telefoneren computerscherm

Telefoniste inhuren

Op zoek naar een telefoniste? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
Administratief medewerker inhuren.com

Telefoniste inhuren

Bent u op zoek naar een telefoniste voor al het telefonische contact met uw klanten of andere zakelijke relaties? Een telefoniste van Inhuren.com zorgt ervoor dat al het telefonische contact met uw klanten en zakelijke relaties op een professionele manier wordt uitgevoerd. Via Inhuren.com kunt u een telefoniste inhuren voor een korte periode of  misschien wel voor een langdurige periode. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De telefonistes van Inhuren.com

Inhuren.com beschikt over een pool van gespecialiseerde medewerkers. Al onze medewerkers worden geselecteerd aan de hand van een uitgebreide wervingsprocedure. Alleen op deze manier kan ervoor gezorgd worden dat de beste mensen voor het vak worden uitgekozen. Een telefoniste beschikt daarbij over de benodigde communicatieve vaardigheden en wellicht een passende vooropleiding. Ook hier letten wij op tijdens de selectieprocedure.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven van een telefoniste 

Heeft u besloten om via Inhuren.com een telefoniste in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met één van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige informatie over de werkwijze van Inhuren.com

Wanneer u via ons een telefoniste inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

jongen lacht

Vooraf weten wat u gaat betalen 

Voordat u definitief een telefoniste inhuurt, wordt u goed geïnformeerd over de bijbehorende voorwaarden en tarieven. Zo kunt u achteraf nooit verrast worden.

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven 

Wanneer er een telefoniste wordt ingehuurd, dan komen hier vaste tarieven bij kijken. U kunt contact met ons opnemen om direct een gepast tariefvoorstel toegestuurd te krijgen.

vijf medewerkers inhuren.com

Digitale urenverwerking en facturatie 

De gewerkte uren van de ingehuurde medewerkers en de facturen kunt u eenvoudig terugvinden in het online platform van Inhuren.com. Hier vindt u een uitgebreid overzicht.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een telefoniste

Op welke termijn kan ik een telefoniste inhuren?

Zodra u een aanvraag heeft gedaan, streven wij ernaar om binnen een week al een geschikte telefoniste aan u voor te stellen. De precieze termijn waarop wij een telefoniste bij u kunnen inzetten, is afhankelijk van de locatie van uw bedrijf en de gevraagde ervaring en vaardigheden van de medewerker.

Kan ik mijn telefonistes ook voor andere werkzaamheden inzetten?

Meestal kunnen telefonistes ook ingezet worden voor andere werkzaamheden. Zo beschikt een telefoniste vaak ook over de skills om receptiewerk of administratief werk te verrichten. Geef tijdens uw aanvraag door wat de werkzaamheden van de functie zijn, en wij gaan op zoek naar een geschikte kandidaat.

Kan Inhuren.com bij ziekte of uitval direct voor een vervangende telefoniste zorgen?

In de meeste gevallen wel. Inhuren.com beschikt over reserves waardoor een uitgevallen telefoniste vaak snel vervangen kan worden. Houd er echter rekening mee dat het in uitzonderlijke gevallen kan voorkomen dat ook deze reserves niet beschikbaar zijn. We gaan in dat geval natuurlijk altijd op zoek naar een gepaste oplossing.

Wat zijn de tarieven voor het inhuren van telefonisten?

Voor meer informatie over de tarieven bij het inhuren van een telefoniste, kunt u het beste een vrijblijvende aanvraag doen. Op basis van het soort telefoniste dat u zoekt en de precieze werkzaamheden van de functie wordt een tariefvoorstel opgesteld. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Kan ik de telefoniste na verloop van tijd zelf in dienst nemen?

Ja, dat is mogelijk. Zodra de telefoniste 1040 uur bij u heeft gewerkt, kunt u hem of haar zelf in dienst nemen. Dit is dan zonder tussenkomst van Inhuren.com.