inhuren.com medewerker

Tijdelijk personeel inhuren

Op zoek naar een tijdelijk personeel? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
inhuren.com medewerker

Tijdelijk personeel nodig?

Op zoek naar tijdelijk personeel? Wij leveren tijdelijk personeel op mbo, hbo en universitair niveau aan bedrijven door heel Nederland. U kunt bij ons uitzendkrachten inhuren voor extra ondersteuning. Tijdelijk personeel kan tevens ook uitval of ziekte opvangen binnen uw organisatie. Wij leveren tijdelijk personeel voor veel verschillende zakelijke, logistieke of transport functies. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u tijdelijk personeel nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van tijdelijk personeel precies inhoudt? Of wilt u weten op welk termijn wij u een geschikte kandidaat kunnen voorstellen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt zo spoedig mogelijk contact met u op alle mogelijkheden toe te lichten.

Gecertificeerde medewerkers

Tijdelijk personeel die beschikt over een specifieke certificaat/diploma? Of bent u op zoek naar personeel met praktijkervaring? Inhuren.com heeft ervaring met diverse opdrachtgevers en projecten in verschillende branches. Op deze manier weten onze specialisten snel de juiste kandidaten te koppelen aan uw organisatie. Speciale vereisten of wensen? Neem voor meer informatie direct contact met ons op via: 085 488 11 12.

Tarieven van tijdelijk personeel 

Voor het inhuren van tijdelijk personeel hanteren wij vaak een tarief tussen de €20,- en €26,- per uur. De hoogte van het tarief is sterk afhankelijk van de duur van de inhuur en de ervaring die onze kandidaten met zich meebrengen. Voor het exacte tarief kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons: 085 488 11 12. Zodra u een aanvraag heeft ingediend, sturen wij een tariefvoorstel op de mail. Uiteindelijk geeft u als opdrachtgever akkoord op het voorstel, en kan onze recruiter aan de slag. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Onze werkwijze

Wij gaan op een effectieve wijze te werk zodat de meest geschikte kandidaten bij u terecht komen.

Onze werkwijze gaat daarbij als volgt:

  • U doet per mail of telefonisch een aanvraag bij onze specialist
  • Onze specialist neemt contact met u op om uw wensen te bespreken
  • Nadat uw wensen kenbaar zijn gemaakt, gaat de specialist op zoek naar een geschikte kandidaat
  • Binnen 7 dagen stellen wij de meest geschikte kandidaten aan u voor
  • U besluit zelf met wie u een kennismaking inplant en wie u inhuurt

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vooraf weten wat u gaat betalen 

Wij informeren u voordat een eventuele samenwerking van start gaat over alle voorwaarden en tarieven. Zo weet u vooraf precies wat de inhuur u gaat kosten.

vijf medewerkers inhuren.com

Kandidaten beschikbaar 

Inhuren.com beschikt over direct inzetbaar tijdelijk personeel. Wij raden u dan ook aan om direct contact met ons op te nemen zodra u op zoek bent naar personeel.

inhuren.com medewerker laptop

Vaste tarieven 

Er zijn vaste tarieven gekoppeld aan het inhuren van tijdelijk personeel. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij sturen u direct een tariefvoorstel toe.

Veelgestelde vragen over het inhuren van tijdelijk personeel

Wat is tijdelijk personeel?

Tijdelijk personeel is personeel dat op flexibele basis wordt ingezet binnen een organisatie. Tijdelijk personeel wordt daardoor vaak ingeschakeld wanneer er sprake is van tijdelijke periodes van drukte, een tijdelijk project of bij hoog verzuim.

Is tijdelijk personeel hetzelfde als een uitzendkracht?

Nee, er zit een verschil tussen tijdelijk personeel en een uitzendkracht. In de meeste gevallen is tijdelijk personeel daadwerkelijk in dienst bij een werkgever terwijl een uitzendkracht officieel bij een uitzendbureau in dienst is.

Op welke arbeidsvoorwaarden heeft tijdelijk personeel recht?

Het tijdelijk personeel van Inhuren.com heeft recht op de voorwaarden die van toepassing zijn binnen uw eigen bedrijfscao.

In welke sectoren kan ik via Inhuren.com tijdelijk personeel inhuren?

Inhuren.com biedt voornamelijk personeel aan binnen de logistiek, transport en zakelijke dienstverlening.

Hoe kan ik de opdrachten die ik beschikbaar heb doorgeven?

Heeft u zich ingeschreven binnen ons platform? Dan kunt u hier eenvoudig uw opdrachten en planning doorgeven. Geef per week of per dag aan hoeveel personeel u nodig heeft en op welke locatie. Onze planners gaan vervolgens aan de slag om uw planning rond te krijgen.