medewerker inhuren.com

Steigerbouwers inhuren

Op zoek naar steigerbouwers? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
2 medewerkers inhuren.com steiger

Steigerbouwers

Bent u op zoek naar ervaren steigerbouwers (ook wel stellingbouwers) voor het op- en afbouwen van constructies? Wij beschikken over direct inzetbare steigerbouwers voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden omtrent steigers. Via ons platform komt u direct in contact met steigerbouwers. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De steigerbouwers van Inhuren.com

Het uitzenden van personeel binnen de technische sector behoort tot één van de specialisaties van Inhuren.com. Aangezien wij regelmatig steigerbouwers inzetten door heel Nederland, weten wij goed hoe bedrijven het best ondersteund kunnen worden met personeel.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Bedrijven in de sector industrie en productie en/of in de sector logistiek en transport huren laders en lodders in. Dit zijn vaak grote logistieke dienstverleners. In de meeste gevallen is een lader en losser werkzaam binnen een magazijn, loods of distributiecentrum

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com steigerbouwers in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons steigerbouwers inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat steigerbouwers ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

werknemer

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven

Inhuren.com rekent met vaste tarieven voor de inhuur van een steigerbouwer. U bent dus vanaf het begin verzekerd van de doorgegeven prijs zonder verborgen kosten achteraf.

inhuren.com medewerker magazijn

Online de diensten doorgeven

U geeft uw diensten gemakkelijk door via het online platform. Ook kunt u hier een overzicht vinden van de ingeplande medewerkers, gewerkte uren en eerdere diensten.

inhuren.com medewerker auto

Steigerbouwer met eigen gereedschap

De steigerbouwer neemt zelf een basisset gereedschap mee naar uw opdracht. Met deze basisset kunnen de meest voorkomende werkzaamheden van een steigerbouwer worden uitgevoerd.

medewerker inhuren.com

Vooraf weten wie er komt

Voordat de inhuur van start gaat, plaatsen wij belangrijke informatie over de steigerbouwer in uw account. U vindt hier bijvoorbeeld de namen, contactgegevens en certificaten.

inhuren.com medewerker magazijn

Werkbroek, werkschoenen

U hoeft de werkkleding voor de steigerbouwers niet zelf te regelen. De steigerbouwers komen in een eigen werkbroek en werkschoenen naar uw locatie toe.

inhuren.com medewerkers loods

Ervaren steigerbouwer

De steigerbouwers van Inhuren.com hebben meerdere projecten van verschillende opdrachtgevers afgerond. Zij beschikken dan ook over de nodige ervaring binnen het vakgebied.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een steigerbouwer

Wat kost een steigerbouwer?

Voor het inhuren van een steigerbouwer gaan wij uit van vaste kosten. Benieuwd naar deze kosten? Doe dan direct een vrijblijvende aanvraag.

Hoe werkt de reiskostenvergoeding bij opdrachten buiten mijn regio?

Wanneer er een steigerbouwer buiten uw regio aan de slag gaat, moet u er rekening mee houden dat de reiskostenvergoeding nog bovenop onze tarieven komen. Wanneer u een aanvraag doet en aangeeft in welke regio de opdracht plaatsvindt, zullen wij de reiskosten meenemen in het tariefvoorstel. We proberen echter om altijd een steigerbouwer binnen uw eigen regio in te zetten.

Hoe kan ik de planning doorgeven?

Dit kan gemakkelijk via het online platform van Inhuren.com. Hier kunt u op ieder moment van de dag uw opdrachten en planning doorgeven. Onze planners gaan vervolgens actief aan de slag om het juiste aantal steigerbouwers op het juiste moment in te zetten.

Via welke cao worden de steigerbouwers ingehuurd?

Bij het inhuren van een steigerbouwer, gelden de regels en arbeidsvoorwaarden van uw eigen cao. Wanneer uw bedrijf niet over een eigen cao beschikt, gelden de regels van de NBBU-cao. Houd er in elk geval rekening mee dat de steigerbouwers die u inhuurt dezelfde rechten en voorwaarden hebben als de steigerbouwers die vast bij u in dienst zijn.

Is Inhuren.com gespecialiseerd in de bemiddeling van steigerbouwers?

Inhuren.com is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen logistieke bedrijven en personeel. Wij hebben ruime ervaring met het inzetten van steigerbouwers bij diverse bedrijven. Dagelijks worden er dan ook meerdere steigerbouwers van ons ingezet voor projecten.