Kevin van Wijk

Welkom op het profiel van Kevin van Wijk. Hieronder is een korte samenvatting te lezen over de achtergrond en werkzaamheden van Kevin bij Inhuren.com.

Contact
kevin van wijk

Even voorstellen

Binnen Inhuren.com werk ik als planner en intercedent. Zo ben binnen Inhuren.com verantwoordelijk voor het inplannen en werven van personeel voor verhuisbedrijven en bedrijven in de logistiek.

U kunt direct contact met mij opnemen om op korte termijn verhuizers, sjouwers, logistiek medewerkers en chauffeurs in te huren.

Achtergrond van Kevin van Wijk:

Kevin is sinds 2016 werkzaam bij Inhuren.com. Hiervoor was hij hoofdplanner bij een Haagse verhuisorganisatie gevestigd in Wateringen. Hier heeft Kevin gedurende vier jaar ervaring opgedaan met de wereld van logistiek- en transport.

Door deze ervaring weet Kevin precies hoe het eraan toe gaat binnen grote organisaties die dagelijks te maken hebben met veel (flexibel) personeel. Kevin overlegt dagelijks met zijn opdrachtgevers om de juiste mensen op de juiste projecten in te plannen.

Wilt u meer te weten komen over de werkwijze van Kevin van Wijk en Inhuren.com? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.