ict medewerker

Student Inhuren

Op zoek naar een getalenteerde student? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com

Offerte aanvragen
ict medewerker

Student nodig?

Bent u op zoek naar een young professional die een goede bijdrage kan leveren aan uw organisatie? Studenten zijn vaak perfect inzetbaar voor een flexibele of tijdelijke baan. Iemand die een frisse blik op uw werkzaamheden kan werpen? Neem dan direct contact met ons op: 085 488 11 12, zodat wij binnen enkele dagen geschikte studenten aan u kunnen voorstellen.

Een student inhuren via Inhuren.com.

Heeft u een student nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een student precies inhoudt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden verder toe te lichten.

Getalenteerde studenten

Zoekt u een getalenteerde student die naast zijn of haar studie flexibel inzetbaar is? Er zijn veel studenten die graag extra praktijkervaring op doen naast de kennis die zij op doen in het klaslokaal. Een student is goed inzetbaar om taken waar uw eigen medewerkers niet aan toe komen op te vangen. Inhuren.com heeft ervaring met opdrachtgevers in verschillende branches gerelateerd aan studentenwerk.

Onze werkwijze

Wij gaan op een effectieve wijze te werk zodat de meest geschikte kandidaten bij u terecht komen.

Onze werkwijze gaat daarbij als volgt:

  • U doet per mail of telefonisch een aanvraag bij onze specialist
  • Onze specialist neemt contact met u op om uw wensen te bespreken
  • Nadat uw wensen kenbaar zijn gemaakt, gaat de specialist op zoek naar een geschikte kandidaat
  • Binnen 7 dagen stellen wij de meest geschikte kandidaten aan u voor
  • U besluit zelf met wie u een kennismaking inplant en wie u inhuurt

Tarieven van Inhuren.com

Voor het inhuren van een student hanteren wij verschillende tarieven per uur. De hoogte van het tarief is afhankelijk van de duur van de inhuur en de ervaring die onze kandidaten met zich meebrengen. Voor het exacte tarief kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons. Zodra wij op de hoogte zijn van de gewenste taken en functie die de student zal uitvoeren binnen uw organisatie, sturen wij u direct een tarievenvoorstel. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

vijf medewerkers inhuren.com

Kandidaten beschikbaar 

Bent u op zeer korte termijn op zoek naar een gemotiveerde student? Wij hebben direct inzetbare studenten beschikbaar die voor zowel een korte als lange periode ingehuurd kunnen worden.

inhuren.com medewerker

Vooraf weten wie er komt 

Vindt u het fijn om vooraf te weten wie er op uw klus verschijnt? U kunt via het online platform gemakkelijk inzien welke medewerker er bij u wordt ingedeeld.

Medewerker Inhuren.com

Vooraf weten wat u gaat betalen 

Voordat u een student inhuurt, bent u natuurlijk benieuwd naar wat u gaat betalen voor de inhuur. Daarom informeren wij u altijd vooraf over de voorwaarden en tarieven van Inhuren.com.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een student

Voor welke werkzaamheden kan ik een student inzetten?

Studenten zijn ideale flexkrachten aangezien ze binnen een breed aantal branches aan de slag kunnen. De studenten van Inhuren.com kunnen daarom ook ingezet worden voor zeer diverse werkzaamheden. De meest voorkomende werkzaamheden waar studenten voor worden ingezet zijn bijvoorbeeld het laden en lossen van containers, het verhuizen van inboedel, het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en het bezorgen van pakketjes.

Kan ik ook studenten voor niet logistieke opdrachten inhuren?

Jazeker! Onze studenten zijn ook zeer geschikt voor opdrachten binnen de zakelijke dienstverlening. U kunt de studenten bijvoorbeeld inzetten als receptionist, hostess, helpdeskmedewerker of administratief medewerker. Bent u benieuwd wat onze studenten allemaal voor u kunnen betekenen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Wat kost de inhuur van een student?

De kosten van de inhuur van een student zijn zeer afhankelijk van het soort student dat u zoekt. Zo zit er nogal een verschil tussen een student die binnen de logistiek actief is en een student binnen de zakelijke dienstverlening. Voor meer informatie over onze tarieven kunt u het beste een vrijblijvende aanvraag doen. Onze specialist neemt contact met u op om uw wensen te bespreken zodat er een tariefvoorstel kan worden opgesteld.

Ik heb per direct iemand nodig voor een eenmalige opdracht, is dat mogelijk?

Het hangt per situatie af of wij u direct een student kunnen leveren voor een eenmalige opdracht. Dit is onder andere afhankelijk van het soort student dat u zoekt en de locatie waar de opdracht uitgevoerd moet worden. Wilt u weten wat voor u mogelijk is? Neem dan direct contact op met de specialist.

Wat voor student bemiddelt Inhuren.com?

De studenten die Inhuren.com beschikbaar heeft, zijn zeer divers en hebben verschillende achtergronden. De meesten volgen een hbo-opleiding binnen de logistiek, techniek, rechten, bedrijfskunde of informatica. Wij screenen de studenten door middel van een strenge wervingsprocedure zodat wij u een betrouwbare en gemotiveerde student kunnen garanderen. Waar nodig kunnen wij zorgen voor een student met een aantoonbare VOG.