team inhuren.com

Kom werken bij Inhuren.com!

Inhuren.com is razendsnel aan het groeien! We zijn daarom per direct op zoek naar uitbreiding van ons team. Ben jij een gedreven young professional die alles uit de kast wilt halen om zijn of haar doelstellingen te bereiken? Lees dan verder of mail direct naar het recruitment team van Inhuren.com!

Naar wie zijn wij op zoek?

Inhuren.com is op zoek naar planners, accountmanagers en salestalenten. In één van deze drie functies kom je te werken in het team dat verantwoordelijk is voor de groei en ontwikkeling van ons platform. Dit doe je samen met een een groep talentvolle collega’s! Op dit moment werkt Inhuren.com nog vanuit één kantoor in Den Haag en één kantoor in Amsterdam. Voor de volgende fase van de groei zijn wij op zoek naar personeel buiten deze regio’s.

Voor welke regio’s zijn wij op zoek?

Wij zoeken planners, accountmanager en salestalenten voor de volgende gebieden:

  • Regio Schiphol
  • Amsterdam
  • Utrecht
  • Rotterdam
  • Breda, Tilburg en Eindhoven

Ben jij benieuwd naar de taken en verantwoordelijkheden die komen kijken bij je werkzaamheden? Stuur dan even een mailtje naar wouter@inhuren.com met in het onderwerp één van de hierboven vermelde functies. Je krijgt dan direct een uitgebreide beschrijving van de taken, verantwoordelijken en doelstellingen waar je naartoe gaat werken.

Wat moet je doen?

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Mail dan direct even je cv naar wouter@inhuren.com met daarin een korte motivatie en meer informatie over je achtergrond, skills en opleidingen.

Wij zien je mailtje graag tegemoet!