medewerkers inhuren.com in auto

Transport personeel inhuren

Op zoek naar transport personeel? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
medewerker inhuren.com auto

Transport personeel

Heeft uw bedrijf behoefte aan extra transport personeel? Inhuren.com heeft voor meerdere functies personeel beschikbaar. Zij zijn voor zowel een korte als een lange periode inzetbaar. Via ons platform kunt u direct voorgesteld worden aan transport personeel. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Het transport personeel van Inhuren.com

Het uitzenden van personeel in de transport behoort tot één van de specialisaties van Inhuren.com. Het transport personeel dat wij tot onze beschikking hebben, heeft ruime ervaring dankzij de projecten die zij bij verschillende opdrachtgevers hebben afgerond.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie = over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvang u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com transport personeel in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons transport personeel inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat transport personeel ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

werknemer

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

inhuren.com medewerker auto

Vaste tarieven

Voor het inhuren van transportpersoneel worden vaste tarieven gerekend. Benieuwd naar deze tarieven? Neem dan direct contact op om een tariefvoorstel te ontvangen.

Medewerker Inhuren.com

Online de diensten doorgeven

U kunt snel en gemakkelijk zelf uw diensten doorgeven via het online platform. Het platform biedt tevens een geheel overzicht van de ingeplande medewerkers en de gewerkte uren.

inhuren.com medewerker auto

Ervaren transportpersoneel

Wij zetten dagelijks transportpersoneel in op meerdere functies bij verschillende opdrachtgevers. U bent dus gegarandeerd van ervaren en betrouwbaar transportpersoneel.

2 inhuren.com medewerkers in auto

Vooraf weten wie er komt

Wanneer u personeel inhuurt, bent u natuurlijk benieuwd naar wie dit zijn. U kunt daarom nog voordat de dienst begint belangrijke informatie over het personeel terugvinden in uw account.

inhuren.com medewerker met klant

Digitale urenverwerking

Zodra de klus voorbij is, kunt u in uw persoonlijke account direct akkoord geven op de gewerkte uren. Dit verloopt geheel digitaal.

inhuren.com medewerkers

Gespecialiseerde contactpersoon

Wanneer u gaat samenwerken met Inhuren.com, krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen. Zo kunt u bij vragen altijd terecht bij één vaste persoon die op de hoogte is van uw situatie.

Veelgestelde vragen over het inhuren van transportpersoneel

Wat voor transport medewerkers heeft Inhuren.com beschikbaar?

Inhuren.com heeft een groot aantal transport medewerkers beschikbaar. Dit zijn allen verschillende mensen met verschillende achtergronden. Wat zij gemeen hebben? Het zijn keiharde, gemotiveerde mensen die kwalitatief werk leveren. Over het algemeen ligt de leeftijd van onze transport medewerkers tussen de 18 en 35 jaar. Verder leveren wij voornamelijk studenten, net afgestudeerden en mensen die al ervaring hebben opgedaan binnen de logistiek. Uiteraard wordt al ons transport personeel uitgebreid gescreend door ons waardoor wij alleen de beste mensen binnen het vak beschikbaar hebben.

Hoe kan ik een aanvraag doen voor een tijdelijke opdracht?

Heeft u voor een tijdelijke opdracht personeel nodig? Neem dan direct contact op met één van de specialisten van Inhuren.com voor een aanvraag. Dit is geheel vrijblijvend; u zit nergens aan vast en gaat pas betalen op het moment dat u daadwerkelijk iemand inhuurt. Tijdens de aanvraag kunt u aan de specialist doorgeven naar wat voor personeel u precies op zoek bent. Op basis van uw wensen gaat de specialist op zoek naar de beste match.

Is Inhuren.com gespecialiseerd in het bemiddelen van transport personeel?

Ja, Inhuren.com is gespecialiseerd in het bemiddelen van bedrijven in de logistiek en transport met transport personeel. Wij zenden dagelijks personeel uit aan meerdere dienstverleners binnen de logistiek en transport. Daarnaast hebben ook onze recruiters jarenlange ervaring binnen de transport en logistiek. Zij weten dus waar ze het over hebben.

Hoe kan ik te weten komen wat transport personeel mij gaat kosten?

Benieuwd naar de kosten van het inhuren van een transport medewerker? Onze tarieven zijn afhankelijk van meerdere factoren. Wij komen daarom graag in contact met u zodat uw wensen en behoeften inzichtelijk kunnen worden gemaakt. U ontvangt op basis daarvan een gepast voorstel met onze tarieven.