vijf medewerkers inhuren.com

Uitzendbureau Den Haag

Inhuren.com, het logistieke uitzendbureau van Den Haag. Bent u als onderneming op zoek naar flexibel personeel? Dan bent u bij Inhuren.com aan het juiste adres, wij leveren namelijk gespecialiseerd personeel door heel Nederland.

Offerte aanvragen
vijf medewerkers inhuren.com

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Inhuren.com in Den Haag helpt bedrijven door heel Nederland aan getalenteerd personeel

Zelf werven

Plaats je vacature op Inhuren.com en ontvang sollicitanten in je inbox en volg het direct zelf op.

Vacature plaatsten

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde medewerker en de uitbetaling hiervan.

Personeel inhuren

Uitzendbureau Den Haag

Inhuren.com, het logistieke uitzendbureau van Den Haag en de Randstad. Onze recruiters ontvangen dagelijks sollicitanten die a.d.h.v. een strenge sollicitatieprocedure worden beoordeelt. Bent u als onderneming op zoek naar flexibel personeel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren namelijk dagelijks gespecialiseerd en flexibel personeel aan verschillende ondernemingen door heel Nederland. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het vinden van geschikt personeel voor de invulling van vaste vacatures. Neem voor meer informatie direct contact met ons op via 085 488 11 12 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Over Inhuren.com

Heeft u tijdelijk personeel nodig op uitzendbasis? Inhuren.com werkt met een team van gespecialiseerde recruiters. Onze recruiters hebben namelijk zelf ook ervaring in de logistiek en weten vaak meteen of een kandidaat geschikt is voor uw aanvraag. Daarnaast beschikken wij over een getalenteerde pool van meer dan 80 logistieke medewerkers. Dagelijks zetten wij dit personeel in bij verschillende logistieke dienstverleners zoals: verhuisbedrijven, overheden en transportbedrijven.

Vacatures en banen in Den Haag

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

werknemer
Kevin van Wijk 0854881115

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified