medewerker inhuren.com opent autodeur

Koerier inhuren

Op zoek naar een koerier? Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden, de tarieven en werkwijze van inhuren.com.

Offerte aanvragen
2 inhuren.com medewerkers in auto

Koerier inhuren 

Bent u op zoek naar een koerier voor het vervoeren en bezorgen van uw producten? Een betrouwbaar iemand die de zorg draagt voor uw pakketjes? Bij Inhuren.com weten we precies aan welke kwaliteiten een goede koerier moet voldoen. Bekijk op deze pagina waar onze koeriers u mee kunnen ondersteunen. Direct contact? 085 488 11 00.

De koeriers van Inhuren.com

Inhuren.com beschikt over een grote pool van logistiek en transportpersoneel. De medewerkers in onze pool beschikken allemaal over individuele kwaliteiten. Zo hebben wij koeriers met jarenlange ervaring in het bezorgen van kwetsbare goederen, maar ook koeriers die gemakkelijk flexibel inzetbaar zijn. Via Inhuren.com kunt u in ieder geval terecht voor:

  • Direct inzetbare koeriers
  • Koerier met rijbewijs B, C of CE op aanvraag
  • Koerier met jarenlange ervaring in de transport

Tarieven van een koerier 

Heeft u besloten om via Inhuren.com een koerier in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven omtrent de inhuur van een koerier.

Last van ziekteverzuim onder uw eigen koeriers? Laat ons u helpen 

Vanwege de huidige situatie omtrent het coronavirus kan het best voorkomen dat uw eigen koeriers niet kunnen werken. Heeft uw bedrijf dan ook last van ziekteverzuim en heeft u op zeer korte termijn een geschikte koerier nodig? Neem contact op met onze specialist via 085 488 11 00 en bespreek direct de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

werknemer

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

jongen lacht

Vaste tarieven 

Voor het inhuren van een koerier worden vaste tarieven gerekend. Zo weet u direct waar u aan toe bent! Voor een tariefvoorstel kunt u direct contact opnemen met ons.

medewerker laptop

Online diensten doorgeven

Het online platform biedt een aantal mooie voordelen. Zo kunt u gemakkelijk uw diensten en opdrachten doorgeven en heeft u hier een volledig overzicht van de ingeplande medewerkers.

inhuren.com medewerker auto

Ervaren koeriers

De koeriers die bij u worden ingezet beschikken over ruime ervaring dankzij de projecten waar ze dagelijks op worden ingezet. U bent dus verzekerd van een ervaren en betrouwbare medewerker.

inhuren.com medewerker auto

Vooraf weten wie er komt

Voordat de klus begint, kunt u in uw account belangrijke informatie vinden over de ingeplande medewerker. U vindt hier bijvoorbeeld de naam, het telefoonnummer en eventuele certificaten terug.

administratief medewerker

Digitale urenverwerking

De urenverwerking van de ingeplande medewerkers verloopt geheel digitaal. Zodra de opdracht klaar is, kunt u zelf digitaal akkoord geven op de gewerkte uren.

inhuren.com medewerker lacht

Gespecialiseerde contactpersoon

U krijgt altijd een vaste contactpersoon toegewezen. Deze medewerker is bekend met het vakgebied en staat altijd voor u klaar voor eventuele vragen en problemen.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een koerier

Ik ben particulier. Kan ik dan een koerier inhuren?

Helaas is het niet mogelijk om als particulier een koerier via Inhuren.com in te huren.

Over welke rijbewijzen beschikken de koeriers van Inhuren.com?

Afhankelijk van wat voor soort koerier u nodig heeft, zorgen wij ervoor dat hij of zij over de juiste rijbewijzen beschikt. Heeft u een fietskoerier nodig? Dan is het natuurlijk niet noodzakelijk dat de koerier over een specifiek rijbewijs beschikt. Heeft u juist een koerier nodig voor het besturen van een personenwagen of bestelauto? Dan beschikt de koerier uiteraard over een rijbewijs B.

Wij hebben op korte termijn meerdere koeriers nodig. Is dat mogelijk?

Wij begrijpen dat het kan voorkomen dat u op korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) meerdere koeriers nodig heeft. Dit kan voorkomen wanneer u bijvoorbeeld onverwachts te maken krijgt met een grote zending aan producten die moeten worden vervoerd. Neem contact op met één van onze medewerkers om de mogelijkheden na te gaan. Op deze manier kan meteen aangegeven worden of wij op korte termijn meerdere koeriers bij u kunnen inzetten.

Kunnen wij voor een eenmalige rit iemand inhuren?

De koeriers van Inhuren.com zijn helaas niet inzetbaar voor een eenmalige rit.

Wat kost het inhuren van een koerier?

Voor het inhuren van een koerier via Inhuren.com worden vaste tarieven gerekend. Benieuwd wat het u kost om een koerier in te huren? Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers. U komt dan direct te weten met welke tarieven u te maken gaat krijgen.

Hoe kan ik mijn planning doorgeven?

Via het platform van Inhuren.com kunt u snel en gemakkelijk uw planning doorgeven. U kunt per dag of week bekijken hoeveel personeel u op welk moment nodig heeft en dit direct in het platform doorgeven. Onze planners zorgen er dan voor dat u op de juiste momenten van personeel voorzien bent!