jongen lacht

Recruiter inhuren

Een getalenteerde recruiter inhuren? Onze eigen recruiters weten natuurlijk heel goed over wat voor eigenschappen en kwaliteiten een recruiter moet voldoen.

Offerte aanvragen
gesprek en vrouw notuleert

Recruiter nodig?

Bent u op zoek naar iemand die het vermogen heeft om de beste kandidaten te matchen aan de juiste werkgever? Of iemand die nieuwe potentiële opdrachtgevers of sollicitanten belt? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12. Wij helpen u graag aan een sociale, communicatief sterke recruiter.

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u een recruiter nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een recruiter precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden toe te lichten.

Gediplomeerde medewerkers

Op zoek naar iemand met een afgeronde hbo-opleiding of moet iemand over een mbo-diploma recuitment management beschikken? Vindt u commercieel talent het belangrijkst? Inhuren.com heeft ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan werving en selectie werk.

Het selecteren van kandidaten 

Wij zorgen ervoor dat u, op basis van uw wensen, de meest geschikte kandidaten voorgesteld krijgt. Hoe doen wij dit? Wij maken gebruik van een uitgebreide selectieprocedure zodat enkel de beste kandidaten bij ons terecht komen. Wij beschikken daarnaast over een pool aan kandidaten zodat het in de meeste gevallen (niet alle) zelfs mogelijk is om binnen 24 uur personeel aan u uit te zenden.

Tarieven van een recruiter

De tarieven van een recruiter zijn sterk afhankelijk van de ervaring en opleidingsachtergrond van de kandidaat. Daarnaast hanteren wij voor de inhuur van een recruiter vaak een tarief aan van tussen de 20 en 25 euro per uur. Neem voor meer informatie direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

inhuren.com medewerker verhuist doos