Een monteur inhuren

Zoekt u een monteur voor een losse opdracht? Of heeft u een project dat uitgevoerd moet worden door een team van professionals? Bekijk hieronder de mogelijkheden of bel naar onze planning via 0854881100.

Offerte aanvragen
Monteur inhuren

Een monteur inhuren

Inhuren.com is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van montage en techniek. U kunt tegen een vast bedrag per uur monteurs inhuren. Naast het bemiddelen van monteurs, voeren wij ook volledige projecten uit voor onze opdrachtgevers. Wij beschikken over materialen, gereedschappen, transport en middelen om complete projecten uit te voeren.

Wat kost het inhuren van een monteur? 

Voor het inhuren van een monteur hanteren wij vaste uurtarieven. Hierbij een overzicht van de tarieven wanneer u een monteur inhuurt voor een project.

Elektromonteur: €33,00 per uur, exclusief 21% btw en eventuele reiskosten.
Installatiemonteur: €35,00 per uur, exclusief 21% btw en eventuele reiskosten.
Zonnepanelenmonteur: €35,00 per uur, exclusief 21% btw en eventuele reiskosten.
Montagemedewerker: €27,50 per uur, exclusief 21% btw en eventuele reiskosten.

Montage- en assemblageprojecten 

Heeft u een opdracht waarbij u ondersteuning nodig heeft, of wilt u een complete opdracht uitbesteden? Inhuren.com kan u in dat geval ondersteunen met een team van ervaren monteurs en montagespecialisten. Naast montageprojecten kunt u bijvoorbeeld ook assemblage- en aansluitingsprojecten aan Inhuren.com uitbesteden. Samen met één van onze planners loopt u dan door het gehele project. U krijgt u dan een gepaste totaalofferte, met daarin een resultaatverplichting. Zo bent u ervan verzekerd dat het project volledig zal worden afgerond.

De tarieven van een monteur op projectbasis

De tarieven die wij hanteren voor een project is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Dit is onder meer afhankelijk van de locatie (transport- en reiskosten), de benodigde gereedschappen en materialen en natuurlijk de werkzaamheden zelf. Zo is er een verschil tussen het monteren van werkplekken of magazijnstellingen en het installeren van complexe installaties.

Deze montagewerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren

  • Montage van elektrotechnische installaties
  • Zonnepanelenmontage
  • Montage van kabelgoten
  • Luchtkanalenmontage
  • Glasvezelmontage
  • Magazijnmontage
  • Installatiewerkzaamheden
  • Montage van werkplekken en projectmeubilair
  • Huismeesters

Heeft u andere montagewerkzaamheden? Neem contact met ons op, wellicht hebben wij toch geschikte monteurs in ons netwerk.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

werknemer
Bruce van Maanen 085-4881114

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com