inhuren.com medewerker telefoon

Schoonmakers inhuren

Bent u per direct op zoek naar ervaren schoonmakers? Inhuren.com heeft direct inzetbare schoonmakers. Neem direct contact met ons op.

Contact
2 inhuren.com medewerkers in auto

Per direct op zoek naar schoonmakers?

U bepaalt zelf wanneer en hoeveel personeel u nodig heeft. Interesse? Neem direct contact op.

meisje speelt game

Direct kandidaten beschikbaar

Bent u wegens ziekte met spoed op zoek naar schoonmakers? Wij kunnen direct geschikt personeel bij u plaatsen voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Laat ons weten waar u naar op zoek bent.  

reserves schoonmakers

Reserves tot uw beschikking

Het kan voorkomen dat u last minute iemand te kort komt of dat er een schoonmaker uitvalt wegens ziekte. Inhuren.com probeert deze uitval voor u op te vangen. Wij hebben genoeg reserves.

inhuren.com medewerker lacht

Gespecialiseerd contactpersoon

U krijgt altijd een vaste contactpersoon toegewezen. Deze medewerker is bekend met het vakgebied en staat altijd voor u klaar voor eventuele vragen en problemen. Direct contact? 085 488 11 12

Hoe kunt u een schoonmaker inhuren via Inhuren.com?

Heeft u schoonmakers nodig en huurt u deze medewerkers in via Inhuren.com? Doe een aanvraag bij onze specialist. Geef hierbij door wanneer en hoeveel schoonmakers u nodig heeft en wat de verwachtingen zijn die u heeft van de schoonmakers. Vervolgens gaat onze specialist de juiste medewerkers inplannen die beschikken over de juiste achtergrond, ervaring en benodigdheden.

Verder zal de specialist alle zaken omtrent de inhuur voor u regelen. Tijdens het contact met onze specialist kunt u direct navraag doen naar wat een inhuurkracht u gaat kosten. Neem contact met ons op, zodat wij u direct kunnen helpen: 085 488 11 12

Schoonmakers zelden zo belangrijk als nu

Er zijn cruciale beroepsgroepen specifiek voor COVID-19 om de samenleving draaiende te houden tijdens de COVID-19-uitbraak. Schoonmakers vallen onder een vitaal beroep als het gaat om schoonmaak in beroepsgroepen die wel benoemd zijn als vitaal, zoals de zorg. Er is in deze periode meer vraag naar schoonmakers, aangezien ruimtes gedesinfecteerd dienen te worden ter bestrijding van het virus. De juiste uitvoering van de schoonmaak is zelden zo belangrijk geweest als nu.

De taken en verantwoordelijkheden van een schoonmaker.

Wegens het coronavirus is de grootste taak om alles binnen een bepaalde ruimte te desinfecteren. Toch hebben we de algemene werkzaamheden hieronder opgesteld.

  • Meubilair poetsen;
  • Meubilair afstoffen;
  • Keuken en sanitair reinigen;
  • Supermarkten schoonmaken;
  • Shampooën van vloerbedekking;
  • Prullenbakken legen en schoonmaken;
  • Ramen en spiegels ontvetten en schoonmaken.

Welke bedrijven huren een schoonmaker in?

Elk bedrijf dat nog operationeel is, implementeert extra schoonmaakrondes. Kennis en alertheid zorgen hiervoor. Supermarkten bijvoorbeeld maken nu veel meer schoon, boodschappenkarretjes moeten meerdere keren per dag schoongemaakt worden etc. Soms is er te weinig personeel om dit te doen, of ook te weinig kennis bij het personeel om de juiste uitvoering van de schoonmaak uit te voeren. Heeft u dit ook binnen uw organisatie? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder.

Hoe gaat Inhuren.com te werk?

Na de aanvraag van informatie neemt een van onze medewerkers contact met u op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Indien wij u verder kunnen helpen ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Gaat u akkoord? Dan ontvangt u binnen 7 dagen een of meerdere voorstellen (zonder kosten). Vervolgens gaat de door u gekozen kandidaat bij u op gesprek na onze eigen intake. Bent u tevreden? Dan kunt u – indien wederzijdse klik – de kandidaat per direct inhuren.

Werkt Inhuren.com door heel Nederland?

Inhuren.com kan in principe door heel Nederland een geschikte schoonmaker inzetten. Heeft u op korte termijn een schoonmaker nodig? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen met één van onze contactpersonen om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik binnen 24 uur personeel inhuren?

Heeft u een spoedopdracht waarvoor extra personeel nodig is? In veel gevallen (helaas niet alle) kan Inhuren.com binnen 24 uur personeel aan u uitzenden. Voor meer informatie bel naar 0854881100 of doe een aanvraag via één van onze beroepen pagina’s:

Is een account op Inhuren.com gratis?

Een account aanmaken op het online platform van Inhuren.com. is gratis en geheel vrijblijvend. Op het online platform biedt student inhuren de mogelijkheid om geschikte kandidaten te bekijken, opdrachten te plaatsen en flexmedewerkers te beoordelen. Nadat alle uren zijn geaccordeerd en goedgekeurd worden er pas kosten in rekening gebracht voor alle gewerkte uren van de flexmedewerkers.

Wat is de opzegtermijn bij een samenwerking met Inhuren.com?

In de eerste 78 weken kunt u per gewerkt uur opzeggen. U bent dus in de eerste 78 weken niet verplicht om de samenwerking met Inhuren.com voort te zetten.