inhuren.com medewerker lacht

Verhuizers inhuren?

Op zoek naar: Particuliere verhuizers, projectverhuizers of ICT verhuizers? Huur direct een getalenteerde verhuizer in voor uw project!

  • Gespecialiseerde verhuizers
  • Per direct een grote pool beschikbaar
  • Altijd ervaren verhuizers beschikbaar op piekmomenten
Offerte aanvragen
inhuren.com medewerker lacht

Waar kunnen wij u als werkgever mee ondersteunen?

Ad-hoc verhuizers inhuren

Op zoek naar tijdelijk personeel? Wij leveren tijdelijk personeel aan bedrijven door heel Nederland. U kunt bij ons uitzendkrachten inhuren voor extra ondersteuning.

Verhuizers op oproepbasis

Op zoek naar tijdelijk personeel? Wij leveren tijdelijk personeel aan bedrijven door heel Nederland. U kunt bij ons uitzendkrachten inhuren voor extra ondersteuning.

Vacature invullen

Op zoek naar tijdelijk personeel? Wij leveren tijdelijk personeel aan bedrijven door heel Nederland. U kunt bij ons uitzendkrachten inhuren voor extra ondersteuning.

Deze bedrijven gingen u voor:

Inhuren.com is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is. Walter Ketting UTS Abbink

Wij we zijn en wat we voor u kunnen betekenen

De verhuizers van Inhuren.com

De verhuisbranche is één van de specialisaties van Inhuren.com binnen de logistiek en transport. Zo krijgt u bijvoorbeeld van ons verhuizers toegewezen met jarenlange werkervaring. Daarnaast biedt Inhuren.com verschillende soorten verhuizers aan. Er zijn namelijk vaak bedrijven specifiek op zoek naar een gespecialiseerde verhuizer. Bekijk hieronder welke verhuizers direct beschikbaar zijn, en vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie:

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met één van de specialisten. Onze specialisten geven graag meer informatie over al onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven op het online platform van Inhuren.com, zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvang u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Hoe kunt u een verhuizer inhuren?

Wanneer u via ons een verhuizer inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met enige regelmaat voor kunnen komen dat een verhuizer ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao.

werknemer

Direct een voorstel ontvangen?

Mike Gordijn Recruiter

Mike ondersteunt en adviseert bedrijven in de logistiek en transport over de flexibele inzet van personeel. Heeft u een vraag over een opdracht, vacature of tijdelijk project? Doe dan vrijblijvend een informatie aanvraag.

Mike@inhuren.com
085-4881113

Actief in heel Nederland

Actief in heel Nederland

Veelgestelde vragen

We helpen je graag op weg

Wat voor verhuizers heeft Inhuren.com beschikbaar?

De verhuizers die bij Inhuren.com in dienst zijn, zijn allen verschillend. Dat maakt het werken als verhuizer ook zo leuk, aangezien je met veel verschillende collega’s te maken hebt. Over het algemeen zijn onze verhuizers tussen de 18 en 35 jaar oud. Daarnaast werken wij vooral met studenten, pas afgestudeerden en particuliere verhuizers. Wat onze verhuizers allen gemeen hebben met elkaar, is dat ze weten wat hard werken is en daarnaast beschikken ze over een betrouwbare persoonlijkheid. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de verhuizers van Inhuren.com beschikken over een aantoonbare VOG en dat zij zorgvuldig gescreend worden. Zo bent u verzekerd van verhuizers die kwalitatief werk leveren!

Heeft Inhuren.com gespecialiseerde particuliere verhuizers?

Ja, Inhuren.com beschikt over gespecialiseerde en ervaren particuliere verhuizers.

Wat kost een verhuizer?

Wanneer u van plan bent een verhuizer in te huren, dan bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten die hierbij komen kijken. Voor het inhuren van verhuizers worden vaste tarieven gerekend. Voor meer informatie over de tarieven die wij hanteren, kunt u het beste contact opnemen met één van de specialisten.

Hoe werkt de reiskostenvergoeding bij verhuizingen buiten mijn regio?

Wij proberen altijd om verhuizers in te zetten binnen uw eigen regio. Dit valt echter niet altijd te realiseren, zeker buiten de Randstad. Mocht er een verhuizer buiten uw regio worden ingezet, dan moet u rekening houden met reiskostenvergoeding die bovenop ons vaste tarief wordt gerekend.

Hoe kan ik de planning doorgeven?

Wanneer u zich heeft ingeschreven bij Inhuren.com, kunt u eenvoudig en snel via ons platform uw opdrachten doorgeven. Wel zo gemakkelijk, aangezien u op deze manier zelf op ieder moment van de dag kunt aangeven hoeveel personeel nodig heeft. Op basis van uw planning zorgt onze specialist ervoor dat het personeel op het door u gewenste moment aanwezig is.

Via welke cao worden de verhuizers ingehuurd?

Huurt u via Inhuren.com een verhuizer in? Dan is deze medewerker bij u in dienst op basis van uw eigen cao. De verhuizers van Inhuren.com hebben onder andere recht op hetzelfde loon als uw eigen vaste medewerkers. Wanneer u niet over een eigen cao beschikt, dan is voor de inhuur van een verhuizer de NBBU-cao van toepassing.

Is Inhuren.com gespecialiseerd in de bemiddeling van verhuizers?

Inhuren.com is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen logistieke dienstverleners en personeel. Met name op het gebied van verhuizingen hebben wij al een groot aantal gerenommeerde bedrijven aan goede verhuizers geholpen. Wij zetten dagelijks meerdere verhuizers in op grote projecten.

Kan ik ook verhuizers inhuren om verhuisdozen in te laten pakken?

Ja, de verhuizers van Inhuren.com staan ook voor u klaar om verhuisdozen in te pakken. Geef dit tijdens de aanvraag door zodat wij hier rekening mee kunnen houden.