Sterke mannen inhuren

Op zoek naar sterke mannen die u kunnen ondersteunen bij een zware klus? Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden, de tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
vijf medewerkers inhuren.com loods

Sterke mannen inhuren

Wilt u sterke mannen inhuren voor het uitvoeren van fysieke werkzaamheden? Dit kan voor een éénmalige klus zijn maar ook voor een project. Wanneer u sterke mannen nodig heeft kunt u het beste bellen naar ons kantoor en vragen naar iemand van de planning. Via 0854881100 krijgt u direct contact met één van onze medewerkers.

Dit kunnen onze sterke mannen voor u betekenen:

Heeft u een zwaar klusje waarvoor minimaal twee personen nodig zijn die dat kunnen uitvoeren? Zoals het verhuizen of verplaatsen van een wasmachine, het verhuizen of verplaatsen van een bankstel, een kast een trap omhoog laten tillen of ondersteuning bij een verhuizing? Dan kunt u daarvoor twee sterke mannen inhuren die dit, in veel gevallen, vandaag nog kunnen doen.

Wie zijn onze sterke mannen?

De term ”sterke mannen” wordt natuurlijk gekscherend gebruikt vanuit zoekmachine oogpunt. Veel mensen die ergens hulp bij nodig hebben zoeken op deze term. Nou doen wij niet dagelijks losse klusjes waarvoor de enige kwalificatie is dat iemand een sterke man moet zijn. Er wordt door onze opdrachtgevers meer gevraagd dan alleen ”kracht”.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvang u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven voor sterke mannen

Heeft u besloten om via Inhuren.com sterke mannen in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten via 085 488 11 00. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

werknemer
Bruce van Maanen 085-4881114

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified
zes medewerkers inhuren.com

Voordelen Inhuren.com

inhuren.com medewerker laptop

Vaste tarieven

Wij hanteren vaste tarieven voor het inhuren van sterke mannen. Benieuwd naar dit tarief? Neem dan direct contact op zodat wij u verder kunnen informeren.

inhuren.com medewerker met klant

Online de diensten doorgeven

Wanneer u een nieuwe opdracht heeft voor onze sterke mannen, kunt u dit gemakkelijk doorgeven via het online platform. Dit verloopt geheel digitaal.

medewerker inhuren.com

Grote pool beschikbaar

Dankzij de grote pool aan personeel kunnen wij u op zeer korte termijn voorzien van geschikte sterke mannen. Zij zijn allen per direct beschikbaar.

inhuren.com medewerker magazijn

Werkbroek, werkschoenen

Wij zorgen voor een representatieve werkbroek en werkschoenen wanneer u een sterke man inhuurt. Zo hoeft u dit niet meer zelf te regelen.

Medewerker Inhuren.com

Online de planning bekijken

Uw gemaakte planning kunt u eenvoudig terugzien op het online platform. U kunt via het platform ook meteen eventuele wijzigingen aanbrengen in de planning.

medewerker laptop

Urenverwerking is digitaal 

U kunt akkoord geven op de gewerkte uren van de ingeplande medewerkers zodra zij de opdracht hebben afgerond. Dit verloopt via het platform.