vier medewerkers inhuren.com

Ontruimers inhuren

Op zoek naar een ontruimer? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
vier medewerkers inhuren.com

Ontruimers

Bent u voor een lange periode op zoek naar een gemotiveerde opruimer ter versterking van uw team? Of heeft u een ontruimer nodig die voor een kortdurend project ondersteuning biedt? Via het platform van Inhuren.com wordt u direct gekoppeld aan een ervaren ontruimer. Ontruimer(s) inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De ontruimers van Inhuren.com

Wij hebben jarenlange ervaring met het inzetten van ontruimers in de logistiek, vastgoed, verhuizingen en sloop. Onze ontruimers zijn al op meerdere projecten ingezet waardoor ze over de nodige ervaring beschikking. Wij plaatsen dan ook graag een ervaren ontruimer binnen uw bedrijf.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie = over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvang u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een ontruimer in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een ontruimer inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een ontruimer ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Meer weten? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified
inhuren.com medewerker in auto

De voordelen van Inhuren.com

inhuren.com medewerker laptop

Vaste tarieven 

Wij rekenen met vaste tarieven wanneer u een ontruimer inhuurt. Om meer te weten te komen over deze kosten, kunt u contact opnemen met ons zodat wij u een tariefvoorstel kunnen doen.

medewerker inhuren.com

Ervaren ontruimers

Wij zetten dagelijks ontruimers in op projecten door heel Nederland. Onze ontruimers zijn daarom ervaren in hun vak en weten als geen ander hoe het werk het beste uitgevoerd kan worden.

vijf medewerkers inhuren.com loods

Grote pool beschikbaar

Dankzij de grote pool aan ontruimers kunnen wij op zeer korte termijn een ontruimer plaatsen binnen uw bedrijf. Alle medewerkers uit de pool zijn direct inzetbaar.

inhuren.com medewerker magazijn

Vooraf weten wie er komt

Zodra er een ontruimer op uw dienst wordt geplaatst, vindt u de belangrijke informatie over deze medewerker terug in uw account. Hier vindt u bijvoorbeeld de namen, contactgegevens en certificaten.

2 inhuren.com medewerkers in auto

Reserves tot uw beschikking 

Het komt helaas wel eens voor dat een medewerker onverhoopt uitvalt. Inhuren.com zet in dat geval alles op alles om direct een vervanger te regelen zodat het werk niet stil komt te liggen.

inhuren.com medewerker met klant

Gespecialiseerde contactpersoon

Wij koppelen altijd een vaste contactpersoon aan uw bedrijf. Op deze manier kunt u direct schakelen met een ervaren medewerker die weet waar hij het over heeft.

Veelgestelde vragen over het inhuren van ontruimers

Wie zijn de ontruimers van Inhuren.com?

De ontruimers van Inhuren.com zijn gemotiveerde mannen en vrouwen in de leeftijd tussen 18 en 35 jaar oud. Vaak zijn dit studenten, pas afgestudeerden, mensen die vanuit het buitenland in Nederland zijn komen wonen en mensen die al jaren in de logistiek hebben gewerkt. Wat alle ontruimers gemeen hebben, is dat ze minimaal beschikken over een aantoonbare VOG en een flinke dosis enthousiasme! Zij worden allen gescreend door Inhuren.com alvorens ze bij u aan de slag gaan.

Hoe lang moet ik een ontruimer minimaal inhuren?

De ontruimers van Inhuren.com dienen voor minimaal drie uur per dag te worden ingehuurd.

Beschikken ontruimers over werkschoenen en een werkbroek?

Ja, de ontruimers komen in een eigen werkbroek en werkschoenen naar de locatie. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

Waar kan ik mijn planning doorgeven?

Dit kan gemakkelijk online worden doorgegeven via het platform van Inhuren.com. U kunt wanneer het u uitkomt aangeven wanneer u personeel nodig heeft en hoeveel.

Wat kost het inhuren van een ontruimer per uur?

Inhuren.com rekent met vaste uurtarieven voor het inhuren van een ontruimer. Wanneer u benieuwd bent naar deze tarieven kunt u direct telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers van Inhuren.com.

Ik ben particulier. Kan ik dan ontruimers inhuren?

Nee, helaas is het niet mogelijk om als particulier ontruimers in te huren via Inhuren.com.