vijf medewerkers inhuren.com magazijn

Magazijnmedewerker inhuren

Op zoek naar een magazijnmedewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
Medewerker inhuren.com

Magazijnmedewerker

Bent u ter versterking van het team op zoek naar een magazijnmedewerker? Onze medewerkers kunnen voor zowel een lange als een korte periode ingehuurd worden. Ontmoet via ons platform direct inzetbare magazijnmedewerkers. Magazijnmedewerker inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De magazijnmedewerkers van Inhuren.com

Het uitzenden van personeel binnen de logistiek en transport behoort tot het specialisme van Inhuren.com. Wij beschikken dan ook over een grondige kennis van het werkveld en weten hoe we bedrijven op de juiste manier kunnen ondersteunen met personeel. Wij zenden dagelijks magazijnmedewerkers uit aan verschillende opdrachtgevers.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Zij geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een magazijnmedewerker in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Hoe kunt u een magazijnmedewerker vinden?

Wanneer u via ons een magazijnmedewerker inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een magazijnmedewerker ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Getalenteerde medewerkers op het gebied van logistiek & transport

Naast magazijnmedewerkers bieden wij ook andere medewerkers aan op het gebied van logistiek & transport. Bekijk hieronder de mogelijkheden;

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

werknemer

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

jongen lacht

Vaste tarieven

Er worden vaste tarieven gerekend voor het inhuren van magazijnmedewerkers. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u direct waar u aan toe bent.

inhuren.com medewerker met klant

Online diensten doorgeven

Zodra u zich bij ons heeft ingeschreven, kunt u zelf online uw diensten en opdrachten doorgeven via het online platform. U heeft zo alles in één overzicht staan.

vijf medewerkers inhuren.com loods

Ervaren magazijnmedewerkers

De magazijnmedewerkers van Inhuren.com beschikken over ruime ervaring binnen het vakgebied. Zij worden namelijk dagelijks ingezet bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland.

inhuren.com medewerker magazijn

Vooraf weten wie er komt

Dankzij het online platform kunt u altijd van tevoren zien wie er wordt ingezet op uw dienst. Alle belangrijke gegevens van de inhuurkracht zijn hier terug te vinden.

inhuren.com medewerker laptop

Digitale urenverwerking

U kunt de gewerkte uren van de magazijnmedewerkers direct accorderen op het platform zodra de dienst voorbij is. Hier ziet u ook wie er wanneer hebben gewerkt bij u.

medewerker inhuren.com

Gespecialiseerde contactpersoon

Wanneer u gaat samenwerken met Inhuren.com, krijgt u één vaste contactpersoon aangewezen. Zo kunt u dagelijks schakelen met een ervaren medewerker die weet waar hij het over heeft.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een magazijnmedewerker

Wij zoeken voor de lange termijn een magazijnmedewerker, is dat mogelijk?

Ja, de magazijnmedewerkers kunnen voor een langdurige periode worden ingehuurd. U kunt in uw aanvraag doorgeven voor hoe lang u de medewerker nodig denkt te hebben. Wanneer de magazijnmedewerker meer dan 1040 uur bij u heeft gewerkt, kunt u hem zelfs volledig in dienst nemen.

Wij zoeken voor een tijdelijk project een magazijnmedewerker, is dat mogelijk?

Ja, de magazijnmedewerkers kunnen voor een tijdelijk project worden ingehuurd. Zo heeft u alleen in de periode waarin het nodig is extra personeel tot uw beschikking. Zodra het project is afgerond, kunt u de samenwerking direct stopzetten.

Heeft Inhuren.com direct magazijnmedewerkers beschikbaar?

De magazijnmedewerkers zijn allen direct inzetbaar. Heeft u dus op zeer korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) extra personeel nodig? Neem dan direct telefonisch contact op zodat wij direct een geschikte magazijnmedewerker bij u kunnen plaatsen.

Wat is de minimale inhuur van een magazijnmedewerker?

De minimale inhuur van de magazijnmedewerker is drie uur per dag.

Beschikt een magazijnmedewerker over een VCA?

Veiligheid staat boven alles binnen een magazijn. Wij zorgen er dan ook voor dat er een magazijnmedewerker bij u wordt ingezet die beschikt over een VCA. Zo weet u zeker dat de werkzaamheden op een veilige manier worden uitgevoerd.

Hebben de magazijnmedewerkers een eigen werkbroek en werkschoenen?

Inhuren.com zorgt voor een werkbroek en werkschoenen voor de magazijnmedewerkers. Zij verschijnen dus altijd op een nette en representatieve manier op de werklocatie.

Ik zoek een magazijnmedewerker met een heftruckcertificaat, is dat mogelijk?

Wij kunnen magazijnmedewerkers inzetten die over een heftruckcertificaat beschikken. Mocht dit gewenst zijn, dan kunt u dit aangeven bij uw aanvraag.

Kan ik ook een magazijnbeheerder inhuren?

Ja, u kunt ook een magazijnbeheerder inhuren. Wanneer u hiernaar op zoek bent, kunt u dit aangeven zodat wij de mogelijkheden na kunnen gaan.