Logistiek personeel inhuren

Op zoek naar logistiek personeel? Bekijk hieronder alle mogelijkheden, de tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
Steigerbouwers Medewerkers

Logistiek personeel 

Bent u op zoek naar gemotiveerd logistiek personeel? Ons logistiek personeel is flexibel inzetbaar en kan voor zowel een korte als een langdurige periode worden ingehuurd. Door het plaatsen van uw dienst op ons online platform komt u direct in contact met ervaren logistiek personeel. Logistiek personeel inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Het logistiek personeel van Inhuren.com

Het uitzenden van logistiek personeel behoort tot het specialisme van Inhuren.com. Wij zenden al jaren personeel uit aan bedrijven in de logistiek en transport. Daardoor weten wij als geen ander hoe wij bedrijven het beste kunnen ondersteunen met logistiek personeel.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Wanneer u ervoor kiest om logistiek personeel via Inhuren.com in te huren, neemt één van onze specialisten zo snel mogelijk contact met u op. Wij beschikken maar liefst over een pool met meer dan 70 logistieke medewerkers.  Mede hierdoor is het vaak mogelijk om op zeer korte termijn een geschikte medewerker aan de klus te koppelen.

Tarieven

Het salaris hangt van veel factoren af: leeftijd, ervaring en specifieke verantwoordelijkheden binnen een bedrijf. In de logistieke sector verdient een lader en losser gemiddeld ongeveer €1.950 bruto per maand. Het startsalaris zonder enige ervaring ligt rond de €1.700 bruto per maand. Een lader en losser met meer dan 10 jaar ervaring verdient rond de €2.200 bruto per maand.

Gespecialiseerd logistiek personeel nodig?

Inhuren.com heeft naast veel studenten,  gecertificeerde logistieke medewerkers ook supervisors of recruiters beschikbaar als uitzendkrachten. Bent u op zoek naar een tijdelijke opvulling van één van onderstaande logistieke functies? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified
2 medewerkers inhuren.com loods

De voordelen van Inhuren.com

inhuren.com medewerker handig

Vaste tarieven

U betaalt een vast tarief voor het inhuren van logistiek personeel. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

inhuren.com medewerker klust

Ervaren logistiek personeel

Wij zetten dagelijks logistiek personeel in bij verschillende opdrachtgevers. Zij beschikken dan ook over veel ervaring in het vakgebied.

vijf medewerkers inhuren.com

Grote pool beschikbaar

Dankzij de grote pool aan personeel is er altijd wel een geschikte medewerker voor u beschikbaar. Zo bent u direct voorzien van ervaren logistiek personeel.

inhuren.com medewerker gereedschap

Vooraf weten wie er komt

Wanneer u een logistiek medewerker inhuurt, bent u natuurlijk benieuwd naar wie dit is. Wij zetten daarom belangrijke informatie over de medewerker klaar in uw account voordat de dienst begint.

inhuren.com medewerker magazijn

Reserves tot uw beschikking

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat het personeel om wat voor reden dan ook uitvalt. Mocht dit gebeuren, dan proberen wij direct een vervanger te regelen.

medewerker inhuren.com

Gespecialiseerde contactpersoon

U krijgt een vaste contactpersoon toegewezen wanneer u met ons samen gaat werken. Deze ervaren medewerker staat altijd voor u klaar mocht u vragen hebben.

Veelgestelde vragen over het inhuren van logistiek personeel

Wat voor logistiek medewerkers heeft Inhuren.com beschikbaar?

De term logistiek medewerkers is nogal breed. Wij hebben zeer diverse soorten logistiek medewerkers beschikbaar. Zo kunnen wij bijvoorbeeld sjouwers, bijrijders, logistiek planners, laders en lossers, productiemedewerkers, warehouse medewerkers en supply chain medewerkers inzetten binnen uw bedrijf. Onze logistieke medewerkers worden geselecteerd naar aanleiding van een strenge wervingsprocedure. Wat voor soort logistiek personeel u ook zoekt; het zijn allen hardwerkende medewerkers die kwaliteit leveren.

Hoe kan ik mijn opdrachten doorgeven?

Wanneer u zich heeft ingeschreven bij Inhuren.com, kunt u onbeperkt gebruik maken van ons platform. Via dit platform kunt u dagelijks uw planning doorgeven. U geeft aan hoeveel medewerkers u op welke dag nodig heeft en onze planner gaat actief aan de slag met uw planning.

Wat kost de inhuur van logistiek personeel?

De tarieven van onze logistiek medewerkers verschillen per situatie. Naar wat voor soort logistiek personeel bent u op zoek? Welke skills moeten ze hebben? En welke werkzaamheden moeten ze uitvoeren? Dit zijn allemaal vragen die van invloed zijn op de tarieven. Doe een vrijblijvende aanvraag zodat het tarief kan worden vastgesteld op basis van uw eisen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de specialist van Inhuren.com. U weet dan vaak direct al waar u aan toe bent!

Hanteert Inhuren.com de cao beroepsgoederenvervoer?

Ja, Inhuren.com hanteert de cao beroepsgoederenvervoer.

Ik heb een team van logistiek personeel nodig, is dat mogelijk?

Zeker! U kunt via Inhuren.com een flexibele pool aan logistiek personeel opstellen. Zo heeft u altijd het juiste aantal personeel beschikbaar. U kunt de medewerkers afwisselend van elkaar inhuren of allemaal tegelijkertijd indien u een grote opdracht heeft. Het personeel binnen uw pool wordt altijd gescreend door ons op basis van de door u gestelde eisen.

Hoe gaat Inhuren.com om met het tekort aan logistiek personeel?

Bij het aannemen van ons personeel kijken wij niet alleen naar de ervaren mensen die al enkele jaren binnen de logistiek hebben gewerkt. Wij werven bijvoorbeeld ook studenten, net afgestudeerden of mensen die vanuit het buitenland in Nederland zijn komen wonen. Zo is het werken met studenten bijvoorbeeld ideaal voor uw bedrijf aangezien u het talent van morgen vandaag in huis haalt.

inhuren.com medewerker verhuist doos