Hulp bij het opstellen van een vacature

Bent u veel tijd kwijt aan vacatureteksten die geen sollicitanten opleveren? Of wilt u hulp bij het opstellen van een vacature door een expert? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze contentspecialisten.

Offerte aanvragen
inhuren.com trui

Hulp bij het opstellen van een vacature door een ervaren recruiter

Inhuren.com heeft al meer dan zeven jaar ervaring in de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij hebben in al die tijd voor maar liefst 2500 vacatures uitgebreide vacatureteksten geschreven. Met deze kennis en ervaring zijn wij ook andere bedrijven gaan helpen die moeite hebben met het opstellen van de juiste vacaturebeschrijving. Deze kan het sollicitatieproces namelijk maken of breken. Het is daarom belangrijk dat de tekst aan een aantal belangrijke eisen voldoet.

In een ander artikel geven wij uitgebreid advies over het schrijven van vacatureteksten.

Wij schrijven de vacaturetekst aan de hand van uw informatie

Eén van onze recruiters begeleidt het hele proces. Eerst gaat deze digitaal met u kennismaken. In dit gesprek komen de vacature, uw organisatie en wensen aan bod. Verder zal de recruiter aan de hand van de gegeven informatie nog extra vragen hebben. Als alle vragen over het werk, de verantwoordelijkheden, de markt, de ideale kandidaat en de sector aan bod zijn geweest, begint de recruiter met het opstellen van de vacature.

Hoe lang duurt dit?

Afhankelijk van de beschikbaarheid van de recruiter zal het ongeveer één tot vijf werkdagen duren om de vacature op te stellen. Dit zijn het aantal dagen gerekend vanaf het intakegesprek.

Zijn er kosten aan verbonden?

Wij hanteren een vast tarief voor het hele proces van opstellen van een vacature. Het kost éénmalig €361,50, exclusief 21% btw.

Wat krijgt u voor de €361,50?

  • Gedegen intakegesprek;
  • Advies over het plaatsen en publiceren van de vacature op diverse wervingskanalen.
  • Professioneel opgestelde vacaturetekst;
  • Publicatie op Inhuren.com;

Publicatie op de Inhuren.com vacaturebank

Bedrijven die bij Inhuren.com een vacature laten plaatsen krijgen standaard gratis toegang tot de vacaturebank. Zo komt de vacature direct onder de aandacht bij een groot aantal potentiële nieuwe sollicitanten.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.
werknemer

Direct een voorstel ontvangen?

Wouter Meens Accountmanager

Heeft u een vraag over een opdracht, vacature of tijdelijk project? Doe dan vrijblijvend een informatie aanvraag of neem contact op via onze vaste lijn.

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified