Bankstel verhuizen

Sjouwers inhuren

Op zoek naar een sjouwer? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van inhuren.com. 

  • Per direct een grote pool beschikbaar
  • Ervaren medewerkers
  • Flexibel inzetbaar
Offerte aanvragen
Bankstel verhuizen

Sjouwers inhuren

Heeft u op een hele korte termijn sjouwers nodig? wij hebben een grote pool beschikbaar door heel Nederland en kunnen u snel van dienst zijn. Vraag een offerte aan zodat wij u spoedig kunnen ondersteunen bij uw klus.

Offerte aanvragen

Deze bedrijven gingen u voor:

Wij we zijn en wat we voor u kunnen betekenen

De sjouwers van inhuren.com

Heeft u een sjouwer nodig voor het verhuizen of verplaatsen van spullen? U kunt de sjouwers van Inhuren.com op flexibele basis inhuren binnen uw organisatie.

De sjouwers van Inhuren.com worden dagelijks ingezet op projecten van opdrachtgevers door heel Nederland. Zo werken wij bijvoorbeeld met gerenommeerde verhuisbedrijven die elke dag sjouwers inhuren. Wij weten daarom als geen ander hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven op ons platform, zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de sjouwers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is, zodat u daar een kennismakingsgesprek voor kunt inplannen.

Tarief

Heeft u besloten om via Inhuren.com een sjouwer in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste direct contact met ons opnemen: 085 488 11 00. Of u kunt gemakkelijk een offerte aanvragen voor meer informatie.

Wanneer u via ons sjouwers inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur gehanteerd van 4 uur per dag per werknemer.

Uw contactpersoon

werknemer

Direct een voorstel ontvangen?

Wouter Meens Accountmanager

Heeft u een vraag over een opdracht, vacature of tijdelijk project? Doe dan vrijblijvend een informatie aanvraag of neem contact op via onze vaste lijn.

Actief in heel Nederland

Actief in heel Nederland

Veelgestelde vragen over het inhuren van sjouwers

Wie zijn de sjouwers van Inhuren.com?

Sjouwers zijn meestal mannen (en vrouwen) tussen de 18 en 35 jaar oud. Werken via Inhuren.com is onder andere aantrekkelijk voor de sjouwers en uitzendkrachten vanwege het feit dat er met veel verschillende collega’s wordt gewerkt. In onze pool van sjouwers bevinden zich studenten, net afgestudeerden, ervaren particuliere verhuizers, mensen die vanuit het buitenland in Nederland zijn komen wonen en mensen die na jaren in de logistiek hebben gewerkt op parttime basis voor Inhuren.com willen werken. Uiteraard beschikken alle sjouwers over een aantoonbare VOG en worden ze uitgebreid gescreend door de medewerkers van Inhuren.com.

Hoe lang moet ik een sjouwer minimaal inhuren?

De minimale inhuur van een sjouwer is drie uur per dag.

Beschikken sjouwers over werkschoenen en een werkbroek?

Wij zorgen er uiteraard voor dat de sjouwers die u inhuurt over geschikte werkschoenen en een werkbroek beschikken.

Waar kan ik mijn planning doorgeven?

U kunt gemakkelijk uw planning doorgeven via het platform van Inhuren.com. Hier kunt u op ieder moment aangeven wanneer u de sjouwers nodig heeft en hoeveel sjouwers er precies nodig zijn. De planners van Inhuren.com gebruiken deze planning om ervoor te zorgen dat het juiste aantal medewerkers bij u worden ingezet.

Wat kost het inhuren van een sjouwer per uur?

Voor het inhuren van een sjouwer worden vaste uurtarieven gerekend. Voor het exacte tarief kunt u het beste een aanvraag doen bij één van de medewerkers van Inhuren.com. U komt dan direct te weten welke kosten er worden gerekend voor het inhuren van een sjouwer.

Ik ben particulier. Kan ik dan sjouwers inhuren?

Helaas levert Inhuren.com geen sjouwers aan particulieren. Wij leveren alleen aan organisaties.