2 medewerkers inhuren.com

Hotelpersoneel inhuren

Op zoek naar hotelpersoneel? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
2 medewerkers inhuren.com

Hotelpersoneel nodig?

Bent u op zoek naar ervaren hotelpersoneel? Of wilt u een flexibele aanvulling op de vaste ploeg van medewerkers? Van receptionistes tot restaurantmedewerkers en van onderhoudsmedewerkers tot ICT specialisten. Wij bieden hotelpersoneel met verschillende kwaliteiten en achtergronden. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Hotelpersoneel via Inhuren.com!

Hotelpersoneel kan u ondersteunen voor heel veel werkzaamheden binnen uw hotel. Inhuren.com kan u voorzien van geschikt personeel op korte termijn maar ook voor een langere periode. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie omtrent de inhuur van hotelpersoneel. Zo kunt u bijvoorbeeld personeel inhuren voor in het restaurant, achter de receptie, in de keuken of schoonmaakpersoneel. Bekijk hieronder alle functies die Inhuren.com aanbiedt:  

Ervaring en kwaliteit 

Zoekt u naar hotelpersoneel met ervaring in de dienstverlening en gastvrijheid industrie? Of bent u echt op zoek naar personeel met een diploma hospitality management? Inhuren.com heeft ervaring met opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan hotelwerkzaamheden. Neem telefonisch contact op met onze specialist via 085 488 11 12 en bespreek al uw wensen en vereisten. 

Werkwijze & tarieven

Onze recruiters hebben zelf jarenlange ervaring in de horeca, en weten dus wie u nodig heeft. Onze werkwijze betreft de inhuur van hotelpersoneel:

  • U doet per mail of telefonisch een aanvraag bij onze specialist
  • Onze specialist neemt contact met u op om uw wensen te bespreken
  • Nadat uw wensen kenbaar zijn gemaakt, gaat de specialist op zoek naar een geschikte kandidaat
  • Binnen 7 dagen stellen wij de meest geschikte kandidaten aan u voor
  • U besluit zelf met wie u een kennismaking inplant en wie u inhuurt

De tarieven zijn sterk afhankelijk van de kennis, ervaring en kwaliteiten van de kandidaat. Daarnaast zijn de tarieven afhankelijk van de horecafunctie die de kandidaat zal vervullen. Neem voor meer informatie over de tarieven van hotelpersoneel direct contact met ons op: 085 488 11 12 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

  • * Uitgebreide beschrijving niet verplicht.

Onze specialist

Inhuren is volledig gecertificeerd

certified

De voordelen van Inhuren.com

meisje speelt game

Kandidaten beschikbaar 

Bent u wegens uitval of ziekte met spoed op zoek naar hotel personeel? Wij kunnen direct geschikt personeel bij u plaatsen voor verschillende functies binnen het hotel.

kok is blij

Vaste tarieven 

U kunt uitgaan van vaste tarieven wanneer u hotel personeel inhuurt. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Neem contact op met ons voor een tariefvoorstel.

2 meisjes inhuren.com

Digitale urenverwerking en facturatie 

Wanneer u via Inhuren.com personeel inhuurt, verloopt de gehele administratie hiervan digitaal. Op het online platform kunt u bijvoorbeeld de uren en facturen terugzien.

Veelgestelde vragen over het inhuren van hotelpersoneel

Wat voor hotelpersoneel kan ik inhuren via Inhuren.com?

Wij bieden personeel aan die binnen verschillende functies ingezet kan worden binnen uw hotel. Zo kunnen wij bijvoorbeeld personeel inzetten voor de keuken, receptie en housekeeping.

Wat zijn de tarieven per hotelfunctie?

De tarieven verschillen sterk per functie. Ook zijn de tarieven bijvoorbeeld afhankelijk van de precieze werkzaamheden van de functie en de gevraagde vaardigheden waar de medewerker over dient te beschikken. Wanneer u een vrijblijvende aanvraag doet, kunnen wij u direct informeren over de kosten.

Hebben de inhuurkrachten recht op de hotel cao vergoedingen wanneer ik ga inhuren?

Onze inhuurkrachten hebben recht op de cao die van toepassing is binnen uw bedrijf. Indien uw bedrijf geen eigen cao heeft, dan wordt uitgegaan van de NBBU-cao.

Op welke termijn kan ik hotelpersoneel inhuren?

We begrijpen dat het kan voorkomen dat u op zeer korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) hotelpersoneel nodig heeft. Wij streven er daarom naar om u binnen deze termijn voor te stellen aan geschikt personeel. Heeft u een medewerker met specifieke skills nodig? Of is uw bedrijf gevestigd buiten de Randstad? Dan kan het voorkomen dat het iets langer duurt voordat wij een geschikte kandidaat voor kunnen stellen.