Vrachtwagenchauffeur inhuren

Op zoek naar een vrachtwagenchauffeur? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Vrachtwagenchauffeur

Heeft u ritten die gereden moeten worden en goederen die overgedragen moeten worden? Via het platform van Inhuren.com komt u eenvoudig in contact met ervaren vrachtwagenchauffeurs. Onze vrachtwagenchauffeurs zijn voor zowel een korte als lange periode inzetbaar.

De vrachtwagenchauffeur van Inhuren.com

Het uitzenden van personeel in de transportsector behoort tot één van de specialisaties van Inhuren.com. Dagelijks gaan onze vrachtwagenchauffeurs de weg op om goederen af te leveren. Wij helpen u graag aan een ervaren vrachtwagenchauffeur.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie = over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvang u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een vrachtwagenchauffeur in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen. 

Overige

Wanneer u via ons een vrachtwagenchauffeur inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een vrachtwagenchauffeur ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

Vaste tarieven

Wanneer u een vrachtwagenchauffeur inhuurt, worden hier vaste tarieven voor gerekend. Voor een tariefvoorstel kunt u contact opnemen met ons.

Voordelen Inhuren.com

Online de diensten doorgeven 

Zodra u zich heeft ingeschreven op onze website, kunt u op ons online platform uw diensten doorgeven. Dit verloopt geheel digitaal.

Ervaren vrachtwagenchauffeurs

Dagelijks leggen de vrachtwagenchauffeurs van Inhuren.com aardig wat kilometers af voor verschillende opdrachtgevers. U bent dus verzekerd van een vrachtwagenchauffeur met ruime ervaring.

Reserves tot uw beschikking

Het kan voorkomen dat een vrachtwagenchauffeur onverwachts ziek wordt of om een andere reden uitvalt. Mocht het voorkomen, dan doen wij ons best direct een vervanger te regelen.

Gespecialiseerde contactpersoon

Er wordt altijd een vaste contactpersoon aan u toegewezen zodat u één vast aanspreekpunt heeft voor al uw vragen. Deze ervaren medewerker staat altijd voor u klaar.

Digitale urenverwerking

Wanneer de klus is afgerond, kunt u in uw account akkoord geven op de gewerkte uren van de ingeplande medewerkers. Wel zo makkelijk!

Veelgestelde vragen over het inhuren van een vrachtwagenchauffeur

Welke vrachtwagenchauffeurs heeft Inhuren.com beschikbaar?

Wij bemiddelen vrachtwagenchauffeurs met een C en/of CE rijbewijs. Daarnaast beschikken alle chauffeurs over een chauffeurspas en een geldige Code 95. Tevens bieden wij de mogelijkheid om vrachtwagenchauffeurs op te leiden voor onze opdrachtgevers.

Wat kost een vrachtwagenchauffeur?

Dit verschilt per situatie. De tarieven zijn onder andere afhankelijk van de gevraagde ervaring en leeftijd van de vrachtwagenchauffeur en de precieze werkzaamheden. Onze specialisten vertellen u graag direct waar u aan toe bent. U kunt daarom altijd contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende aanvraag doen om meer te weten te komen over de tarieven die voor u gelden.

Hoe lang kan ik een vrachtwagenchauffeur inhuren?

U kunt voor onbeperkte duur een vrachtwagenchauffeur inhuren. Echter bieden wij na 1040 gewerkte uren de mogelijkheid om de vrachtwagenchauffeur zelf in dienst te nemen. Hoe dit in zijn werk gaat en de voorwaarden die hieraan verbonden zijn kunt u navragen bij onze collega’s.

Ik zoek voor de lange termijn een vrachtwagenchauffeur, is dat mogelijk?

Ja! Onze vrachtwagenchauffeurs zijn flexibel inzetbaar en kunnen dus ook voor een lange termijn bij u worden ingezet. Wat helemaal mooi is: u kunt de vrachtwagenchauffeur na 1040 gewerkte uren volledig van ons overnemen. De vrachtwagenchauffeur komt dan vast bij u in dienst zonder tussenkomst van Inhuren.com.

Vrachtwagenchauffeurs zijn schaars. Hoe komt Inhuren.com aan vrachtwagenchauffeurs?

Wij werken al geruime tijd als bemiddelaar in de logistiek. Dat betekent dat wij beschikken over een groot netwerk van vrachtwagenchauffeurs, opleiders van vrachtwagenchauffeurs en medewerkers die via onze organisatie hun C of CE rijbewijs behalen.

Ik zoek voor een eenmalige opdracht een vrachtwagenchauffeur. Is dat mogelijk?

Dit is helaas niet mogelijk. De vrachtwagenchauffeurs van Inhuren.com kunnen alleen worden ingezet wanneer sprake is van meerdere opdrachten.