student inhuren.nl computer

Supportmedewerker inhuren

Bent u op zoek naar een supportmedewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
medewerker inhuren.com

Supportmedewerker nodig?

Heeft uw organisatie per direct een supportmedewerker nodig die klanten en collega’s ondersteuning biedt op technisch gebied? Heeft u voor een langere tijd iemand nodig die als eerste aanspreekpunt voor hen vragen beantwoord en problemen oplost? Inhuren.com helpt u graag aan geschikt personeel! Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Een supportmedewerker inhuren via Inhuren.com

Heeft u een supportmedewerker nodig, maar weet u nog niet precies wat het inhuren van een supportmedewerker precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend wat informatie aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheid toe te lichten.

Gecertificeerde medewerkers

Zoekt u een supportmedewerker met een MCSA/MCSE/CCNA certificaat? Of heeft u juist een voorkeur voor een mbo ICT werknemer met een ITIL-certificaat? Bij Inhuren.com hebben wij ervaring met opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan support werkzaamheden veelal op het gebied van ICT.

Tarieven 

Heeft u besloten om via Inhuren.com een supportmedewerker in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een supportmedewerker inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Nog vragen? 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven

Inhuren.com rekent met vaste tarieven wanneer u een support medewerker inhuurt. Benieuwd wat u precies gaat betalen? Neem dan contact op met ons voor een tariefvoorstel.

medewerker inhuren.com computer

Digitale urenverwerking en facturatie 

Het platform biedt een handig overzicht om alle gewerkte uren en facturen in terug te vinden. Verder kunt u hier bijvoorbeeld ook een overzicht van alle ingeplande medewerkers vinden.

vijf medewerkers inhuren.com

Gespecialiseerde support medewerker 

De support medewerkers die bij u worden ingezet, zijn gespecialiseerd in hun vak. Zij zijn al op meerdere projecten ingezet bij verschillende opdrachtgevers.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een support medewerker

Wat is het verschil tussen een support- en een klantenservice medewerker?

Er zitten een aantal verschillen tussen een support- en een klantenservice medewerker. Een klantenservice medewerker kan zich met allerlei soorten vragen en problemen bezighouden. Aan de andere kant houdt een support medewerker zich voornamelijk bezig met technische en IT-gerichte vraagstukken en problemen. Ook richt een klantenservice medewerker zich op vragen van klanten terwijl een support medewerker veelal vragen van collega’s beantwoordt.

Wat zijn de tarieven voor een support medewerker?

De tarieven voor het inhuren van een support medewerker zijn per situatie verschillend. U kunt het beste een aanvraag doen zodat wij u zo goed mogelijk kunnen informeren over onze tarieven.

Heeft Inhuren.com op korte termijn medewerkers beschikbaar?

Heeft u op korte termijn een support medewerker nodig? In de meeste gevallen kunnen wij u binnen 1 tot 5 werkdagen voorstellen aan een geschikte kandidaat. Doe direct een aanvraag zodat wij meteen aan de slag kunnen voor u.

Welke cao wordt er gevolgd bij de inhuur van supportmedewerkers?

Wanneer u via Inhuren.com een supportmedewerker inhuurt, dan wordt er uitgegaan van de regels van uw eigen cao.