inhuren.com medewerker in glazenhok

Technisch personeel inhuren

De technische sector heeft een groot aantal verschillende vakgebieden. Wij kunnen u helpen bij het inhuren van assistent monteurs tot werktuigbouwkundige projectmanagers.

Offerte aanvragen
inhuren.com medewerker in glazenhok

Technisch personeel

Bent u op zoek naar gemotiveerd technisch personeel? Ons technisch personeel is flexibel inzetbaar en kan voor zowel een korte als een langdurige periode worden ingehuurd. Door het plaatsen van uw dienst op ons platform komt u direct in contact met ervaren technisch personeel. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Het technisch personeel van Inhuren.com

Het uitzenden van technisch personeel behoort tot één van de specialisaties van Inhuren.com. Het technisch personeel dat wij tot onze beschikking hebben, heeft ruime ervaring dankzij de projecten die zij bij verschillende opdrachtgevers hebben afgerond. 

Hoe gaat dit in zijn werking?

Bedrijven in de sector industrie en productie en/of in de sector logistiek en transport huren laders en lodders in. Dit zijn vaak grote logistieke dienstverleners. In de meeste gevallen is een lader en losser werkzaam binnen een magazijn, loods of distributiecentrum

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com technisch personeel in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons technisch personeel inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified
inhuren.com medewerker computer

De voordelen van Inhuren.com

inhuren.com medewerker laptop

Vaste tarieven

Er worden vaste tarieven gerekend voor het inhuren van technisch personeel. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en met welke kosten u te maken gaat krijgen.

Medewerker Inhuren.com

Online de diensten doorgeven

Zodra u een nieuwe dienst beschikbaar heeft, kunt u deze zelf online zetten in het online platform. Dit verloopt geheel digitaal.

inhuren.com medewerker auto

Technisch personeel met eigen gereedschap

Het technisch personeel neemt zelf eigen gereedschap mee naar de klus. Met dit gereedschap kunnen de meest voorkomende werkzaamheden worden uitgevoerd.

vijf medewerkers inhuren.com

Vooraf weten wie er komt

Neem voordat de opdracht van start gaat een kijkje in uw account. Hier vindt u namelijk belangrijke informatie over het ingehuurde personeel.

inhuren.com medewerker magazijn

Werkbroek en werkschoenen

Het technisch personeel komt in een eigen werkbroek en werkschoenen naar de locatie. U weet dus altijd zeker dat uw ingehuurde personeel er representatief uitziet.

medewerker inhuren.com

Ervaren technisch personeel

Wij beschikken alleen over ervaren en gespecialiseerd technisch personeel. Het personeel heeft ervaring opgedaan bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland.

Veelgestelde vragen over het inhuren van technisch personeel

Voor welke werkzaamheden kan ik technisch personeel inhuren?

U kunt technisch personeel inzetten voor verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan klussen zoals het aansluiten van computers en lichtnetwerken. Bij een interne verhuizing kan het bijvoorbeeld ook makkelijk zijn om technisch personeel in te huren. Inhuren.com levert technisch personeel aan opdrachtgevers in verschillende vakgebieden. Bespreek gratis en vrijblijvend al uw wensen met één van onze contactpersonen. 

Wat kost het inhuren van technisch personeel?

Dit verschilt per situatie. De tarieven zijn onder andere afhankelijk van de gevraagde ervaring en leeftijd van de vrachtwagenchauffeur en de precieze werkzaamheden. Onze specialisten vertellen u graag direct waar u aan toe bent. U kunt daarom altijd contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende aanvraag doen om meer te weten te komen over de tarieven die voor u gelden.

Hoelang kan ik technisch personeel inhuren?

U kunt voor onbeperkte duur technisch personeel inhuren. Echter bieden wij na 1040 gewerkte uren de mogelijkheid om het technische personeel zelf in dienst te nemen. Hoe dit in zijn werk gaat en de voorwaarden die hieraan verbonden zijn kunt u navragen bij onze collega’s.

Levert Inhuren.com personeel aan particulieren?

Nee, Inhuren.com levert geen personeel aan particulieren.

Beschikt technisch personeel over een VCA of rijbewijs?

Het wordt tegenwoordig steeds vaker een vereiste dat medewerkers binnen de logistiek over een VCA beschikken. Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop, ook wanneer u personeel inhuurt via Inhuren.com. Is een VCA ook binnen uw bedrijf verplicht? Dan houden wij hier rekening mee bij het inzetten van de kandidaten binnen uw bedrijf.