inhuren.com medewerker lacht

Oproepkracht inhuren

Op zoek naar een oproepkracht? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
inhuren.com medewerker lacht

Oproepkracht nodig?

Een oproepkracht kan professioneel uw ploeg ondersteunen. Daarnaast is een oproepkracht gewend om flexibel ingezet te worden. Onze oproepkrachten kunnen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet. Inhuren.com helpt u graag verder, neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Oproepkracht via Inhuren.com

Heeft u een oproepkracht nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een oproepkracht precies inhoudt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden toe te lichten.

Gecertificeerde oproepkrachten

Op zoek naar een oproepkracht die beschikt over een specifiek certificaat of diploma? Of bent u juist op zoek naar iemand met aantoonbare ervaring? Bij Inhuren.com hebben wij ervaring in het uitzenden van oproepkrachten door verschillende opdrachtgevers en projecten.

Tarief van een oproepkracht 

Zodra u ervoor kiest om een oproepkracht in te huren via Inhuren.com, gaan wij direct aan de slag. Op zeer korte termijn sturen wij een tariefvoorstel via de mail. De tarieven van een oproepkracht zijn hierbij sterk afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteiten van de oproepkracht en de eisen die u als opdrachtgever stelt. Daarnaast hanteren wij tijdens de berekening van het tarief altijd een vast omrekeningsfactor.

Meer weten over de tarieven of de werkwijze van Inhuren.com? 

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden omtrent de inhuur van een oproepkracht? De specialisten van Inhuren.com staan altijd voor u klaar. Neem direct telefonisch contact op via: 085 488 11 12 of stuur een e-mail.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

vijf medewerkers inhuren.com

Per direct beschikbaar

Bent u op zeer korte termijn op zoek naar een oproepkracht? Inhuren.com heeft direct oproepkrachten beschikbaar voor verschillende functies.

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven

Wij rekenen vaste tarieven wanneer er een oproepkracht wordt ingehuurd. Zo weet u direct wat u precies gaat betalen voor de inhuur van een oproepkracht.

Medewerker Inhuren.com

Geen werkgeversrisico’s

Wanneer u als werkgever via Inhuren.com een oproepkracht inhuurt loopt u geen enkele werkgeversrisico’s. Dit omdat de oproepkracht in dienst is van Inhuren.com.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een oproepkracht

Wat is een oproepkracht?

Een oproepkracht is iemand die flexibel ingezet kan worden binnen uw organisatie. Een oproepkracht is daardoor zeer geschikt om in te zetten in tijdelijke periodes van drukte of bij hoog verzuim.

Is een oproepkracht hetzelfde als een uitzendkracht?

Nee, een oproepkracht is niet hetzelfde als een uitzendkracht. Een oproepkracht is vaak direct in dienst bij een werkgever terwijl een uitzendkracht officieel bij een uitzendbureau in dienst is.

Op welke arbeidsvoorwaarden heeft een oproepkracht recht?

Huurt u via Inhuren.com een oproepkracht in? Dan heeft deze medewerker recht op de arbeidsvoorwaarden van de cao die binnen uw bedrijf van toepassing is. Wanneer uw bedrijf geen eigen cao volgt, dan gelden de regels van de NBBU-cao.

In welke sectoren kan ik via Inhuren.com een oproepkracht inhuren?

Inhuren.com is gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel binnen de logistiek, transport en zakelijke dienstverlening. Onze oproepkrachten zijn goed inzetbaar binnen deze sectoren en beschikken over voldoende ervaring.

Hoe kan ik de opdrachten die ik beschikbaar heb doorgeven?

Dit kan heel gemakkelijk via het online platform van Inhuren.com. U kunt hier dagelijks of wekelijks uw planning doorgeven zodat onze specialisten op basis daarvan het juiste aantal personeel voor u kunnen inzetten.