Wat zijn de beste vacaturebanken?

Receptioniste inhuren

Op zoek naar een receptioniste? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

  • Per direct kandidaten beschikbaar beschikbaar 
  • Ervaren medewerkers
  • Flexibel in te huren
Offerte aanvragen
Wat zijn de beste vacaturebanken?

Receptioniste nodig?

Zoekt u per direct een klantvriendelijke receptioniste die klanten te woord staat wanneer zij een vraag of een probleem hebben? Iemand die het eerste klantencontact afhandelt? De receptioniste zorgt er daarbij voor dat bezoekers klantvriendelijk en professioneel worden ontvangen. Via Inhuren.com kunt u naast een flexibele kracht ook een flexmedewerker op vaste basis inhuren. Daarnaast bieden wij opdrachtgevers nog een tal van andere voordelen:

  • U kunt flexibel personeel inhuren vanaf 4 uur per dag;
  • Via het online platform kunt u zelf opdrachten plaatsen;
  • Wij leveren geschikt flexibel personeel door heel Nederland;
  • Tijdens de inhuur van flexibel personeel loopt u geen enkele werkgeversrisico’s;

Deze bedrijven gingen u voor:

Wat kunnen we voor u betekenen?

Inhuren van een receptioniste

Heeft u door ziekte of uitval gaten in uw planning en bent u per direct op zoek naar een geschikte vervanger. Bij Inhuren.com gaan kandidaten door een strikte screening op het hoofdkantoor in Den Haag of Amsterdam. Nadat wij een voorstel hebben gedaan, kiest u uiteindelijk zelf met wie u een gesprek wilt inplannen. Vraag een offerte aan en krijg binnen enkele dagen een gepast voorstel toegestuurd.

Offerte aanvragen
Gecertificeerde medewerkers

Bent u op zoek naar een receptioniste met bijvoorbeeld een LSSO-certificaat? Of moet iemand aantoonbare werkervaring hebben binnen een organisatie? Bij Inhuren.com hebben wij ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan baliewerk en klantenservice.

Tarieven van Inhuren.com

De tarieven van een receptioniste zijn sterk afhankelijk van de werkervaring, opleidingsachtergrond en andere kwaliteiten van de kandidaten. Op basis van uw wensen en vereisten stellen wij een passend tarief voor. Voor meer informatie over de tarieven kunt u het beste een offerte aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen: 085 488 11 12.

Wij ondersteunen u graag

werknemer

Direct een voorstel ontvangen?

Wouter Meens Accountmanager

Heeft u een vraag over een opdracht, vacature of tijdelijk project? Doe dan vrijblijvend een informatie aanvraag of neem contact op via onze vaste lijn.

Actief in heel Nederland

Actief in heel Nederland

De voordelen van Inhuren.com

inhuren.com medewerker lacht

Kandidaten beschikbaar

Wanneer u met spoed op zoek bent naar een receptioniste, raden wij u aan om direct contact met ons op te nemen. Wij kunnen op zeer korte termijn een receptioniste bij u plaatsen.

medewerker laptop

Gespecialiseerde receptionistes

Wij zetten alleen gespecialiseerde en ervaren receptionistes in bij u. Zij hebben ervaring opgedaan met receptiewerk bij verschillende bedrijven door heel Nederland.

jongen lacht

Vaste tarieven

Inhuren.com rekent met vaste tarieven voor de inhuur van een receptioniste. Benieuwd naar deze tarieven? Neem dan contact op zodat we u een tariefvoorstel kunnen sturen.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een receptioniste

Voor welke werkzaamheden kan ik een receptioniste inhuren?

Een receptioniste voert werkzaamheden uit vanachter een receptie of balie. De meest voorname werkzaamheden bestaan uit het begroeten van bezoekers, het beantwoorden van de telefoon, het maken van afspraken en reserveringen en het afhandelen van problemen en klachten. Een receptioniste is daarnaast ook vaak verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken zoals het onderhouden van betalingsgegevens en het verwerken van teksten.

Wat als ik een Engelstalige of internationale receptioniste nodig heb?

Inhuren.com beschikt ook over receptionistes die een vreemde taal spreken. Laat ons weten naar wat voor medewerker u precies op zoek bent. Vervolgens kunnen wij u koppelen aan de juiste match.

Heeft Inhuren.com bij ziekte of uitval van de receptioniste een vervanger?

Niets is zo vervelend als een medewerker die onverwachts uitvalt. Inhuren.com zet daarom alles op alles om direct een vervanger te regelen zodat het werk niet stil komt te liggen. Wij hebben vervangende receptionistes die vaak meteen ingezet kunnen worden. Houd er echter rekening mee dat een vervangende receptioniste nooit 100% gegarandeerd kan worden. Het kan in uitzonderlijke gevallen natuurlijk voorkomen dat ook onze vervangers niet beschikbaar zijn.

Heeft Inhuren.com direct inzetbare receptionistes beschikbaar?

Het is per situatie afhankelijk of wij direct een receptioniste beschikbaar hebben en dus kunnen inzetten. We raden u daarom aan om direct contact met ons op te nemen zodra u een receptioniste wenst in te huren. Wij kunnen dan meteen de mogelijkheden nagaan.

Wat kost het inhuren van een receptioniste?

De kosten voor het inhuren van een receptioniste zijn afhankelijk van bijvoorbeeld de werkzaamheden van de functie en de ervaring van de medewerker. Het beste kunt u een vrijblijvende aanvraag doen zodat wij op basis van uw personeelsbehoefte een tariefvoorstel kunnen uitbrengen.