vier medewerkers inhuren.com

Logistiek uitzendplatform

Inhuren.com is gespecialiseerd in de transport en logistiek. Op zeer korte termijn kunnen wij geschikt personeel aan u leveren.

Offerte aanvragen
vier medewerkers inhuren.com

Online platform Inhuren.com

medewerker laptop

Schrijf je in!

Schrijf uw bedrijf in op het platform van Inhuren.com en maak een eigen account aan. Eén van onze contactpersonen maakt direct uw werkgeversprofiel in orde. 

inhuren.com medewerker met klant

Maak een profiel aan

Presenteer uw bedrijf op een eenvoudige wijze, flexmedewerkers kunnen zien wat voor bedrijf u bent en welke medewerkers u zoekt.

handige jongens inhuren.com

Plaats een opdracht

Op uw eigen profiel kunt u opdrachten plaatsen en aangeven waar, wanneer en hoeveel flexmedewerkers u nodig heeft. De flexmedewerkers kunnen zich daarna zelf aanmelden voor de klus.

2 inhuren.com medewerkers in auto

Bekijk wie er komt werken

De flexmedewerkers hebben een eigen profiel met foto, belangrijke persoonsgegevens en werkervaring. Zo kunt u gemakkelijk zien wie er bij u komt werken.

inhuren.com medewerker laptop

Beoordeel de flexmedewerkers

Wanneer de klus is voltooid, kunt u de flexmedewerkers beoordelen. Tevreden? Geef dan 4 of 5 sterren. Niet tevreden? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

vijf medewerkers inhuren.com loods

Digitale urenverwerking

Op het online platform verwerken wij alle gegevens digitaal. Zo worden ook alle uren digitaal verwerkt en goedgekeurd.

Veel gestelde vragen

Meer weten over de werkwijze, mogelijkheden en tarieven van Inhuren.com?

Werkt Inhuren.com door heel Nederland?

Ja, Inhuren.com werkt door heel Nederland. U kunt in de volgende steden op korte termijn op personeel rekenen: Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag Centrum. Vanuit hier helpen wij u met het vinden van personeel door heel Nederland.

Hoe gaat Inhuren.com te werk?

Na de aanvraag van informatie neemt een van onze medewerkers contact met u op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Indien wij u verder kunnen helpen ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Gaat u akkoord? Dan ontvangt u binnen 7 dagen een of meerdere voorstellen (zonder kosten). Vervolgens gaat de door u gekozen kandidaat bij u op gesprek na onze eigen intake. Bent u tevreden? Dan kunt u – indien wederzijdse klik – de kandidaat per direct inhuren.

Kan ik binnen 24 uur personeel inhuren?

Heeft u een spoedopdracht waarvoor extra personeel nodig is? In veel gevallen (helaas niet alle) kan Inhuren.com binnen 24 uur personeel aan u uitzenden. Voor meer informatie bel naar 085 488 11 00 of doe een aanvraag via één van onze beroepen pagina’s.

Levert Inhuren.com personeel aan particulieren?

Nee, Inhuren.com levert niet aan particulieren. 

Worden er reiskosten doorbelast?

Reiskosten worden vaak wel doorbelast. Dit is afhankelijk van de afspraken die zijn gemaakt tussen de opdrachtgever en Inhuren.com.