inhuren.com medewerker lacht

Huismeester inhuren

Bent u op zoek naar een huismeester? Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden, tarieven en de werkwijze van inhuren.com.

Offerte aanvragen

Huismeester

Zijn er in en rondom uw bedrijfspand reparaties die uitgevoerd moeten worden? Of moet de veiligheid binnen het pand gewaarborgd blijven? Via ons platform komt u direct in contact met ervaren huismeesters die deze taken op zich kunnen nemen. Huismeester inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De huismeesters van Inhuren.com

Inhuren.com heeft zich gespecialiseerd in het uitzenden van personeel binnen de logistiek en transport. Wij beschikken dan ook over de nodige ervaring om uw bedrijf te kunnen ondersteunen met een gemotiveerde huismeester.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvang u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een huismeester in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een huismeester inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een huismeester ’s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

werknemer

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

inhuren.com medewerker lacht

Vaste tarieven

Wij gaan uit van vaste tarieven voor het inhuren van een huismeester. U weet dan ook direct waar u aan toe bent. Neem contact met ons op voor een tariefvoorstel.

administratief medewerker

Online de diensten doorgeven

Het online platform geeft u de gelegenheid om zelf direct uw diensten en opdrachten door te geven. Hier kunt u onder andere ook uw oudere diensten terugvinden.

medewerker inhuren.com fikst computer

Grote pool beschikbaar

Inhuren.com werkt met een grote pool aan ervaren huismeesters. Wij kunnen er daarom altijd voor zorgen dat er direct een huismeester wordt ingezet.

inhuren.com medewerker laptop

Werkbroek, werkschoenen

De huismeesters verschijnen op de werkplek in een eigen werkbroek en werkschoenen. U bent daarom altijd gegarandeerd van een representatieve medewerker.

inhuren.com medewerker

Vooraf weten wie er komt

Benieuwd naar wie u precies inhuurt? Wij zorgen ervoor dat de belangrijke informatie over de medewerkers klaarstaat in uw account voordat de inhuur van start gaat.

inhuren.com medewerker gereedschap

Huismeester met eigen gereedschap

U hoeft niet meer zelf te zorgen voor gereedschap; de huismeester die bij u wordt ingezet neemt zelf een basisset gereedschap mee geschikt voor de meest voorkomende werkzaamheden.

Veelgestelde vragen over het inhuren van een huismeester

Ik zoek een huismeester voor de lange termijn. Is dat mogelijk?

Zeker! Wanneer u via Inhuren.com een huismeester inhuurt, kunt u zelf bepalen voor hoe lang u hem of haar nodig heeft. Nadat de huismeester 1040 uur voor u heeft gewerkt, kunt u deze overnemen en vast bij u in dienst nemen. Daarnaast kunt u de samenwerking ook direct stopzetten, mocht het zo zijn dat u de huismeester toch voor een minder lange periode nodig heeft.

Beschikt een huismeester over eigen gereedschap?

Ja, wanneer het gewenst is kunnen wij ervoor zorgen dat de huismeester eigen gereedschap meebrengt. Wel zo makkelijk voor u; zo heeft u hier geen omkijken meer naar.

Wat kost het inhuren van een huismeester?

Voor het inhuren van een huismeester zijn tarieven van toepassing die afhankelijk zijn van uw situatie. Wilt u weten welk tarief voor u van toepassing is? Neem dan direct contact op met de specialist of doe een vrijblijvende aanvraag. U heeft dan meteen duidelijkheid over onze mogelijkheden en de bijbehorende tarieven.

Voor welke werkzaamheden kan ik een huismeester inhuren?

De werkzaamheden van een huismeester kunnen in principe worden ingedeeld in twee categorieën: toezicht en onderhoud. Een huismeester kan worden ingezet voor het houden van toezicht op de veiligheid, op de schoonmaakwerkzaamheden en op een juiste naleving van de gedragsregels. Aan de andere kant is een huismeester ook inzetbaar voor het verhelpen van storingen, het verrichten van kleine reparaties en het onderhouden en repareren van houtwerk, bekabeling en vloeren. Een huismeester verricht dus een allround-functie en kan voor meerdere algemene taken worden ingezet.

Op welke termijn heeft Inhuren.com huismeesters beschikbaar?

In de meeste gevallen kunnen wij snel schakelen wanneer u op zoek bent naar een huismeester. Inhuren.com beschikt namelijk over een pool van gekwalificeerde huismeesters die inzetbaar zijn binnen uw bedrijf. Heeft u dus met spoed een huismeester nodig? Dan doen wij ons best om al binnen een week een huismeester bij u in te zetten. De termijn waarop wij een huismeester aan u kunnen voorstellen kan verschillen per situatie. Neem daarom altijd even contact op met de specialist van Inhuren.com om de mogelijkheden te bespreken.