mike gordijn

Mike Gordijn

”Mijn taak bij Inhuren.com is om mijn opdrachtgevers te voorzien van kwaliteitspersoneel die hun vak verstaan.” – Accountmanager Mike Gordijn

Contact
Medewerker inhuren.com

Iets meer over Mike Gordijn en zijn achtergrond in de verhuissector

Mijn naam is Mike Gordijn, geboren in 1976 in Voorburg. Ik ben de zoon van een gerespecteerd man in de transportwereld. De familie Gordijn hield zich met name bezig met transport en distributie van goederen en mijn vader richtte zich op de container business in de Rotterdamse haven, hij werd ook wel de containerboer genoemd.

Op een leeftijd van 20 jaar ben ik begonnen als verhuizer bij verhuisbedrijf ’t Hoentje & van der Zalm. Al snel werd daar opgemerkt dat ik meer in mijn mars had dan alleen een goede verhuizer zijn, die overigens enorm waardevol zijn voor een verhuisbedrijf, maar daarover straks meer. Ik werd benoemd tot voorman en al snel zat ik op kantoor om de gehele buitendienst aan te sturen en alles in te plannen. Eigenlijk een beetje zoals mijn vaders loopbaan is gegaan.

Vervolgens kregen we de opdracht van Media Markt om voor de filialen Rijswijk, Den Haag en Rotterdam de bezorgdienst op te zetten. Die taak heb ik met veel plezier op mij genomen met behulp van de eigenaar van ’t Hoentje. Na drie jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik aan de slag gegaan bij de Vrachttaxi in Delft. Daar heb ik veel geleerd over het leveren en installeren van fitness apparatuur, fysio apparatuur en het inrichten van kluisruimtes voor pinapparaten, wat wij overigens uitvoerden in opdracht van de firma A.C.G. Gordijn Transport.

Het werk bij de Vrachttaxi werd mij lichamelijk te zwaar. Waardoor ik uiteindelijk weer bij ’t Hoentje terecht ben gekomen. Hier werd ik aangesteld als officemanager met de vraag of ik de zaak wilde overnemen samen met de zoons van één van de eigenaren. Dat was natuurlijk fantastisch. Na nog vijf jaar bij ’t Hoentje werkzaam te zijn geweest, kwamen mijn compagnons en ik erachter dat onze ideeën te veel verschilden om het te laten werken. Ik heb toen der tijd gekozen voor een nieuwe uitdaging bij verhuisbedrijf van der Velde ’t Veentje in Den Haag. Die kans heb ik met beide handen aangepakt en ging daar aan de slag als Operational Manager/Planner.

In mijn korte tijd bij van der Velde heb ik veel geleerd, maar ik kwam er eigenlijk al snel achter dat ik een verkeerde stap had gezet en dat ik niet gelukkig was met het uitvoeren van deze functie. En wat doe je als je niet gelukkig bent, dan zorg je ervoor dat je daar verandering in brengt.

Mike Gordijn binnen Inhuren.com

Dat ik bij van der Velde ’t Veentje niet op mijn plek zat, werd ook opgemerkt door Wouter Meens; een slimme jonge ondernemer die ik in de afgelopen jaren heb ontmoet bij een netwerkclub. We konden het vanaf het begin gelijk goed met elkaar vinden en na een paar succesvolle samenwerkingen heeft Wouter mij gevraagd om bij Inhuren.com aan de slag te gaan als accountmanager met als doel om de logistieke tak verder uit te breiden.

Zit ik hier dan op mijn plek? Ja!

Mijn taak bij Inhuren Uitzendbureau is mijn opdrachtgevers voorzien van kwaliteitspersoneel die hun vak verstaan. Met mijn kennis die ik jarenlang heb opgedaan in de verhuiswereld weet ik precies hoe ik mijn opdrachtgevers tevreden kan stellen. Elke voorman van een verhuisploeg weet hoe fijn het is als hij een flexmedewerker meekrijgt die ervaring heeft met verhuizen en weet wat er van hem verwacht wordt. Dat soort personeel kan ik aan u leveren.

Denkt u dat ik iets voor u kan betekenen? Schroom dan niet niet om mij een berichtje te sturen via Linkedin. Uiteraard kunt u ook een vrijblijvende informatie aanvraag doen via het aanvraagformulier.

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

werknemer

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified