Direct een vacature plaatsen en snel sollicitaties ontvangen.

Vacature plaatsen

Kosten voor het plaatsen van een vacature

Pro vacature: Geoptimaliseerd door Inhuren.com
€150,- 30 dagen online
Ongelimiteerd aantal sollicitatiesOntvang sollicitaties direct per e-mailBekijk direct het cv en profielUw eigen logo bij vacatureUw vacature onder de aandacht in onze databaseUw vacaturetekst wordt gecheckt en eventueel verbeterd
Direct aan de slag

Zo werkt het:

Bij het plaatsen van een vacature heb je de hele recruitment proces zelf in controle

1. Maak een account aan

Maak gemakkelijk en snel een account aan om een vacature te kunnen plaatsen. Klik hier om een account aan te maken

2. Plaats een vacature

Het plaatsen duurt maar een paar minuten. Geef aan waar u naar opzoek bent en voeg een vacature tekst toe. Vacature zal dan binnen enkele minuten online staan en overal zichtbaar zijn.

3. Krijg reacties op jouw vacature

Je ontvangt van ons gelijk een e-mail als een sollicitant heeft gereageerd op de geplaatste vacature. Via ons platform kan je heel overzichtelijk alle gegevens van de sollicitant inzien en contact opnemen.

Vacature plaatsen
medewerker inhuren.com telefoneren

Ervaar het gemak

Vacature direct online!

U kunt met een KvK nummer eenvoudig een account aanmaken op het platform van Inhuren.com. Vervolgens kunt u kiezen voor de optie ''Vacature Plaatsen'' in het dashboard. De vacature komt binnen één minuut na het aanmaken op de website van Inhuren.com te staan. Vervolgens ziet u in de reacties in de periode daarna binnen komen in uw account.

Slechts één keer afrekenen!

Na het aanmaken en plaatsen van de vacature kunt u direct afrekenen. Dit is ook de enige betaling die u hoeft te doen. Vanaf hier kunt u zonder andere kosten de kandidaten opvolgen, uitnodigen en zelfs bij u in dienst laten komen. Dit alles voor slechts een éénmalige vergoeding.

Hulp van onze recruiters

De meeste bedrijven laten laaghangend fruit hangen wanneer het aankomt op het schrijven van vacatures. Om de klanten van Inhuren.com te helpen bij het mislopen van anders misgelopen kandidaten, kunt u vrijblijvende ondersteuning krijgen van één van onze recruiters.

Deze bedrijven werken ook met inhuren.com