2 handige medewerkers

Klusjesman inhuren

Op zoek naar één of meerdere klusjesmannen? Onze klusjesmannen lossen al uw klusjes vakkundig op! 

  • Ervaren klusjesmannen per direct beschikbaar
  • In heel Nederland actief
  • Flexibel in te huren
Offerte aanvragen
2 handige medewerkers

Klusjesman

Bent u op zoek naar een getalenteerde klusjesman voor bijvoorbeeld het uitvoeren van reparaties en het leggen van vloeren? De klusjesmannen van Inhuren.com zijn voor zowel een korte als een lange periode inzetbaar. Via ons platform kunt u direct ervaren personeel vinden. Klusjesman inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De klusjesmannen van Inhuren.com

Inhuren.com heeft als specialisatie het uitzenden van logistiek personeel. Doordat wij dagelijks klusjesmannen inzetten door heel Nederland, beschikken wij over een goede kennis van de branche. Wij plaatsen graag een ervaren klusjesman binnen uw bedrijf.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Neem direct contact met ons op via het aanvraagformulier of bel naar een van onze specialisten. Wij geven graag meer informatie over onze diensten en zo komt u er ook meteen achter of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Uw wensen voor het personeel kunt u vervolgens doorgeven na een inschrijving in ons platform. Aan de hand daarvan sturen wij u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is en daar een kennismaking voor inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een klusjesman in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een klusjesman inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een klusjesman ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Meer weten? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

werknemer

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

inhuren.com medewerker klust

Vaste tarieven 

Wanneer u een klusjesman inhuurt, worden hier vaste tarieven voor gerekend. Zo weet u vanaf het eerst moment wat u precies gaat betalen voor de klusjesman.

inhuren.com medewerker laptop

Online de diensten doorgeven 

U kunt uw diensten doorgeven via het online platform van Inhuren.com. Dit is ook de plek waar u een uitgebreid overzicht vindt van de ingeplande medewerkers.

inhuren.com medewerker gereedschap

Klusjesman met eigen gereedschap 

De klusjesmannen die bij u worden ingepland, nemen zelf een basisset gereedschap mee. Hier hoeft u dus niet zelf meer voor te zorgen.

inhuren.com medewerker met klant

Vooraf weten wie er komt 

U bent natuurlijk benieuwd wie er precies bij u wordt ingepland. Wij zetten daarom vooraf belangrijke informatie over de betreffende medewerker klaar in uw account.

inhuren.com medewerker auto

Werkbroek, werkschoenen

Inhuren.com regelt een passende werkbroek en werkschoenen voor de ingehuurde klusjesmannen. Zo bent u altijd verzekerd van representatieve medewerkers.

medewerker inhuren.com

Ervaren klusjesman

De klusjesmannen die wij beschikbaar hebben, zijn al op meerdere projecten ingezet. Zij beschikken dus over de nodige ervaring wanneer zij bij u worden ingepland.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een klusjesman

Voor welke werkzaamheden kan ik een klusjesman inhuren?

Een klusjesman kan gezien worden als een echte allround-medewerker. De taken en werkzaamheden van een klusjesman zijn dan ook zeer uiteenlopend. Het zijn vaak de meest voorkomende klusjes waar een klusjesman voor ingezet kan worden. Zo is een klusjesman inzetbaar voor het ontstoppen van de riolering, het uitvoeren van timmerwerkzaamheden en schildersklussen en het schoonmaken van goten. Ook kan een klusjesman verantwoordelijk zijn voor het behangen van een kamer of het onderhouden van een tuin.

Beschikken de klusjesmannen van Inhuren.com over eigen gereedschap?

Ja, wij zorgen ervoor dat de klusjesmannen van Inhuren.com met eigen gereedschap op locatie komen.

Kan ik ook iemand inhuren voor een tijdelijk project?

Zeker! Het is natuurlijk goed mogelijk dat u een klusjesman alleen voor een tijdelijk project nodig heeft. In dat geval huurt u de klusjesman in voor zolang als nodig. Zodra het project of de opdracht is afgerond, kunt u de samenwerking eenvoudig stopzetten.

Wat als ik een klusjesman zoek die vast bij onze organisatie komt werken?

Wanneer u via Inhuren.com een klusjesman inhuurt, dan kunt u deze uiteindelijk van ons overnemen. Zodra de klusjesman 1040 uur voor u heeft gewerkt, kan de klusjesman vast in dienst komen bij u.

Beschikken de klusjesmannen van Inhuren.com over een eigen auto?

Mocht het nodig zijn, dan kunnen onze klusjesmannen met een eigen auto naar de opdracht komen. Ideaal als uw locatie wat meer afgelegen ligt.

In welke regio kan ik een klusjesman inhuren?

Wij leveren klusjesmannen door heel Nederland. Wanneer u buiten de Randstad een klusjesman zoekt, kan het soms iets langer duren voordat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden. Binnen en rondom de Randstad kunnen wij sneller schakelen (meestal binnen 24 uur).

Hoe kan ik mijn aanvraag doorgeven?

Wilt u een klusjesman inhuren? Dan kunt u direct een aanvraag indienen bij de specialist. Samen met u wordt de aanvraag doorgenomen zodat de specialist actief op zoek kan gaan naar de juiste match. Is er een geschikte kandidaat gevonden die u wilt inhuren? Dan kan de inhuur direct van start gaan.