Uitzendbureau Veldhoven

Welkom op de pagina van Inhuren.com/Werkze.com Veldhoven. Je bent altijd welkom op maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur om binnen te lopen op onze vestiging. Voor een vrijblijvende kennismaking én een heerlijke kop koffie.

Offerte aanvragen
Uitzendbureau Veldhoven

Inhuren.com/Werkze! Veldhoven

Veldhoven is onderdeel van een dynamische omgeving met veel ondernemerschap en innovatie. Als bemiddelaar van personeel, vacaturebank én uitzender vullen wij vacatures in voor bedrijven in de omgeving van Veldhoven, Eindhoven en De Kempen.

Bent u op zoek naar personeel in Veldhoven? 

Joyce Waterreus en Carin van Holstein zijn vanuit de vestiging in Veldhoven verantwoordelijk voor het contact met opdrachtgevers. Zoekt u personeel voor een tijdelijke opdracht of een vacature (werving en selectie)? Dan kunt u met Joyce of Carin contact opnemen. Door te bellen naar het vaste nummer op de website kunt u met hun in contact komen.

Zoek je een vaste baan of vakantie bijbaan in Veldhoven? 

Voor wie op zoek is naar werk in Veldhoven hebben wij een open vestiging waar je dagelijks naar binnen kan lopen. Dit is voor iedereen mogelijk die serieus op zoek is naar een nieuwe baan. Bespreek met één van onze collega’s op de vestiging de mogelijkheden. Tammy of Joyce kan jou hierbij helpen.

Werkze overgenomen door Inhuren.com 

Mocht u binnenlopen op de vestiging. Raak dan niet in de war. Inhuren.com heeft januari 2021 Werkze! Veldhoven overgenomen van de vorige eigenaresse Carin van Holstein. Carin blijft als aanspreekpunt actief binnen Inhuren.com. Voor nieuwe én bestaande opdrachtgevers kan je bij Carin terecht.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

werknemer
Joyce Waterreus 085-4881140

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified