blije medewerker computer

Klantenservice medewerker inhuren

Bent u op zoek naar een klantenservice medewerker? Bekijk op deze pagina de tarieven, mogelijkheden en de werkwijze van inhuren.com.

Offerte aanvragen
administratief medewerker

Klantenservice medewerker nodig?

Per direct een klantenservice medewerker nodig die op een professionele wijze de klant te woord kan staan? Heeft u iemand nodig die als eerste aanspreekpunt dient voor klanten? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12. Inhuren.com helpt u graag aan een geschikte medewerker.

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u een klantenservice medewerker nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een medewerker precies inhoudt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze contactpersonen neemt zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden toe te lichten.

Gecertificeerde medewerkers

Bent u op zoek naar een klantenservice medewerker met een WFT-certificaat? Of moet de werknemer beschikken over aantoonbare ervaring bij een organisatie? Door verschillende opdrachtgevers heeft Inhuren.com ervaring met het uitzenden van gecertificeerde klantenservice medewerkers.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een klantenservice medewerker in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige 

Wanneer u via ons een klantenservice medewerker inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

medewerker laptop

Digitale urenverwerking en facturatie 

Wanneer er een medewerker bij uw organisatie werkt, kunt u in het online platform een handig overzicht terugvinden van de gewerkte uren en facturen.

vijf medewerkers inhuren.com

Kandidaten beschikbaar 

Inhuren.com beschikt over direct inzetbare medewerkers. Bent u op zeer korte termijn op zoek naar een klanten service medewerker? Neem dan direct contact met ons op.

inhuren.com medewerker lacht

Vaste tarieven 

Wanneer u een klantenservice medewerker inhuurt, kunt u rekening houden met vaste tarieven. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een klantenservice medewerker

Op welke termijn kan ik een klantenservice medewerker inhuren?

Ons streven is om binnen een week een klantenservice medewerker bij uw bedrijf in te zetten. Moet de medewerker over specifieke vaardigheden beschikken? Dan kan het iets langer duren voordat wij een geschikte klantenservice medewerker bij u kunnen plaatsen.

Wat zijn de tarieven voor klantenservice medewerkers?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan de gevraagde ervaring van de medewerker en de precieze werkzaamheden van de functie. We raden u aan een aanvraag te doen zodat we direct een gepast tariefvoorstel kunnen opstellen.

Wat als ik een Engelstalige of internationale medewerker nodig heb?

Wij kunnen ook klantenservice medewerkers inzetten die Engels of een andere taal spreken. Geef tijdens uw aanvraag door waar u precies naar op zoek bent, en wij gaan op zoek naar een geschikte kandidaat.

In welke regio's kan ik een klantenservice medewerker inhuren?

Wij leveren klantenservice medewerkers door heel Nederland. Zelf opereren wij vanuit de Randstad, waardoor wij in en rondom deze regio het snelst kunnen schakelen. Bevindt uw bedrijf zich in een ander gebied? Dan kan het voorkomen dat het iets langer duurt voordat wij een geschikte klantenservice medewerker kunnen voorstellen.