medewerker op laptop

Uitzendbureau Delft

Op zoek naar een uitzendbureau in Delft? Op zoek naar personeel in de logistiek? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
administratief medewerker computer

Naar welk personeel bent u op zoek?

De voordelen van Inhuren.com

2 meisjes inhuren.com

Young professionals

Voor het laten lossen van containers worden vaste tarieven gerekend. U weet dus vanaf het begin direct waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

vijf medewerkers inhuren.com loods

Ervaren medewerkers 

Wij zetten dagelijks personeel in voor het lossen van containers door heel Nederland. U bent dus gegarandeerd van ervaren medewerkers die weten wat ze doen.

inhuren.com medewerker auto

Studenten 

Wij beschikken over een grote pool aan medewerkers voor het lossen van containers. Er staat dan ook altijd direct een geschikte medewerker klaar voor u.

Flexibel inzetbaar personeel voor al uw opdrachten

Welkom bij Inhuren.com, een gespecialiseerd uitzendbureau in Delft. Dagelijks zet Inhuren.com flexibel personeel in. Niet alleen in Delft, maar ook door de rest van heel Nederland. Naast onze flexibele pool van logistieke medewerkers, zetten wij ook dagelijks vast- of tijdelijk administratief personeel in bij organisaties. Waar u ook naar op zoek bent, u kunt vanaf 4 uur per dag flexibel inhuren via ons uitzendbureau. Onze specialist Wouter helpt u graag verder, neem contact met hem op via 085 488 11 12.

Delft als technische stad

Delft staat van oudsher bekend als dé technische stad van Nederland. De technische stad ademt namelijk technologie en kennis. Daardoor is het ook een populaire vestigingsplaats voor logistieke bedrijven geworden. Wij beseffen ons als geen ander dat gespecialiseerd technisch personeel daardoor broodnodig is! Daarom heeft onze vestiging zich gespecialiseerd in het werven en selecteren van technische uitzendkrachten van verschillende opleidingsniveaus.

Flexibel en risicoloos inhuren

Als organisatie wilt u in staat zijn (onverwachte) drukte direct op te vangen. Inhuren.com kan u hierbij helpen. Op basis van uw verzoek zoeken wij de geschikte kandidaten die op elk gewenst moment bij u aan de slag kunnen. Al vanaf 4 uur per dag kunt u bij ons uitzendbureau in Delft uitzendkrachten inhuren. U bespaart hierdoor kosten en moeite op werving en selectie, werkgeversrisico’s en administratie.

Vaste vacatures laten invullen

Het team van Inhuren.com is gespecialiseerd in het invullen van vaste vacatures en het opvullen van tijdelijke gaten in uw planning. Onze recruiters hebben een jarenlange ervaring in het opvullen van vaste vacatures. Vraag een offerte aan en beschrijf de werkzaamheden waar u naar op zoek bent. Onze recruiter stelt binnen twee tot vijf werkdagen een geschikte kandidaten voor. U bepaalt uiteindelijk zelf wie u wilt uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 085 488 11 12 of mail naar info@inhuren.com.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified
2 inhuren.com medewerkers in auto

Vaste tarieven

Inhuren.com rekent altijd vaste tarieven voor de inhuur van gespecialiseerd personeel. Zodra u een aanvraag heeft ingediend, krijgt u een tarieven voorstel toegestuurd via de mail. Na akkoord gaan onze specialisten direct aan de slag.

inhuren.com medewerker lacht

Online diensten doorgeven

Nieuwe opdrachten doorgeven? Inhuren.com maakt een mooi profiel voor u aan. Geef de functies door aan onze specialist, waarna u dezelfde dag nog opdrachten online kunt plaatsen. Geschikte medewerkers melden zich zelf aan voor de klus.

inhuren.com medewerker met klant

Digitale urenverwerking

Via het online platform worden alle gewerkte uren van de medewerkers ingevuld en geaccordeerd. Als werkgever kunt u altijd de uren inzien, controleren en goedkeuren. De medewerkers worden elke donderdag uitbetaald door Inhuren.com.

Bedrijven die u voor gingen

man diesel tekenrijkswaterstraat tekenLogo UTS AbbinkJumbo logo

Veel gestelde vragen

We helpen je graag op weg

Is Inhuren.com actief in heel Nederland?

Inhuren.com is een uitzendbureau dat door heel Nederland actief is. Inhuren.com ondersteunt organisaties in de logistieke-, zakelijke-, en transportbranche. Hierbij vullen wij verschillende functies in. De uitzendkrachten van Inhuren.com beschikken tevens allemaal over een eigen werkbroek en werkschoenen. Mocht een klus verder dan een half uur reizen zijn, beschikken wij ook over een aantal auto’s van de zaak. De uitzendkrachten krijgen de gelegenheid om met de auto naar een klus te gaan.

Heeft u een spoedopdracht en extra personeel nodig?

Heeft u een spoedopdracht waarvoor extra personeel nodig is? In veel gevallen (helaas niet alle) kan Inhuren.com binnen 24 uur personeel aan u uitzenden. Voor meer informatie bel naar 0854881100 of doe een aanvraag via één van onze beroepen pagina’s:

Levert Inhuren.com personeel aan particulieren?

Nee Inhuren.com levert niet aan particulieren, alleen aan bedrijven door heel Nederland. Bent u particulier en op zoek naar iemand die u kan helpen met verhuizen of sjouwen? Dan kunnen wij u helaas niet verder helpen.

Hoe geef ik nieuwe opdrachten door waarvoor ik personeel nodig heb?

U kunt als bedrijf zelf opdrachten plaatsen op het online platform van Inhuren.com. Via het online platform kunt u een eigen account aanmaken. Nadat u zich heeft aangemeld neemt onze contactpersoon direct contact met u op. Bespreek telefonisch welke medewerkers u nodig heeft en onze specialist maakt het gehele profiel voor u verder in orde.