grote pool logistieke medewerkers

Inschrijven zelfstandige logistiek

Wil jij graag aan de slag als zelfstandige in de logistiek? Bekijk de mogelijkheden, schrijf je in via het formulier of neem contact met ons op!

Offerte aanvragen
vijf medewerkers inhuren.com loods

Werken als zelfstandige in de logistiek

Wanneer je als zelfstandige aan de slag gaat is het belangrijk dat je over voldoende opdrachtgevers beschikt. Het kan in het begin nog best lastig zijn om voldoende opdrachtgevers te vinden. Inhuren.com helpt zelfstandige daarom graag aan de juiste opdrachtgevers. Dit doen we door de geschikte kandidaten te koppelen aan grote opdrachtgevers. Mike, onze logistieke recruiter, heeft bijvoorbeeld jarenlange werkervaring in de logistiek en weet dus precies wat er nodig is om de juiste klus te vinden en welke opdrachtgever eventueel bij jou zou passen.

Waar moet je rekening mee houden als zelfstandige in de logistiek?

Nu je geen werknemer meer bent, maar een zelfstandige, zal je voor een aantal zaken zelf moeten zorgen. Allereerst moet je rekening houden met je driemaandelijkse (kwartaal) btw-aangifte. Verder ben je jaarlijks verantwoordelijk voor je aangifte IB (inkomstenbelasting). Deze aangifte is als kleine zelfstandige gebaseerd op de winstgevendheid van je onderneming. Het is verstandig om samen met een boekhouder deze zaken te bespreken.

Wanneer je voor jezelf werkt is het niet altijd even vanzelfsprekend dat je facturen op tijd worden betaald. Waar je als werknemer bijna altijd zeker was van je maandelijkse (of wekelijkse) uitbetaling van je salaris, is dit als zelfstandige niet vanzelfsprekend. Je zal zelf een betalingstermijn met je opdrachtgevers moeten afspreken. Verder is het jouw verantwoordelijkheid om erop toe te zien dat deze betalingstermijn wordt nageleefd.

Wat voor zzp opdrachten in de logistiek hebben wij?

Ben jij al een langere tijd of pas kort geleden voor jezelf begonnen in de logistiek? Inhuren.com kan jou helpen bij het vinden van nieuwe opdrachten. Dit kan je doen door in te schrijven op ons nieuwe platform. Via ons platform kan je namelijk zelf je opdrachten en opdrachtgevers uitkiezen. Per opdracht of project zie je de tarieven en voorwaarden die wij bieden. De opdrachten die wij momenteel aanbieden:

  • Sjouwers
  • Kantoor verhuizers
  • Particuliere verhuizers
  • ICT verhuizers
  • Chauffeurs
  • Vrachtwagenchauffeurs
  • Heftruckchauffeurs

Voordelen van Inhuren.com

Ga je aan de slag als zelfstandige in de logistiek? Dan zorgt Inhuren.com ervoor dat je geschikte opdrachten kunt vinden om uit te voeren. Maar buiten dat zorgt Inhuren.com er ook voor dat de facturatie netjes wordt afgehandeld en dat je tijdig over je geld beschikt. Heb je vragen of wil je meer weten hoe je jezelf kunt inschrijven als zelfstandige in de logistiek? Neem dan contact op met 085 488 11 00 of één van onze andere contactmogelijkheden.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

werknemer

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified