffeur van Inhuren.com

Het uitzenden van personeel in de transportsector behoort tot één van de specialisaties van Inhuren.com. Dagelijks gaan onze vrachtwagenchauffeurs de weg op om goederen af te leveren. Wij helpen u graag aan een ervaren vrachtwagenchauffeur. Als vanzelfsprekend beschikt onze vrachtwagenchauffeur over een C of CE rijbewijs, Code95 en bestuurderspas. Tot slot leveren wij een vrachtwagenchauffeur die de Nederlandse taal en/of Engelse taal goed beheerst.

Verschillende types vrachtwagenchauffeurs

De vrachtwagenindustrie is het afgelopen decennium gegroeid en de voortdurende groei heeft diversiteit voor vrachtwagenchauffeurs opgeleverd. Inhuren.com is er van op de hoogte dat er veel verschillende vrachtwagenchauffeurs zijn. Hieronder alle type chauffeur:

Trekker met oplegger/vrachtauto en aanhangwagen)
LZV chauffeur
Kipper chauffeur
Bakwagen chauffeur
Container chauffeur
Kraanchauffeur
Combitruckchauffeur
Tankchauffeur

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een vrachtwagenchauffeur in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Offerte aanvragen

Bij Inhuren.com kunt u ook een vacature plaatsen en zelf controle over het solliciatie proces hebben.

Bij Inhuren.com kunt u gemakkelijk een vacature plaatsen voor een vast bedrag per maand en zelf controle hebben over de werving. Met ons moderne platform kan je gemakkelijk en snel profielen inzien van sollicitanten en bij interesse contact opnemen. Hier zitten verder geen kosten aan verbonden.

Wilt u meer informatie hierover?
Offerte aanvragen 

Vacature plaatsen In organische verkeer Inhuren.com
€150,- 30 dagen online
Ongelimiteerd aantal sollicitatiesOntvang sollicitaties direct per e-mailEigen logo bij vacatureUw vacature onder de aandacht in onze databaseUw vacaturetekst wordt gecheckt en eventueel verbeterd
Meer informatie

Wij ondersteunen u graag

werknemer

Direct een voorstel ontvangen?

Wouter Meens Accountmanager

Heeft u een vraag over een opdracht, vacature of tijdelijk project? Doe dan vrijblijvend een informatie aanvraag of neem contact op via onze vaste lijn.

Actief in heel Nederland

Actief in heel Nederland

De voordelen van Inhuren.com

jongen lacht

Vaste tarieven

Wanneer u een vrachtwagenchauffeur inhuurt, worden hier vaste tarieven voor gerekend. Voor een tariefvoorstel kunt u contact opnemen met ons.

medewerker laptop

Online de diensten doorgeven 

Zodra u zich heeft ingeschreven op onze website, kunt u op ons online platform uw diensten doorgeven. Dit verloopt geheel digitaal.

2 inhuren.com medewerkers in auto

Ervaren vrachtwagenchauffeurs

Dagelijks leggen de vrachtwagenchauffeurs van Inhuren.com aardig wat kilometers af voor verschillende opdrachtgevers. U bent dus verzekerd van een vrachtwagenchauffeur met ruime ervaring.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met één van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten, zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvang u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een vrachtwagenchauffeur in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen. 

Overige

Wanneer u via ons een vrachtwagenchauffeur inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de chauffeurs worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een chauffeur gehanteerd van 4 uur per dag. Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een vrachtwagenchauffeur ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een vrachtwagenchauffeur

Welke vrachtwagenchauffeurs heeft Inhuren.com beschikbaar?

Wij bemiddelen vrachtwagenchauffeurs met een C en/of CE rijbewijs. Daarnaast beschikken alle chauffeurs over een chauffeurspas en een geldige Code 95. Tevens bieden wij de mogelijkheid om vrachtwagenchauffeurs op te leiden voor onze opdrachtgevers.

Hoe lang kan ik een vrachtwagenchauffeur inhuren?

U kunt voor onbeperkte duur een vrachtwagenchauffeur inhuren. Echter bieden wij na 1040 gewerkte uren de mogelijkheid om de vrachtwagenchauffeur zelf in dienst te nemen. Hoe dit in zijn werk gaat en de voorwaarden die hieraan verbonden zijn kunt u navragen bij onze collega’s.

Wat kost een vrachtwagenchauffeur?

Dit verschilt per situatie. De tarieven zijn onder andere afhankelijk van de gevraagde ervaring en leeftijd van de vrachtwagenchauffeur en de precieze werkzaamheden. Onze specialisten vertellen u graag direct waar u aan toe bent. U kunt daarom altijd contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende aanvraag doen om meer te weten te komen over de tarieven die voor u gelden.

Ik zoek voor de lange termijn een vrachtwagenchauffeur, is dat mogelijk?

Ja! Onze vrachtwagenchauffeurs zijn flexibel inzetbaar en kunnen dus ook voor een lange termijn bij u worden ingezet. Wat helemaal mooi is: u kunt de vrachtwagenchauffeur na 1040 gewerkte uren volledig van ons overnemen. De vrachtwagenchauffeur komt dan vast bij u in dienst zonder tussenkomst van Inhuren.com.

Vrachtwagenchauffeurs zijn schaars. Hoe komt Inhuren.com aan vrachtwagenchauffeurs?

Wij werken al geruime tijd als bemiddelaar in de logistiek. Dat betekent dat wij beschikken over een groot netwerk van vrachtwagenchauffeurs, opleiders van vrachtwagenchauffeurs en medewerkers die via onze organisatie hun C of CE rijbewijs behalen.

Ik zoek voor een eenmalige opdracht een vrachtwagenchauffeur. Is dat mogelijk?

Dit is helaas niet mogelijk. De vrachtwagenchauffeurs van Inhuren.com kunnen alleen worden ingezet wanneer sprake is van meerdere opdrachten.