administratief medewerker lacht

Office manager inhuren

Bent u op zoek naar een office manager? Bekijk op deze pagina alle tarieven, mogelijkheden en de werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
meeting 3 personen

Office manager nodig?

Is uw bedrijf per direct op zoek naar iemand die een leidinggevende rol vervult als office manager? Iemand die verantwoordelijk is voor onder andere voorraadbeheer en het ondersteunen van management? Wij voorzien u graag van een ervaren office manager. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u een office manager nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een office manager precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden toe te lichten.

Ervaren en gecertificeerde kandidaten 

Zoekt u naar een office manager met een afgeronde cursus en training? Of moet iemand aantoonbaar meerdere jaren hebben gewerkt binnen een grote organisatie als leidinggevende of officemanager? Inhuren.com heeft ervaring met verschillende opdrachtgevers gerelateerd aan managementwerk.

Tarieven 

De tarieven zijn sterk afhankelijk van de afspraken die worden gemaakt tussen opdrachtgever en Inhuren.com. De tarieven van een office manager verschillen tussen de 20 en 28 euro per uur. De exacte tarieven weten? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Voordelen van Inhuren.com

  • U kunt zich inschrijven op ons online platform en zelf opdrachten plaatsen;
  • Wij zorgen ervoor dat u binnen een week een geschikte kandidaat krijgt voorgesteld;
  • 100% flexibele inhuur! U betaalt de loodsmedewerker dus alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren;
  • Bij ontevredenheid hoeft u niet door te betalen bij ziekte of bij het vroegtijdig afronden van de overeenkomst;
  • U loopt geen werkgeversrisico omdat wij de officiële werkgever zijn voor de uitzendkrachten.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

2 medewerkers inhuren.com overleg

Vaste tarieven

Er wordt gewerkt met vaste tarieven bij de inhuur van een office manager. Vraag direct een tariefvoorstel aan bij één van onze medewerkers.

Medewerker Inhuren.com

Digitale urenverwerking en facturatie 

De verwerking van de uren en de facturen verloopt geheel digitaal. U kunt een overzicht hiervan zelf eenvoudig terugvinden via het online platform.

inhuren.com medewerker met klant

Gespecialiseerde contactpersoon

Wanneer u een office manager inhuurt, krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen van Inhuren.com. Deze staat altijd voor u klaar mocht u vragen hebben.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een office manager

Voor welke werkzaamheden kan ik een office manager inhuren?

Een office manager wordt veelal ingezet ter ondersteuning van het management. U kunt een office manager inzetten voor het bewaren van documentatie, het beheren en implementeren van systemen en het beheren van archiefsystemen en voorraadbeheer. Ook is een office manager inzetbaar voor het inplannen van werknemers, het vergelijken van resultaten en het uitvoeren van verbeteringen.

Op welke termijn kan ik een office manager inhuren?

Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk te koppelen aan een geschikte office manager. In de meeste gevallen lukt het om een office manager na een week voor te stellen aan uw organisatie. Heeft u eerder iemand nodig? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden na kunnen gaan.

Heeft Inhuren.com bij ziekte of uitval van de office manager een vervanger beschikbaar?

Wij begrijpen dat niets zo vervelend is als een medewerker die uitvalt. Om te voorkomen dat het werk stil komt te liggen, doen wij dan ook ons uiterste best om een vervanger te regelen. Dankzij onze reserve office managers, lukt het bijna altijd om direct iemand als vervanger in te zetten. Houd er echter rekening mee dat een vervanger niet 100% gegarandeerd is.

Wat zijn de kosten voor de inhuur van een office manager?

Voor de exacte tarieven kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen aan de hand van uw personeelsbehoefte direct een tariefvoorstel opstellen.

Kan ik de office manager uiteindelijk zelf overnemen?

Ja, u kunt de office manager na verloop van tijd overnemen van ons zodra hij of zij 1040 uur bij u heeft gewerkt. De office manager komt dan officieel bij u in dienst zonder tussenkomst van Inhuren.com.