Uitzendbureau Den Haag

Inhuren.com, het logistieke uitzendbureau van Den Haag. Bent u als onderneming op zoek naar flexibel personeel? Dan bent u bij Inhuren.com aan het juiste adres, wij leveren namelijk gespecialiseerd personeel door heel Nederland.

Offerte aanvragen

Uitzendbureau Den Haag

Inhuren.com, het logistieke uitzendbureau van Den Haag en de randstad. Naast het hoofdkantoor in Den Haag, hebben wij ook een kantoor in de binnenstad van Amsterdam. Hier ontvangen onze recruiters dagelijks sollicitanten die a.d.h.v. een strenge sollicitatieprocedure worden beoordeelt. Bent u als onderneming op zoek naar flexibel personeel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren namelijk dagelijks gespecialiseerd en flexibel personeel aan verschillende ondernemingen door heel Nederland. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het vinden van geschikt personeel voor de invulling van vaste vacatures. Neem voor meer informatie contact met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Over Inhuren.com

Heeft u tijdelijk personeel nodig op uitzendbasis? Inhuren.com werkt met een team van gespecialiseerde recruiters. Onze recruiters hebben namelijk zelf ook ervaring in de logistiek en weten vaak meteen of een kandidaat geschikt is voor uw aanvraag. Daarnaast beschikken wij over een getalenteerde pool van meer dan 75 logistieke medewerkers. Dagelijks zetten wij dit personeel in bij verschillende logistieke dienstverleners zoals: verhuisbedrijven, overheden en transportbedrijven.

Bekijk hieronder waar Inhuren.com actief is:

  • Amsterdam en omgeving;
  • Utrecht en omgeving;
  • Den Haag en omgeving;
  • Rotterdam en omgeving;
  • Friesland, Zeeland en Noord- en Zuid Brabant.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Ons uitzendbureau heeft iets speciaals op de markt gebracht, namelijk een online platform. Op dit moment zijn wij de eerste in Nederland die op dagelijkse basis personeel inzet doormiddel van een platform. Op het online platform heeft iedere opdrachtgever en uitzendkracht een eigen profiel. Opdrachtgevers kunnen opdrachten plaatsen en geschikt personeel kan zich aanmelden voor de klus. Op deze manier bieden wij de opdrachtgevers en uitzendkrachten meer transparantie en flexibiliteit. Meer informatie over het online platform? Neem dan vrijblijvend contact met onze specialist op.

Op zeer korte termijn geschikt personeel

Omdat wij beschikken over een grote pool van logistiek personeel, is het vaak haalbaar om op zeer korte termijn een geschikte kandidaat in te zetten. Heeft u een tijdelijk project of een losse opdracht van meer dan 4 uur per dag waar u extra handen voor nodig heeft? Onze pool van logistiek personeel varieert sterk, zo hebben wij personeel met een VCA of VOG certificaat, maar ook zeer ervaren personeel met bijvoorbeeld een vrachtwagenrijbewijs. Bekijk hieronder de mogelijkheden en doe direct een aanvraag bij onze specialist;

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified