orderpicken dozen

Orderpicker inhuren

Op zoek naar een orderpicker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
orderpicken dozen

Orderpicker

Heeft u ter versterking van uw team een orderpicker nodig? Via Inhuren.com kunt u gemakkelijk ervaren orderpickers inhuren. Wanneer u uw diensten op onze website plaatst, nemen onze orderpickers direct contact op met u. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De orderpickers van Inhuren.com

Onze orderpickers hebben ruime ervaring opgedaan doordat zij op meerdere projecten van verschillende opdrachtgevers zijn ingezet. Wij zijn dus goed op de hoogte van alle vereisten en certificaten om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een orderpicker in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een orderpicker inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een orderpicker ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Getalenteerde medewerkers op het gebied van logistiek & transport

Naast orderpickers bieden wij ook andere medewerkers aan op het gebied van logistiek & transport. Bekijk hieronder de mogelijkheden;

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

medewerker laptop

Vaste tarieven 

Wanneer u een orderpicker inhuurt dan worden hier vaste kosten voor gerekend. Voor een tariefvoorstel kunt u direct contact met ons opnemen.

inhuren.com medewerker met klant

Online diensten doorgeven

U kunt gemakkelijk uw diensten doorgeven via het online platform. Het platform geeft daarnaast een volledig overzicht van de gewerkte uren en de ingeplande medewerkers.

orderpicken dozen

Ervaren orderpickers

De orderpickers die bij u worden ingezet, beschikken over jarenlange ervaring. Op dagelijkse basis worden zij namelijk ingezet op projecten van meerdere opdrachtgevers.

vijf medewerkers inhuren.com loods

Reserves tot uw beschikking

Het kan natuurlijk – hoe vervelend het ook is – altijd gebeuren dat er iemand onverhoopt uitvalt. Mocht dit voorkomen, dan proberen wij altijd direct een vervanger te regelen.

medewerker inhuren.com

Gespecialiseerde contactpersonen

Wanneer u de samenwerking met Inhuren.com aangaat, krijgt u een gespecialiseerde contactpersoon toegewezen. Deze medewerker heeft ervaring in het vakgebied en is u graag van dienst.

administratief medewerker

Digitale urenverwerking

Zodra de klus is afgerond, kunt u zelf in uw account akkoord geven op de gewerkte uren. U kunt hier ook gemakkelijk nazoeken welke medewerker op welke dag heeft gewerkt.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een orderpicker

Heeft Inhuren.com op korte termijn orderpickers beschikbaar?

Regelmatig komt het voor dat bedrijven op zeer korte termijn (binnen 1 – 5 werkdagen) een orderpicker nodig hebben. In dat geval doen wij ons best om u zo spoedig mogelijk van een geschikte medewerker te voorzien. Om erachter te komen of wij ook in uw geval op korte termijn een orderpicker kunnen inzetten, kunt u het beste een aanvraag doen bij één van onze medewerkers. Samen met u worden dan direct de mogelijkheden besproken.

Wat als wij voor de lange termijn een orderpicker nodig hebben?

De orderpickers die wij inzetten, kunt u uiteraard voor een langere periode inhuren. Bespreek uw wensen met één van onze medewerkers zodat de mogelijkheden direct besproken kunnen worden.

Ik heb als tijdelijke vervanging een orderpicker nodig, is dat mogelijk?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u tijdelijk een orderpicker nodig heeft vanwege ziekte of uitval van een vaste medewerker. Het inhuren van een orderpicker via Inhuren.com kan in dat geval een ideale oplossing zijn. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar waardoor u op ieder moment de samenwerking weer eenvoudig kunt stopzetten.

Heeft Inhuren.com een pool van orderpickers?

U kunt via Inhuren.com een eigen pool samenstellen van verschillende orderpickers. Dit is ideaal, aangezien u zo op ieder gewenst moment een medewerker tot uw beschikking kunt hebben. Deze medewerkers zijn door ons gescreend op basis van strenge wervingscriteria. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat er nette en betrouwbare orderpickers bij u aan de slag gaan.

Op basis van welke cao gaan de orderpickers die wij inhuren aan het werk?

De orderpickers die bij uw bedrijf worden ingezet, worden ingehuurd op basis van de cao die bij u van toepassing is. Dit houdt onder andere in dat de orderpicker dezelfde rechten heeft als de orderpickers die vast bij u in dienst zijn. Volgt uw bedrijf geen eigen cao? Dan valt de inhuur onder de regels van de NBBU-cao die Inhuren.com volgt.

In welke regio heeft Inhuren.com orderpickers beschikbaar?

Inhuren.com kan in principe door heel Nederland orderpickers inzetten. Zeker in en rondom de Randstad hebben wij orderpickers beschikbaar. Heeft u een orderpicker in een andere regio nodig? Bespreek dit dan met één van de medewerkers van Inhuren.com zodat de mogelijkheden bekeken kunnen worden.

Kan ik ook een orderpicker inhuren voor het inpakken van orders?

Jazeker, de orderpickers van Inhuren.com zijn ook inzetbaar voor het inpakken van orders.