medewerker inhuren.com lacht

Uitzendkracht inhuren

Op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde uitzendkracht? Eén van de contactpersonen binnen Inhuren.com helpt u op korte termijn aan een geschikte uitzendkracht.

Offerte aanvragen
Medewerker inhuren.com

Uitzendkracht

Heeft uw bedrijf een tekort aan personeel vanwege de vakantieperiode, verzuim of een plotselinge periode van drukte? Het inhuren van een uitzendkracht is dan een verstandige optie. Wij bieden uitzendkrachten aan die zowel eenmalig als voor een langere periode inzetbaar zijn. Kom via ons platform direct in contact met uitzendkrachten. Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12.

De uitzendkrachten van Inhuren.com

Inhuren.com heeft zich gespecialiseerd in het uitzenden van personeel binnen de logistiek, transport en zakelijke dienstverlening. Dagelijks worden door ons uitzendkrachten ingezet bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland. Wij weten daarom als geen ander hoe bedrijven het best ondersteund kunnen worden met personeel.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een uitzendkracht in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een uitzendkracht inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een uitzendkracht ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven

Huurt u een uitzendkracht in via Inhuren.com? Dan worden hier vaste tarieven voor gerekend. Neem contact met ons op voor een tariefvoorstel.

2 inhuren.com medewerkers in auto

Reserves tot uw beschikking

Valt er een keer een medewerker uit? Dan denken wij meteen mee met een oplossing. Wij proberen om altijd een vervanger in te zetten zodat het werk gewoon door kan gaan.

inhuren.com medewerker laptop

Online de diensten doorgeven

Zodra u een dienst beschikbaar heeft, kunt u deze online zetten in het platform. Hier vindt u ook een compleet overzicht van alle ingeplande medewerkers.

vijf medewerkers inhuren.com

Vooraf weten wie er komt

Bent u benieuwd wie de uitzendkracht precies is die u inhuurt? Wij geven u voordat de dienst begint wat meer informatie over de betreffende medewerker.

medewerker inhuren.com

Gespecialiseerde contactpersoon

Voor al uw vragen kunt u terecht bij de vaste contactpersoon die aan u wordt toegewezen. Deze medewerker beschikt over ervaring in het vakgebied en is u graag van dienst.

Medewerker Inhuren.com

Online de medewerkers beoordelen

Wij horen graag hoe de uitzendkrachten hebben gewerkt. Nadat de klus is afgerond, ontvangt u bericht om een beoordeling over de medewerkers in te vullen.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een uitzendkracht

Wat is een uitzendkracht?

Een uitzendkracht is iemand die flexibel kan worden ingezet bij organisaties. Zij zijn juridisch gezien in dienst van een uitzendbureau, maar werken voor een inlenende organisatie. Ook staan zij onder toezicht van deze betreffende organisatie. Uitzendkrachten zijn ideaal wanneer bedrijven te maken hebben met tijdelijke drukte of tijdelijke projecten.

Is een uitzendkracht hetzelfde als een oproepkracht?

Nee, een uitzendkracht is niet helemaal hetzelfde als een oproepkracht. Een uitzendkracht is namelijk in dienst bij een uitzendbureau, maar werkt bij een inlenende organisatie. Een oproepkracht is wel in dienst en tegelijkertijd werkzaam bij dezelfde organisatie.

Op welke arbeidsvoorwaarden heeft een uitzendkracht recht?

Huurt u een uitzendkracht in via ons? Houd er dan rekening mee dat deze uitzendkracht ook recht heeft op de voorwaarden van uw eigen bedrijfscao. Dit houdt onder andere in dat de uitzendkrachten dezelfde rechten hebben als uw eigen vaste medewerkers. Mocht het zo zijn dat uw bedrijf geen eigen cao volgt, dan gelden de regels van de NBBU-cao.

In welke sectoren kan ik via Inhuren.com een uitzendkracht inhuren?

Inhuren.com specialiseert zich in de volgende sectoren: logistiek, transport en zakelijke dienstverlening. Heeft u dus binnen deze sectoren personeel nodig? Wij zijn u graag van dienst!

Hoe kan ik de opdrachten die ik beschikbaar heb doorgeven?

U kunt uw opdrachten en planning doorgeven via het online platform van Inhuren.com. Het platform is zo ingesteld dat u zelf per dag of per week door kan geven hoeveel personeel u nodig heeft en op welke locatie. Wij kunnen vervolgens actief aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat het juiste personeel op het juiste moment bij u wordt ingezet.