inhuren.com medewerker verhuist doos

Uitzendbureau Amsterdam

Sinds kort heeft Inhuren Uitzendbureau een mooi kantoor in Amsterdam. Hier ontvangen onze recruiters dagelijks sollicitanten en bedienen wij onze klanten in de omgeving.

Offerte aanvragen
2 medewerkers inhuren.com

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Inhuren.com helpt bedrijven aan getalenteerde oproepkrachten, flexibel personeel of vast personeel

2 inhuren.com medewerkers in auto

Oproepkracht 

Bent u op zoek naar een oproepkracht die flexibel en direct inzetbaar is? Er zijn genoeg oproepkrachten die op flexibele basis willen bij klussen. Laat één van onze contactpersonen u helpen.

medewerker inhuren.com

Flexibel personeel 

Inhuren.com beschikt over een grote inzetbare pool van logistieke- en transportpersoneel. Het flexibele personeel is direct inzetbaar en werkt graag overdag, s’avonds of s’nachts.

inhuren.com medewerker met klant

Vast personeel

Bij Inhuren.com kunt u ook terecht voor de invulling van vaste vacatures. Geef gerust uw wensen en vereisten door. Binnen twee tot vijf werkdagen stelt onze specialist een geschikte kandidaat voor.

Uitzendbureau in Amsterdam 

Inhuren.com, een uitzendbureau midden in het centrum van Amsterdam. Op ons kantoor ontvangen onze specialisten dagelijks sollicitanten voor verschillende functies. Daarnaast is Inhuren.com actief door heel Nederland en helpt organisaties met het maken van de beste match. Bent u op zoek naar tijdelijk personeel, een flexibele medewerker of wilt u een vaste vacature invullen? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12, onze specialisten helpen uw bedrijf graag verder.

Fulltime, parttime of studenten voor een bijbaan 

Amsterdam is een wereldstad, maar ook een enorme studentenstad. Veel jonge & getalenteerde studenten die aan de Universiteit of Hogeschool van Amsterdam studeren, zijn dagelijks op zoek naar uitdagende bijbaantjes. Daarnaast bruist de stad van fulltime of parttime afgestudeerde & professionele individuen. Voor bedrijven is het vaak alleen lastig om op een efficiënte en effectieve wijze geschikt personeel te vinden. Daarom kunt u gemakkelijk uw wensen en vereisten omtrent een medewerker omschrijven in de offerte. Onze recruiter gaat daarna direct voor u aan de slag!

Logistiek-, transport of zakelijk personeel 

De recruiters van Inhuren.com zijn zeer ervaren in het uitzenden van getalenteerd logistiek-, transport- en zakelijk personeel. Zo helpen wij bedrijven die op zoek zijn naar échte horeca tijgers of naar gespecialiseerd technisch personeel. Met onze pool van meer dan 80 logistieke medewerkers, zetten wij dagelijks flexibel personeel aan de slag bij grote bedrijven in de Randstad en omgeving. Niet alleen in de Randstad, maar in heel Nederland ondersteunen wij opdrachtgevers bij de invulling van hun planning.

Per direct op zoek naar personeel voor uw openstaande vacature? 

Neem direct contact op met onze specialist Wouter via 085 488 11 12 voor het invullen van een spoedklus- of vacature. U kunt namelijk al vanaf 4 uur per dag een medewerker inhuren. Daarnaast beschikken onze medewerkers allemaal over een eigen werkbroek, -schoenen en -jas. Zo kan de medewerker vaak de volgende dag nog aan de slag.

Offerte aanvragen

  • *Direct bellen kan ook: 085-4881100.
  • *Of direct: aanvraag@inhuren.com.
  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified
inhuren.com medewerker verhuist doos

Vaste tarieven 

Inhuren.com rekent altijd vaste tarieven voor de inhuur van gespecialiseerd personeel. Zodra u een aanvraag heeft ingediend, krijgt u een tarievenvoorstel toegestuurd via de mail. Na akkoord gaan onze specialisten direct aan de slag.

vijf medewerkers inhuren.com loods

Online diensten doorgeven

Opdrachten doorgeven? Via het online platform van Inhuren.com kunnen diensten online worden doorgegeven. Geef de gewenste functie door aan onze specialist, zodat uw bedrijfsprofiel compleet kan worden gemaakt. U kunt dezelfde dag nog opdrachten plaatsen.

inhuren.com medewerker laptop

Digitale urenverwerking

Via het online platform worden alle gewerkte uren van de medewerkers ingevuld en geaccordeerd. Als werkgever kunt u de gewerkte uren altijd inzien, controleren en goedkeuren. De medewerkers worden elke donderdag uitbetaald door Inhuren.com.

Bedrijven die u voor gingen

man diesel tekenrijkswaterstraat tekenLogo UTS AbbinkJumbo logo

Veel gestelde vragen

We helpen je graag op weg

Werkt Inhuren.com door heel Nederland?

Inhuren.com is een uitzendbureau dat door heel Nederland actief is. Inhuren.com ondersteunt organisaties in de logistieke-, zakelijke-, en transportbranche. Hierbij vullen wij verschillende functies in. De uitzendkrachten van Inhuren.com beschikken tevens allemaal over een eigen werkbroek en werkschoenen. Mocht een klus verder dan een half uur reizen zijn, beschikken wij ook over een aantal auto’s van de zaak. De uitzendkrachten krijgen de gelegenheid om met de auto naar een klus te gaan.

Kan ik binnen 24 uur personeel inhuren?

Heeft u een spoedopdracht waarvoor extra personeel nodig is? In veel gevallen (helaas niet alle) kan Inhuren.com binnen 24 uur personeel aan u uitzenden. Voor meer informatie bel naar 0854881100 of doe een aanvraag via één van onze beroepen pagina’s.

Levert Inhuren.com personeel aan particulieren?

Heeft u een spoedopdracht waarvoor extra personeel nodig is? In veel gevallen (helaas niet alle) kan Inhuren.com binnen 24 uur personeel aan u uitzenden. Voor meer informatie bel naar 0854881100 of doe een aanvraag via één van onze beroepen pagina’s.

Hoe geef ik nieuwe opdrachten door waarvoor ik personeel nodig heb?

U kunt als bedrijf zelf opdrachten plaatsen op het online platform van Inhuren.com. Via het online platform kunt u een eigen account aanmaken. Nadat u zich heeft aangemeld neemt onze contactpersoon direct contact met u op. Bespreek telefonisch welke medewerkers u nodig heeft en onze specialist maakt het gehele profiel voor u verder in orde.