medewerker verhuist

ICT verhuizing laten uitvoeren

Op zoek naar geschikt personeel dat een ICT verhuizing kan uitvoeren? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
medewerker bezig met computer

ICT verhuizers

Heeft u ICT verhuizers nodig voor uw bedrijf? Via Inhuren.com kunt u dagelijks ervaren ICT verhuizers inhuren met werkschoenen, werkbroek, VCA en veel ervaring in de verhuizingen. Wij beschikken over direct inzetbare werknemers. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De ICT verhuizers van Inhuren.com

De verhuisbranche is dé specialiteit van Inhuren.com. Wij zenden dagelijks ICT verhuizers uit door heel Nederland. Daardoor krijgt u werknemers van ons toegewezen met jarenlange ervaring in verhuizen. 

Hoe gaat dit in zijn werking?

Neem direct contact met ons op via het aanvraagformulier of bel naar een van onze specialisten. Wij geven graag meer informatie over onze diensten en zo komt u er ook meteen achter of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Uw wensen voor het personeel kunt u vervolgens doorgeven na een inschrijving in ons platform. Aan de hand daarvan sturen wij u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is en daar een kennismaking voor inplannen.

Tarieven

Wij hanteren vaste uurtarieven voor ICT verhuizingen. Voor dit exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met één van onze specialisten. U ontvangt dan per mail van ons een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen. 

Overige

Wanneer u via ons een ICT verhuizer inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Meer weten? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

medewerker inhuren.com fikst computer

Vaste tarieven

Wanneer u een ICT verhuizing wilt laten uitvoeren, worden hier vaste tarieven voor gerekend. Neem voor een passend tariefvoorstel contact op met één van onze medewerkers.

medewerker inhuren.com computer

Online de diensten doorgeven

U kunt uw nieuwe diensten en opdrachten zelf doorgeven via het online platform. Het platform biedt tevens een handig overzicht van de ingeplande medewerkers en gewerkte uren.

inhuren.com medewerker gereedschap

Personeel met eigen gereedschap

Het personeel neemt zelf een basisset gereedschap mee naar de opdracht zodat de meest voorkomende werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Gereedschap hoeft u dus niet zelf meer te regelen.

inhuren.com medewerker

Vooraf weten wie er komt

Bent u benieuwd wie de ICT verhuizing gaat uitvoeren? Neem dan een kijkje in uw account. Voordat de opdracht begint, plaatsen wij hier relevante informatie over de medewerkers.

inhuren.com medewerker auto

Werkbroek, werkschoenen

De ingehuurde medewerkers komen in een eigen werkbroek en werkschoenen naar de locatie. Voor u weer een zorg minder, aangezien u niet meer hoeft stil te staan bij het verzorgen van de kleding.

vijf medewerkers inhuren.com

Ervaren verhuizers

Het personeel dat de ICT verhuizing voor u uitvoert, heeft veel ervaring opgedaan. Wij zetten namelijk dagelijks personeel in bij verschillende bedrijven voor het uitvoeren van een ICT verhuizing.

Veelgestelde vragen over het laten uitvoeren van een ICT verhuizing

Wat voor ICT-verhuizers heeft Inhuren.com beschikbaar?

Wij hebben ICT-verhuizers beschikbaar die allen zeer verschillend zijn. De meeste ICT-verhuizers van Inhuren.com zijn studenten, pas afgestudeerden, particuliere verhuizers en mensen die jarenlang in de logistiek hebben gewerkt. Vaak zijn zij tussen de 18 en 35 jaar oud. Al onze ICT-verhuizers worden door ons intensief gescreend voordat zij in dienst komen bij ons. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een betrouwbare en nette medewerker. Daarnaast zorgen wij er uiteraard voor dat onze ICT-verhuizers over een VOG beschikken.

Wat kost een ICT-verhuizer?

Wij rekenen vaste kosten wanneer u een ICT-verhuizer inhuurt. U kunt het beste contact opnemen met de specialist van Inhuren.com om meer te weten te komen over onze tarieven. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende aanvraag doen.

Hoe werkt de reiskostenvergoeding bij ICT-verhuizingen buiten mijn regio?

Wij zullen altijd proberen om een ICT-verhuizer in te zetten binnen uw eigen regio. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan moet u er rekening mee houden dat de reiskosten nog bovenop onze tarieven komen.

Hoe kan ik de planning doorgeven?

De planning kunt u gemakkelijk via ons online platform doorgeven. U kunt op deze manier per week of zelfs per dag aangeven hoeveel ICT-verhuizers u nodig heeft en op welke locatie.

Via welke cao worden de ICT-verhuizers ingehuurd?

Wanneer u via Inhuren.com een ICT-verhuizer inhuurt, dan valt de inhuur onder de regels van uw eigen bedrijfscao. Beschikt u niet over een eigen bedrijfscao? Dan gelden de regels van de NBBU-cao waar Inhuren.com bij is aangesloten. In beide gevallen geldt dat onze ICT-verhuizers dezelfde rechten hebben als uw eigen vaste medewerkers met een gelijksoortige functie.

Is Inhuren.com gespecialiseerd in de bemiddeling van ICT-verhuizers?

Inhuren.com is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen logistieke dienstverleners en personeel. Met name op het gebied van verhuizingen hebben wij al een groot aantal gerenommeerde bedrijven aan goede verhuizers geholpen. Wij zetten dagelijks meerdere ICT-verhuizers in op grote projecten.