grote pool logistieke medewerkers

Operator inhuren

Op zoek naar een operator? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
medewerker inhuren.com magazijn

Operator

Bent u op zoek naar een operator die machines kan bedienen in uw fabriek? Iemand die de gewenste bewerking uitvoert op het product? Via het platform van Inhuren.com kunt u direct een geschikte operator vinden. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De operators van Inhuren.com

Het uitzenden van personeel binnen de techniek behoort tot één van de specialisaties van Inhuren.com. Aangezien wij regelmatig operators inzetten door heel Nederland, weten wij goed hoe bedrijven het best ondersteund kunnen worden.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Neem direct contact met ons op via het aanvraagformulier of bel naar een van onze specialisten. Wij geven graag meer informatie over onze diensten en zo komt u er ook meteen achter of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Uw wensen voor het personeel kunt u vervolgens doorgeven na een inschrijving in ons platform. Aan de hand daarvan sturen wij u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is en daar een kennismaking voor inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een operator in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een operator inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Meer weten? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

jongen lacht

Vaste tarieven

Wij rekenen met vaste tarieven wanneer u een operator inhuurt. Zo weet u vanaf het eerste moment direct waar u precies aan toe bent zonder verrassingen achteraf.

vijf medewerkers inhuren.com

Online de diensten doorgeven

Heeft u een nieuwe opdracht beschikbaar? Dan kunt u deze zelf gemakkelijk online zetten in het platform. Hier vindt u tevens een overzicht van uw oudere diensten.

inhuren.com medewerker gereedschap

Operator met eigen gereedschap

Wanneer u een operator inhuurt, zorgen wij voor het gereedschap. De operator komt met een basisset geschikt voor de meest voorkomende werkzaamheden naar uw locatie.

inhuren.com medewerker magazijn

Vooraf weten wie er komt

Voordat de inhuur daadwerkelijk van start gaat, plaatsen wij belangrijke informatie over de medewerker in uw account. Zo weet u altijd van tevoren wie u inhuurt.

inhuren.com medewerkers loods

Werkbroek, werkschoenen

De operator verschijnt in een eigen werkbroek en werkschoenen op de klus. U bent dus verzekerd van een representatieve en nette medewerker bij u op de werkvloer.

medewerker inhuren.com

Ervaren operator

Wij zetten alleen operators bij u in die beschikken over ruime ervaring in het vakgebied. Zij worden dagelijks ingezet bij opdrachtgevers door heel Nederland en hebben dus de nodige ervaring opgebouwd.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een operator

Ik heb op korte termijn meerdere operators nodig. Is dat mogelijk?

Wij doen ons uiterste best om op korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) meerdere operators in te zetten. Het is per situatie afhankelijk of wij u binnen deze termijn van geschikt personeel kunnen voorzien. Neem daarom altijd even contact op met de specialist van Inhuren.com zodat we direct de mogelijkheden kunnen bespreken.

Heeft Inhuren.com operators beschikbaar in mijn regio?

Wij zetten operators in door heel Nederland. Zeker in en rondom de Randstad kunnen wij snel schakelen, aangezien hier de meeste operators van ons zijn. Is uw bedrijf in een andere regio gevestigd? Neem dan even contact op met de specialist. Het kan namelijk zo zijn dat wij eerst actief op zoek moeten naar een geschikte match.

Hoe kom ik te weten wat ik betaal voor een operator?

De tarieven die wij hanteren voor het inhuren van een operator zijn van meerdere factoren afhankelijk. Is het voor u bijvoorbeeld belangrijk dat de operator een specifieke opleiding heeft gevolgd of over bepaalde skills beschikt? En wat zijn precies de werkzaamheden waar een operator voor wordt ingezet? Deze zaken spelen allemaal een rol bij het vaststellen van het tarief. Neem voor meer informatie over de kosten contact op met de specialist van Inhuren.com of doe direct een vrijblijvende aanvraag.

Heeft Inhuren.com ervaring in het bemiddelen van operators?

Inhuren.com zet dagelijks operators in bij bedrijven door heel Nederland. Wij weten dan ook goed wat belangrijk is bij de inzet van een operator. U kunt er daarom vanuit gaan dat er een geschikte medewerker bij u aan de slag gaat die weet waar hij het over heeft.

Over welke certificaten en diploma's beschikken operators?

Het verschilt per organisatie welke certificaten en diploma’s er van de operators worden gevraagd. In de meeste gevallen is het verplicht dat de operators over een VCA beschikken. Uiteraard zorgen wij er in dat geval voor dat er een operator bij u aan de slag gaat met een VCA. Zijn er andere certificaten van belang? Geef dit dan door aan de specialist.