Transporteur inhuren

Bent u op zoek naar een ervaren transporteur voor het vervoeren van uw zending? Bekijk op welke wijze u een gespecialiseerde transporteur kunt inhuren.

Offerte aanvragen
medewerker inhuren.com auto

Per direct op zoek naar een transporteur?

Voor gespecialiseerd vervoer van alle soorten zendingen

inhuren.com medewerker auto

Logistieke dienstverlening met veel mogelijkheden

Een transporteur kan uw bedrijf ondersteunen met het vervoer van een envelop, pakket of bijvoorbeeld container. Daarnaast werkt een transporteur vaak nationaal en internationaal.

orderpicken dozen

Alle zendingen groter dan een pakket

Onze transporteurs zijn gespecialiseerd in zendingen groter dan alleen een pakket. Denk bijvoorbeeld aan meubels of bouwonderdelen. Meer weten? U kunt ons bereiken via 085 488 11 00.

inhuren.com medewerker auto

Spoedverzendingen of speciaal goederen

Onze recruiters zijn de hele dag bereikbaar en staan graag voor u klaar. Heeft u een spoedopdracht of extra mankracht nodig voor een grote verzending? Neem direct contact met ons op.

Wat is een transporteur?

Binnen de distributie van goederen spreken we vaak over een expediteur of een transporteur. Echter zit er wel een verschil tussen de twee. Een expediteur onderhandelt vaak over de prijzen en zorgt ervoor dat de goederen via de meest efficiënte wijze van plek A naar plek B worden vervoerd. Een transporteur zorgt ervoor dat de goederen professioneel van plek A naar B worden vervoerd. Zo kan een transporteur eigenlijk worden gezien als lader & losser en chauffeur in één.

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden van een transporteur?

Een transporteur kan tijd en geld besparen voor uw organisatie. Wanneer u overweegt om een logistieke transporteur in te huren voor bijvoorbeeld de verzending van uw producten of grote bouwonderdelen. Of heeft u een periode waarin grote ladingen verzonden moeten worden? Laat een transporteur van Inhuren.com u helpen en de volgende taken en verantwoordelijkheden op zich nemen:

  • Schadevrij wegvervoer met auto, bus of vrachtwagen *CE rijbewijs
  • Het laden & lossen van de goederen
  • Het monteren van onderdelen of de goederen die de transporteur heeft vervoerd
  • Nationale- & internationale transport
  • Beheer van uw voorraad zoals orderpicking.

Op welke wijze kan ik een transporteur inhuren? 

Via Inhuren.com kunt u een transporteur inhuren bij u in de regio. Wij werken door heel Nederland en streven ernaar om op zeer korte termijn een geschikte transporteur aan u voor te stellen. Soms is het zelfs mogelijk om de volgende dag al een geschikte transporteur bij u aan het werk te zetten. De tarieven van een transporteur bespreken wij telefonisch en via de e-mail. Wilt u meer weten over de inhuur van een transporteur? Vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact op met onze specialist Wouter via: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

Veel gestelde vragen

We helpen je graag op weg

Hoe flexibel inzetbaar zijn de medewerkers van Inhuren.com?

De flexmedewerkers van Inhuren.com kunt u zeer flexibel inzetten. Inhuren.com beschikt namelijk over een pool van meer dan 80 logistieke- en transportmedewerkers. Zij zijn flexibel inzetbaar en werken vaak op niet reguliere tijden, zoals vaak in de logistiek. Denk hierbij aan avond en nachtdiensten of een klus waarbij de medewerkers een aantal nachten moeten blijven overnachten. Meld u aan op ons platform en plaats gemakkelijk uw klussen. 

Kan ik binnen 24 uur een transporteur inhuren?

Heeft u een spoedopdracht waarvoor extra personeel nodig is? In veel gevallen (helaas niet alle) kan Inhuren.com binnen 24 uur personeel aan u uitzenden. Voor meer informatie bel naar 085 488 11 00 of vraag een offerte aan. 

Levert Inhuren.com een transporteur aan particulieren?

Inhuren.com levert alleen personeel aan zakelijke klanten. Particulieren kunnen wij helaas niet ondersteunen voor de inhuur van een geschikte transporteur.

Wat kost de inhuur van een transporteur?

Het inhuren van een transporteur is afhankelijk van een aantal factoren. Wij houden namelijk rekening met de leeftijd, werkervaring en kwaliteiten van de medewerker. Daarnaast houden wij uiteraard ook rekening met de werkzaamheden die u opgeeft als vereisten. Neem gemakkelijk contact op en vraag telefonisch naar meer informatie via 085 488 11 00.

Bedrijven die u voor gingen

man diesel tekenrijkswaterstraat tekenLogo UTS AbbinkJumbo logo